Onko blogi todella kuollut? Mitä sinun pitäisi sen sijaan tehdä?

bloggaaminen on kuollut


Aina niin usein, bloggaamisen kestävyys asetetaan kyseenalaiseksi. “Bloggauksen loppuminen” tai “bloggaaminen on kuollut” ovat tuomiopäivän termejä, jotka ovat olleet ympäröimässä bloggaamista ammatissa viime vuosina. Mutta onko bloggaaminen todella kuolema, ja on vuosi 2018, joka antaa vihdoin kuoleman suukon bloggaamiseen?

ensimmäinen blogi perustettiin vuonna 1994, ja bloggaaminen on siitä lähtien ollut yksi keskeisimmistä online-sisällön osista. Mutta nykypäivän blogit ja bloggaajat ovat hyvin erilaisia ​​kuin edellisen vuoden blogeissa. Ensinnäkin, tänään kilpailu blogosfäärissä on paljon kovempaa kuin ennen.

Alustat, kuten WordPress, Tumblr, Reddit tai Squarespace, ovat tehneet bloggaamisen kaikkien saatavilla, mahdollistaen satojen miljoonien blogoiden syntymisen, joka kattaa kaikenlaiset kiinnostuksen kohteet ja ammatit..

Joten mistä tulee pelko siitä, että bloggaaminen on kuollut?

Fatalistit haluavat selittää tämän viittaamalla tosiasiaan, että muu digitaalinen sisältö – esimerkiksi videosisältö – houkuttelee suurempia väkijoukkoja tekstipohjaisen sisällön vahingoksi. Lisäksi Google Trendissä suoritettu haku paljastaa huomattavan laskun viime vuosina hakuille sellaisille termeille kuin ”blogi” ja “bloggaaminen”..

Mutta tässä on uusi idea: Entä jos bloggaaminen ei kuole, vaan – kuten kaiken muunkin – yksinkertaisesti vain muuttuu?

Mikä on bloggaaminen otsikolla?

Jos olet vasta aloittamassa blogin kirjoittamista tai olet ammattimainen bloggaaja, kaikki tämä puhe bloggaamiseen kohdistuvasta lähestyvästä tuomiosta saattaa pelottaa sinua, mutta olemme täällä vakuuttamassa, että hyvä blogittaminen ei johda katastrofiin milloin tahansa pian.

Itse asiassa Google-haut termeille “blogi” tai “blogointi” ovat vähentyneet viime vuosina, mutta pohditaan, johtuuko tämä lähinnä siitä, että termistä on jo tullut tunnettu ja laajalle levinnyt käsitys, ja etsitään ”mikä on blogi ”tai” blogin tarkoitus ”on tullut tarpeettomaksi, joten haku on romahtanut. Toisaalta haut termeihin, kuten ”miten blogi perustaa”, “parhaat blogimisalustat” tai “ilmaiset blogialustat”, ovat ehdottomasti lisääntyneet..

Joten jos bloggaaminen vain muuttuu, mitä siinä on ja mitä sinun pitäisi tehdä pitääksesi ajan tasalla näistä muutoksista?

Rullaile Times

Blogiteollisuudessa tulee aina olemaan uusia suuntauksia, joista osa haalistuu, kun taas toiset pysyvät aivan kuten minkä tahansa muun kanssa.

Bloggaajana sinun täytyy nähdä, mitkä trendit voit hyödyntää lisäämällä lukijaasi tai asiakaskuntaasi, mutta säieile huolellisesti ja älä tee suuria muutoksia, ennen kuin olet vakuuttunut siitä, että nämä trendit toimivat sinulle tai täällä jäädäkseen. Jopa isojen tuotemerkkien tiedetään epäonnistuneen: Vaikka sosiaalisen median alusta Facebook nousi nopeasti, Google+ räpytti.

Vältä ampumasta itseäsi jalkaasi tekemällä tutkimustasi siitä, kuinka lukijat kuluttavat sisältöä, ja säädä blogistrategiasi toimimaan lukijoidesi hyväksi.

Napauta Sisällysluetteloon

Vaikka muutama vuosi sitten 20 oli teksti, joka oli ainoa sisältö, jolla voitte viihdyttää lukijoitasi, nykypäivän todellisuus on, että sisältö on monimuotoista – videoita, infografioita, gif-tiedostoja, podcasteja, e-kirjoja jne. Blogit muuttuvat yhä enemmän videoiden blogoimiseksi tai vloggingiksi YouTube on yksi suosituimmista kanavista näiden videoiden toimittamiseen.

