Miksi tarvitset automaattisen verkkosivuston varmuuskopioinnin?

automaattinen verkkosivuston varmuuskopiointi


Sivustojen tietojen turvaamisen tulisi olla kaikkien verkkosivustojen omistajien ensisijainen tavoite. Hakkerointiyritykset, palvelinviat, laitteistovauriot voivat kaikki häiritä verkkosivustosi asianmukaista toimintaa ja heikentää halua ylläpitää verkkosivustosi tietoja. Automatisoidut verkkosivustojen varmuuskopiointi- tai pilvipalvelupalvelut ovat välttämättömiä kaikille, jotka haluavat tietojensa palautuvan, jos jotain menee pieleen. Tietojen tallentaminen vanhentuneella tekniikalla antaa sinun alttiiksi kaikenlaisille uhkille, mukaan lukien laitteisto- ja ohjelmistovirheet, hakkerointi, luvaton käyttö ja peruuttamattomat fyysiset vahingot..

Automaattisella verkkosivuston varmuuskopioinnilla tai pilvivarmuuskopiointipalveluilla on osoittautunut olevan useita etuja verrattuna pelkästään manuaalisiin varmuuskopioihin. Jos käytät jo online-varmuuskopiointipalveluita, olet todennäköisesti tietoinen monista eduista, joita sillä on. Vaikka nämä palvelut ovat yhä yleisempiä, monet verkkosivustojen omistajat eivät ole vielä löytäneet palvelun etuja. Joten miksi automaattinen verkkosivuston varmuuskopiointi on tärkeää ja miksi sitä tarvitset?

Automatisoitujen verkkosivustojen varmuuskopioiden edut

Automaattiset varmuuskopiot, tallennus- ja tiedostojen palautusjärjestelmät poistavat merkittävät riskit, jotka liittyvät manuaalisiin, offline-varmuuskopioratkaisuihin, kuten kiintolevypohjaisiin varmuuskopioihin. Joitakin automaattisten verkkosivustojen varmuuskopioiden silmiinpistävimpiä etuja, joista verkkosivustojen omistajien tulisi huomioida, ovat:

Sopivuus

Jos valitset pilvivarmuuskopiointipalvelut, verkkosivustosi ja tietokoneesi tiedot tallennetaan etäpaikkaan, joka on läpäisemätön heikkouksille, jotka voivat uhkaa tiedostojasi, jos ne tallennettiin perinteisillä varmuuskopioratkaisuilla. Se, että varmuuskopioita tapahtuu automaattisesti päivittäin tai käyttäjän valitsemalla taajuudella, eliminoi tietoturvan unohtamiseen liittyvät lisäriskit, mikä tapahtuu myös melko usein.

Pilvivarmuuskopiopalvelujen avulla tärkeät tiedostot ja tiedot varmuuskopioidaan automaattisesti ja pidetään ajan tasalla, jotta palvelimen vikaantumisen, luvattoman käytön, hakkerointiyritysten tai toimintahäiriöiden tapauksessa tiedostot voidaan palauttaa välittömästi..

Parannettu turvallisuus

Manuaaliset varmuuskopiointi- ja tallennusratkaisut eivät voi kilpailla tietosi parannettujen online-varmuuskopiointipalveluiden kanssa. Koska kiintolevypohjaiset varmuuskopiot voivat altistaa tiedostojasi peruuttamattomille tietojen menetyksille, tiedostojen vioittumiselle, käyttökelvottomuudelle, fyysisille vaurioille ja toimintahäiriöille, online-varmuuskopiointipalvelut ovat erinomainen vaihtoehto varmuuskopiointiin perinteisellä tavalla.

Pilvivarmuuskopiointipalvelut tarjoavat myös turhaa tallennusta tiedostojen ylimääräisenä suojauskerroksena. Kun tiedät, että tiedostosi pidetään suojattuina useammassa kuin yhdessä palvelinpaikassa, saat mielenrauhan, että jos tapahtuma johtaa tietojen häviämiseen tai vaarantumiseen, voit helposti palauttaa kaikki varmuuskopioidut tiedot.

Välitön toipuminen

Vasta kun joudut kohtaamaan verkkosivustosi tietojen korjaamattomia menetyksiä, alat tunnistaa automaattisen varmuuskopioinnin arvon. Online-varmuuskopiointipalvelun laatua osoittavat myös nopeat tietojen palauttamis- ja palauttamisajat, joten sinulla voi olla tietosi hyppysissäsi olosuhteista riippumatta, jotka aiheuttivat vaaran tietokoneesi tai ulkoiseen kiintolevyyn tallennetun datan.

Tämä on epäilemättä yksi tärkeimmistä eduista, joita voit saada vaihtamalla manuaalisista offline-varmuuskopioista automatisoituihin online-varmuuskopioihin.

