Totuus rajoittamattomasta web-hosting-toiminnasta – kuinka tämä todella toimii?

Rajoittamaton web-hosting


Muutama vuosi sitten kaikki web-hosting-suunnitelmat olivat rajalliset. Käyttäjät tiesivät tarkalleen, kuinka paljon levytilaa he saivat, kuinka paljon kaistanleveyttä, RAM-muistia, CPU: ta ja muita web-hosting-suunnitelman mitattavissa olevia näkökohtia. Nykyään monet web-hosting-yritykset tarjoavat niin kutsuttua rajoittamatonta jaettua hosting-suunnitelmaa. Ne, jotka ovat perehtyneitä web-hosting-palveluun, hierovat ajatusta rajoittamattomista suunnitelmista tietäen hyvin, mitä rajoittamaton todella tarkoittaa web-hosting-yhteydessä. Muiden kuin asiantuntijoiden voidaan kuitenkin uskoa, että rajoittamaton isäntä tarkoittaa juuri sitä: isäntä, joka tarjoaa rajoittamattomia resursseja. Valitettavasti käsitteellä rajoittamaton on aivan erilainen merkitys web-hosting-teollisuudessa.

Isännöintiyritykset tarjoavat rajoittamattomia suunnitelmia vain jaetulla isännöintisuunnitelmalla, jonka pitäisi heti nostaa joitain punaisia ​​lippuja, koska jaettu isännöinti tarkoittaa, että palvelinresurssit jaetaan saman fyysisen palvelimen useiden käyttäjien kesken – palvelimella, jolla ei mahdollisesti voisi olla ääretöntä resurssia. Et löydä rajoittamatonta VPS: ää tai erillistä hosting-palvelua mistään web-hosting-teollisuudesta, vaikka sekä VPS: n että erillisten palvelimien katsotaan olevan tarjoamiensa resurssien suhteen parempia kuin jaetut hosting-suunnitelmat. Joten jos rajoittamaton isäntä ei tarkoita rajattomia resursseja, mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa?

Rajoittamattoman web-hosting-toiminnan takana oleva totuus – älä ohita hienoa tulostusta!

Paholainen on yksityiskohdissa, sanoo sanonta, ja todellakin, lukemalla isäntäyrityksen palveluehtojen hienopainatus antaa valoa asiaan.

Rajoittamaton hosting on web-hosting-yritysten kehittämä lause, jolla näyttää olevan erilainen merkitys tällä toimialalla kuin muilla aloilla. Sana rajoittamaton on harhaanjohtava, tarkempi termi, joka voisi kuvata rajoittamattomana mainostettujen suunnitelmien tyyppiä, on mittaamaton. Jotkut BlueHostin kaltaiset isännöintipalveluntarjoajat käyttävät tätä termiä rajoittamattoman sijaan kuvaamaan jaettua hosting-suunnitelmaa. Itse asiassa BlueHost täsmentää käyttöehdoissaan, että heillä ei ole määriteltyjä rajoituksia näille suunnittelemattomille suunnitelmille ja että sinua ei laskuteta käyttämäsi kaistanleveyden tai levytilan mukaan, määrittäen edelleen, että “… nämä resurssit ovat tietysti ei ääretön ”.

Jaetun hosting-suunnitelmat on luonteensa vuoksi suunniteltu vastaamaan pienten ja keskisuurten staattisten ja vähäliikenteisten verkkosivustojen ja blogojen tarpeita, ts. Verkkosivustosi on kuuluttava isäntäyrityksen määrittelemään normaalin käytön alueeseen. Siksi resurssitehokkaampia toimintoja, kuten multimediatiedostojen tallennus tai tiedostojen jakaminen, ei tueta näissä suunnitelmissa. Jos harjoitat tällaista toimintaa tai toimintaa, joka loukkaa isäntäyrityksen reilun käytön käytäntöjä, tilisi voidaan jäädyttää ja / tai lopettaa.

Rajoittamaton isäntä on myös hyödyllinen markkinointistrategia isännöintiyrityksille, jotka harjoittavat isäntämyyntiä, mikä pähkinänkuoressa on käytäntö maksimoida sijoitetun pääoman tuotto myymällä resursseja, jotka johtuvat resurssien keskimääräisen käytön ja käytettävissä olevien resurssien välisestä kuilusta. . Tämä saavutetaan helposti isännöintipalveluntarjoajien avulla peittämällä isännöintisuunnitelmat “rajoittamattoman” hämärässä, mutta se on myös kuinka hosting-yritykset voivat pitää hinnat alhaisina kuluttajille.