Mutta tämä ei tarkoita, että tekstipohjainen sisältö on tehty ja mennyt. Artikkelit ovat erittäin tärkeitä edelleen arvon tuottamiseksi lukijoillesi ja hyvien sijoitusten löytämiseksi hakukoneissa. Juuri sitä, että artikkelit ja viestit tulisi monipuolistaa myös muun tyyppisellä sisällöllä.

Älä pelkää nauttia sisällön moniosasta ja jaa blogiisi monen tyyppistä sisältöä, joka toimitetaan eri kanavilla.

Sisällön jakelukanavista puhumalla, että blogin ei pitäisi olla ainoa kanava, jolla lukijat voivat kuluttaa sisältöäsi. Videosisällön ja YouTube: n käyttämisen ohella sinun pitäisi myös käyttää postituslistoja ja uutiskirjeitä. Sähköposti on edelleen vahva ja vakaa foorumi kommunikoida lukijoidesi kanssa ja toimittaa heille henkilökohtaista sisältöä.

Varmista, että käytät aikaa postituslistojen kasvattamiseen ja lisäät sähköpostien avautumisprosentteja työkaluilla, jotka seuraavat sähköpostimarkkinoinnin vertailuarvoja, kuten sähköpostin avautumisprosentteja, napsautussuhteita, pehmeitä poistumisia, kovia palautumisia, tilauksen lopettamista jne. Nämä parametrit voivat auttaa sinua suunnittelemaan paremmin sähköpostit ja tee tarvittavat säädöt.

Ryhdy sosiaalisen median guruksi

Pidä siitä vai ei, sosiaalista mediaa tapahtuu. Alustat, kuten Facebook, Reddit, Instagram, Twitter, Tumblr tai Pinterest, ovat miljardien ihmisten virtuaalisia kohtaamispaikkoja ympäri maailmaa. Mukaan Statista, sosiaalisen verkostoitumisen voiman odotetaan kasvavan tavoittaen 2,96 miljardia maailmanlaajuista käyttäjää vuoteen 2020 mennessä. Samojen arvioiden mukaan globaalit internautit viettävät keskimäärin 109 minuuttia päivässä sosiaalisissa verkostoissa.

Jos et vielä ole sosiaalisen median alustoilla, suosittelemme etenemistä nopeudella erilaisille sosiaalisen median kanaville, jotka toimivat nichesi puolesta, ja kehitä sosiaalisen median strategia, joka voi ohjata lisää asiakkaita tai lukijoita blogiisi..

Sosiaalisen median alustoilla voidaan lisätä bränditietoisuutta ja sitoutumista asiakkaisiisi. Voit saada reaaliaikaista palautetta sisällöstäsi mittaamalla tykkäyksiä, osuuksia, kommentteja ja muita parametreja..

Valmistaudu matkapuhelimeen

Mobiilihauista on tullut johtavia hakuja hakukoneissa. Yhä useammat ihmiset käyttävät sisältöä mobiililaitteissa ja tekevät verkkokaupoissaan puhelimissaan. Google on ottanut huomioon tämän siirtymisen mobiilimaailmaan ja vastannut ilmoittamalla mobiililaitteiden ensimmäisestä indeksoinnistaan ​​vuonna 2017.

Jos blogissasi ei ole reagoivaa muotoilua eikä se toimi hyvin mobiililaitteissa, saatat nähdä, että hakukoneesi sijoitukset romahtavat ja hylkäämisasteet kasvavat.

Jos sinulla on mobiililaitteelta hyvältä näyttävä blogi, varmistat, että et menetä liikennettä, joka tulee mobiilihakuista.

Lopulliset ajatukset

Jos näet laskun sijoituksissasi tai sitoutumisen, tulosten, myynnin tai tilaajien vähenemisen, se ei tarkoita, että bloggaaminen toimialana kuolee ja että sinun pitäisi hypätä toimitukseen. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että tiedämäsi blogaaminen ei ehkä enää toimi niin hyvin kuin se on. Sinun on aika muuttaa julkaisemasi sisällön tyyppiä, tapaa, jolla markkinoit blogiisi, ja tapaa, jolla olet yhteydessä yleisöihisi..

Niche-uusien suuntausten analysointi, kokeilu tapoja saada nykyiset yleisöt uudelleen mukaan, haarautua sosiaalisen median alustoille ja monipuolistaa sisältöäsi ovat muutamia tapoja, joilla voit elvyttää blogin, joka saattaa häipyä..

Bloggaaminen ei ole kuollut!

Vuosien mittaan blogin kirjoittaminen on käynyt läpi paljon muutoksia. Sinun on mukauduttava näihin muutoksiin ja saatava bloggaaminen toimimaan puolestasi. Aloita blogi InMotion-isännöinnissä – ilmainen verkkotunnus mukana.

Aloita blogi nyt »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map