Pitäisikö minun harkita Cloud Hosting -sovellusta verkkosivustollani – onko se turvallinen?

Onko pilvipalvelu suojattu verkkosivustojen isännöinnille?


Web-hosting-palveluiden kysyntä kasvaa yhä enemmän ja web-hosting-yritykset tarjoavat erilaisia ​​paketteja, joilla on erilaisia ​​ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, mutta yleiskatsauksessa voit nähdä, että tarjotut resurssit ovat liian nuhjuisia tai liian rikkaita. Tällä hetkellä on vaikea hankkia tarpeisiisi mukautettua täydellistä hosting-palvelua. Yritykset ja asiakkaat pitävät tätä suurena haittana, joka tuo taloudellisen alijäämän.

Mikä on Cloud Hosting?

mikä on pilvipalveluCloud Hosting on täydellinen ratkaisu asiakkaille, jotka haluavat tarkan määrän resursseja, kuten tilaa, liikennettä, kaistanleveyttä, prosessoria, RAM-muistia yhden tai useamman verkkosivuston optimoimiseksi, mutta myös web-hosting-yrityksille, jotka haluavat käyttää omia tekniikoitaan ja palvelimia maksimissaan esitys.

Pilvipalvelun käsite kattaa nykyään kaiken, mikä liittyy verkkoisäntäpalvelun toimittamiseen. Nämä palvelut voidaan jakaa kolmeen luokkaan: infrastruktuuripalvelut (IaaS), alustat (PaaS) ja ohjelmistot (SaaS).

Jos tarkastelemme pilvipalvelua vähemmän teknisenä, koska taivaalla on enemmän pilviä, niin datakeskuksessa on enemmän palvelimia. Jokaisella pilvillä (tapauksessamme palvelimella) on omat ominaisuutensa, ja periaate, jonka mukaan useat palvelimet toimivat yhtenä, kutsutaan pilvipalveluksi. Pilviohjelmiston ja käytettävissä olevien kymmenien palvelimien ansiosta jokainen tietokeskus voi optimoida laskentatehonsa, mutta myös tulonsa ja asiakkaat voivat vastaanottaa resursseja, joita he todella haluavat.

Termiä ”pilvi” otettiin pilvipalvelun osalta, koska symbolilla on pilvimuoto, jota käytetään usein edustamaan vuokaavioita ja muita Internetin tilastoja.

”Pilvet” voivat olla julkisia tai yksityisiä. Julkiset pilvipalvelut voidaan myydä kaikille Internetissä, esimerkiksi eBay, Amazon, Facebook, Steam ja niin edelleen.

Sen sijaan yksityiset palvelut ovat tietokeskuksia tai verkkoja, joita käyttää vain pieni joukko asiakkaita, kuten yhden yrityksen henkilöstö.

Infrastruktuuria (IaaS) tarjoavat pilvipalvelut ovat samoja kuin palvelut, jotka sallivat palvelimille tai tiedontallennustiloille pääsyn ostamisen. Heillä on myös nimi palvelupalvelut ja he käyttäytyvät kuten muutkin sähköpalvelut, kuten sähkö tai kaasu. IaaS sallii suurimman osan ajasta virtualisointia, mikä tarkoittaa, että käyttäjillä on mahdollisuus luoda oma virtuaalinen tietokone, jossa he voivat valita haluamansa käyttöjärjestelmät ja ohjelmistot.

Pilvipalveluilla on kolme pääominaisuutta, jotka erottavat ne perinteisestä verkkopalvelusta: niitä myydään vain asiakkaiden pyynnöstä, ne ovat joustavia (käyttäjä voi käyttää sitä milloin tahansa tarvittavalla resurssitasolla) ja palvelu hallitsee sitä kokonaan. toimittaja.

Pilvipalvelun käytön edut

Cloud Hosting -palvelun ensisijaisena etuna on, että käyttäjillä on mahdollisuus maksaa kiinteä hinta rajoitetuista resursseista tai räätälöity hinta, joka on mukautettu heidän verkkosivustonsa vaatimuksiin. Aika, jolloin kaikki maksavat samat hinnat web-isännöinnistä, on ohi. Nyt kaikki voivat maksaa niin paljon kuin käyttävät pilvipalvelun avulla. Tämä tapahtuu, koska jokainen voi helposti tehdä pyynnön haluamallaan tavalla ja he voivat myös muokata tilausta haluamallasi muutamalla napsautuksella, lyhyessä ajassa ilman päänsärkyä, mikä tarkoittaa joustavuutta resurssien tasolla.