Mitä rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys merkitsevät??

Jos resursseja ei ole rajoittamattomasti, kuinka tiedät kuinka paljon saat tallennustilan ja kaistanleveyden suhteen? Valitettavasti et tiedä, ennen kuin olet saavuttanut enimmäismäärän siitä, mitä hosting-yrityksesi pitää normaalina, ja jopa se voi muuttua kuukausittain. Isännöintiyritykset seuraavat jatkuvasti asiakkaidensa tallennustilaa ja kaistanleveyden käyttöä ja käyttävät analyysiensa tuloksia määritelläkseen, mikä kuuluu normaalialueelle.

Tallennustila ja kaistanleveys ovat kaksi keskeistä tekijää, joita isännöintiyritykset mainostavat rajoittamattomina, mutta ne asettavat näihin suunnitelmiin paljon rajoituksia, jotka vaihtelevat tiedostotyyppi- ja kokorajoituksista CPU-, RAM-muistiin, inodes, MySQL-tietokannat ja yhteyksien rajoitukset yms. Määrittelevät sinut päivittämään korkeamman tason suunnitelmiin, jos et kuulu luonnollisen tai normaalin käytön rajoihin.

Jos verkkosivustosi vastaanottaa paljon liikennettä, palvelin käyttää CPU-prosessointitehoa kaikkien näiden pyyntöjen käsittelemiseen. Jos hosting-yritys rajoittaa prosessorin käyttöä kullakin tilillä, verkkosivustosi hidastuu ja aiheuttaa virheitä. Sama koskee muistin käyttöä, joka on toinen isännöintisuunnitelman osa, jota et tiedä, mihin se on rajattu. Palvelimella on kiinteä RAM-muisti ja kun sadat samassa palvelimessa olevat sadat verkkosivustot johtavat useita prosesseja, sinun on pakko törmätä RAM-ongelmiin, ja vierailijasi kohtaavat virheilmoituksia tai työlästi hidasta verkkosivustoa. Yhtä turhauttavaa rajoitusta, jonka isännöintipalveluntarjoaja voi asettaa, ovat tietokantayhteydet, ja kun samanaikaisia ​​tietokantayhteyspyyntöjä on enemmän kuin mitä tietokantapalvelin pystyy käsittelemään, voi ilmetä “Ei voi muodostaa yhteyttä MySQL-palvelimeen” tyyppisiä virheitä..

Rajoittamattomat suunnitelmat sisältävät yleensä myös rajoittamattomat sähköpostitilit, mikä tarkoittaa, että voit luoda niin monta sähköpostiosoitetta kuin haluat, mutta myös nämä ovat viime kädessä korreloineet isäntätilisi tallennustilan kanssa..

Rajoittamaton jaettu suunnitelma – jos sinun tulisi välttää niitä?

Tarkoittaako tämä kaikki, että sinun tulee välttää rajoittamatonta jaettua hosting-suunnitelmaa, kuten ruttoa? Ei, sinun ei tarvitse välttää niitä, sinun on vain ymmärrettävä, mitä he todella tarkoittavat – rajattomalla on erilainen merkitys web-isännöinnissä kuin se, mikä saattaa johtaa sinut ajattelemaan. On paljon budjettiystävällisiä ja luotettavia hosting-yrityksiä, joilla on hienot rajoittamattomat jaetut hosting-suunnitelmat (esim. InMotion Hosting, joiden rajattomat suunnitelmat ovat alan monimutkaisimpia ja ominaisuuksiltaan runsasjakoisia suunnitelmia), jotka vastaavat pienen henkilökohtaisen bloginne tarpeita. tai yrityksen verkkosivusto, joka ei tuota paljon liikennettä. Jotkut yritykset, kuten BlueHost ja HostGator, välttävät nimeämästä suunnitelmiaan rajoittamattomina ja käyttävät mieluummin termiä mittaamaton kuvaamaan muiden yritysten ylistämien rajoittamattomien hosting-suunnitelmien vastaavuutta. Muilla isännöintipalveluntarjoajilla, kuten pienellä oranssilla, on vain rajoitetut suunnitelmat, joissa on selkeästi määritelty tallennustilan ja kaistanleveyden allokointi.

Jos tiedät etukäteen, että verkkosivustosi kehittyy nopeasti ja saat paljon saapuvaa liikennettä, sinun tulee analysoida, vastaako rajoittamaton jaettu suunnitelma, olipa se halpa tahansa, vai olisiko sinun valita VPS sijaan isännöi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map