Synkronointiominaisuudet

Toinen online-varmuuskopiointipalvelujen suuri etu on helposti saatavilla oleva synkronointiominaisuus, jota ei ole saatavana manuaalisten varmuuskopioiden kanssa. Synkronointi tablet-laitteiden, kannettavien tietokoneiden ja muiden tuettujen laitteiden välillä helpottaa pääsyäsi uusimpaan tietoversioosi mistä tahansa laitteesta.

Tämän avulla voit suorittaa projekteja tai muokata tiedostoja jopa tien päällä. Pääsy tiedostoihisi aina säästää aikaa ja virtaviivaistaa tiedostojen hallintaan, muokkaamiseen ja päivittämiseen liittyviä tehtäviä.

Edullinen ja aikaa säästävä

Pilvipohjaiset verkkosivustojen varmuuskopiointiratkaisut ovat edullinen ja aikaa säästävä vaihtoehto manuaalisille varmuuskopioille. Sinun ei tarvitse enää olla huolissaan laitteistosta, joka on alttiina fyysisille vaurioille ja toimintahäiriöille, eikä sinun tarvitse huolehtia ylläpidosta, koska varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti.

Olitpa pieni tai suuri yritys, verkkosivustosi tietojen varmuuskopiointi pilveen on paras tapa tehdä verkkosivustojen tiedostojen ja tietokantojen suojaamiseksi.

Hyvämaineiset isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat ilmaisia ​​automatisoituja varmuuskopioita, jotka sisältyvät heidän isännöintisuunnitelmiin. Nämä hosting-yritykset tekevät säännöllisesti kohteliaita automaattisia varmuuskopioita verkkosivustoltasi varmistaaksesi, että palvelimen katkosten tai muiden odottamattomien olosuhteiden vuoksi tiedostot ovat turvallisia ja täysin palautettavissa..

InMotion Hosting – ilmainen automatisoitu verkkosivuston varmuuskopio tiedostojesi säilyttämistä varten

inmotion hosting ilmainen automatisoitu verkkosivuston varmuuskopioInMotion Hosting on alan johtava isännöintipalveluntarjoaja, joka tarjoaa erilaisia ​​hosting-palveluita sekä yksittäisille käyttäjille että yrityksille. Yhtiö on ollut CNET-sertifioitu palvelu 13 vuotta peräkkäin ja tarjoaa laadukkaita isännöintipalveluita edulliseen hintaan. InMotion Hosting tarjoaa huippuluokan palvelininfrastruktuurin, SSD-tallennustilan, uusimman laitteisto- ja ohjelmistoteknologian sekä käytettävissä olevien ominaisuuksien arsenaalin lisäksi myös automaattisen etävarmuuskopiopalvelun kaikilla heidän jaetulla isännöinnillä, VPS-palvelimilla ja jälleenmyyjän hosting-suunnitelmat.

Nämä automaattiset verkkosivustojen varmuuskopiot tehdään 24-36 tunnin välein, ja ne korvaavat aiemmin varmuuskopioidut tiedot uusimmalla versiolla. Niitä, jotka haluavat pääsyn useisiin aiempiin verkkosivuston varmuuskopioiden versioihin, kehotetaan ylläpitämään myös omia varmuuskopioita. Paras tapa, asiakkaita kehotetaan luomaan täydellinen verkkosivuston varmuuskopio ennen muutosten tekemistä verkkosivustoonsa.

InMotion Hosting antaa käyttäjille myös mahdollisuuden luoda omia varmuuskopioita cPanelin sisäänrakennetun varmuuskopiointityökalun avulla. Siksi voit varmuuskopioida MySQL-tietokannat ja verkkosivustotiedostot cPanelissa. Käyttäjät voivat löytää vaiheittaisia ​​tietoja InMotionin tukikeskuksen sivulta. Ne sisältävät yksityiskohtaiset ohjeet siitä, kuinka suorittaa täydet cPanel-varmuuskopiot ja kuinka palauttaa tiedostot cPanelissa, jos heidän on koskaan tarpeen.

Säästä vielä enemmän näillä InMotion Hosting -kupongikoodeilla.

johtopäätös

Haluatko varmuuskopioida verkkosivustosi tiedostot ja tietokannat vai haluatko täyden varmuuskopion kannettavalle tietokoneellesi tallennetuista tiedostoista, tietokoneen tai ulkoisten asemien käyttäminen varmuuskopioinnin yhteydessä ei saisi olla ainoa vaihtoehto tietojen palauttamiselle. Ei ole syytä olla käyttämättä online-varmuuskopiopalvelun etuja, joka pystyy takaamaan tiedostoillesi paremman turvallisuuden automaattisella, tehokkaalla ja aikaa säästävällä tavalla..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map