Pilvipalvelun avulla voit saavuttaa paremman käytettävyyden! Jos normaaleilla palvelimilla kaikki palvelut (apache, mysql, imap) toimivat samalla koneella, Cloud Hosting määrittää nämä palvelut erikseen jokaiselle palvelimelle asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tässä tapauksessa palveluiden nopeus kasvaa. Esimerkiksi, jos Cloudiin on kytketty 50 palvelinta, nämä ohjelmoidaan toimimaan tiettyjä palveluita. 2-3 palvelinta suorittaa sähköpostipalvelun, 30 palvelinta ajaa apache-palvelua, joten lopulta jokaisella palvelimella on tarkoin määritellyt tehtävät ja joissakin sisäisissä ongelmissa ne eivät sammu yhdessä pitäen palvelut aktiivisina. Yhteys on tehty hyvin Cloud-isännöinnissä.

Toinen etu on, että teholaskenta on varattu ja taattu. Suurin osa web-hosting-yrityksistä tarjoaa erikoispaketteja, jotka on tehty pilvipalvelua varten, ja hinnat alkavat 3 dollarista kuukaudessa, jos maksat etukäteen vuodessa. Esimerkki hyvästä pilvitallennuspaketin paketista on seuraava: 5 Gt SSD, 3 Gt RAM, omista IP, CloudLinux, CageFS, Cpanel, Softaculous, PHP Selector, RV Site Builder Pro, SEO Attracta Tools, CloudFlare CDN, Railgun, Virustorjunta, roskapostin torjunta, varmuuskopiointi, APC, Memcache, rajoittamaton liikenne, yksi isännöity verkkotunnus, rajoittamaton tietokanta, rajoittamaton sähköpostiosoite .

pilvitallennuksen turvallisuusTärkeimpiä etuja ovat turvallisuus ja parannettu turvallisuus. Hyvä web-hosting-yritys tarjoaa sinulle eXploit-skannerin, ModSecurity, Web-sovelluksen palomuurin, virustorjunnan, roskapostin torjunnan, varmuuskopion, ConfigServer-tietoturvan & Palomuuri, CloudLinux, CageFs Hacker Protection sinulle Cloud Hosting-paketti. Täällä voin muistuttaa pilveturvallisuudesta. Nämä ovat seuraavat varoittavat valvontatoimenpiteet, joiden tarkoituksena on vähentää pilvijärjestelmään kohdistuvia hyökkäyksiä, ennaltaehkäisevät valvontatoimenpiteet, jotka vahvistavat järjestelmää tapahtumien varalta, yleensä vähentämällä tai jopa poistamalla haavoittuvuuksia, etsivä valvonta, jonka tarkoituksena on havaita ja reagoida asianmukaisesti mahdollisiin tapahtumiin ja korjaavat tarkastukset, jotka vähentävät tapahtuman seurauksia rajoittamalla vahinkoa. Lisäksi pilvipalvelimelle on toteutettu erilaisia ​​turvatoimenpiteitä, kuten identiteetin hallinta, joka hallitsee tiedon saatavuutta ja laskentaresursseja; fyysinen turvallisuus, joka suojaa tietotekniset laitteistot, kuten reitittimet, palvelimet ja kaapelit luvattomalta käytöltä, varkauspaloilta, tulvilta, häiriöiltä; henkilöstön turvallisuus, joka tarjoaa työsuhteen päättymisen jälkeisiä ja työsuhteen päättymisen jälkeisiä toimia, kuten mahdollisten rekrytointien turvatarkastuksia, turvallisuustietoisuutta ja koulutusohjelmia; saatavuus, joka tarjoaa pääsyn pilvelle joka kerta, sovellusturva, joka varmistaa, että palveluna pilvipalveluna (SaaS) saatavana olevat sovellukset ovat turvallisia, ja yksityisyys, joka varmistaa, että kaikki kriittiset tiedot (sosiaalinen numero, henkilökortti, luottokorttinumerot) on peitetty tai salattu luvattomille käyttäjille.

Joten on Cloud Hosting turvallinen?

Ja vastaukseen kysymykseen: Onko pilvimahdollisuus turvallinen, vastaukset ovat kyllä. Voit nähdä yllä olevat luettelot erilaisista pilviturvallisuusohjeista ja turvatoimenpiteistä, jotta tietosi pysyvät turvallisina ja yksityisinä.

Loppujen lopuksi muistutan teitä BlueHostista, joka on äskettäin lanseerannut muutama halpa pilvipalvelupaketti ja noin CloudFlare joka tarjoaa sisällönjakeluverkon (CDN) ja jaetut verkkotunnuspalvelinpalvelut pilvien avulla nopeuttaaksesi verkkosivustoasi vielä enemmän.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map