Löydä web-hosting ja rakenna ammattimaisen valokuvaajan verkkosivusto

rakentaa ammattimaisen valokuvaajan verkkosivusto


Nykypäivänämme modernissa Internet-tekstisisällöllä on erittäin tärkeä rooli, joka houkuttelee lukijoita verkkosivuille. Videot ovat myös erittäin tärkeitä, koska selkeään tekstiin verrattuna se voi sisältää enemmän tietoa ja se on nopeampi tapa viestiä aiheesta. Kuvat ovat myös erittäin tärkeä osa jokaista verkkosivustoa, joten emme voi välttää niiden upottamista sisältöön.

Suurin osa verkkosivustoista käyttää varastossa valokuvia, toiset palkkaavat valokuvaajia ottamaan kuvia heille. Ammattikuvien kysyntä kasvaa, mutta on myös paljon ammattikuvaajia, joilla on korkealaatuiset laitteet ja jotka pystyvät tuottamaan ammattimaisia ​​valokuvia. Jos olet itse valokuvaaja, luultavasti tiedät jo, kuinka vaikeaa on rakentaa hyvä maine ja saada pitkäaikainen sopimus. Ehkä olet jo alkanut rakentaa portfoliosi sosiaalisten verkostojen sivustoilla, kuten Flickr, Pinterest, Instagram Tumblr tai Facebook. Nämä verkkosivustot tarjoavat hyvän alustan ladata, tallentaa ja jakaa työsi ja hankkia töitä. Kaikki tämä voi toimia tiettyyn pisteeseen, mutta jos todella haluat erottua joukosta, sinun on rakennettava oma valokuvaajasivustosi, luotava salkku, joka edustaa sinua ja työtäsi, samalla kun sinulla on täysi hallinta valokuvasi toisin kuin sosiaalisen median sivustot.

Seuraavaksi opetan sinulle kuinka löytää hyvä isännöitsijä ja miten rakentaa ammattikuvaaja-verkkosivusto.

Luo valokuvaussivusto

valokuvaus-verkkosivuston rakennusopas

Ensimmäinen askel on valita alusta, jonka avulla voit helposti hallita, ladata ja päivittää verkkosivustosi sisältöä. Se voi olla valokuvagalleria tai CM, jonka avulla voit rakentaa salkun tai räätälöityjä ohjelmistoja, jotka on erityisesti kehitetty tarpeitasi varten. Mitä tahansa valitset, varmista, että ymmärrät verkkosivustosi toiminnan, koska tavoitteena on olla omavarainen ja lisätä uutta sisältöä itse. Jos et ole perehtynyt verkkosivustojen rakentamiseen, sinun tulisi etsiä verkkosivun suunnittelija / kehittäjä, joka voi auttaa sinua alussa.

Jos sinulla ei ole budjettia suunnittelijan palkkaamiseen tai haluat rakentaa verkkosivustosi itse, harkitse sellaisen alustan valitsemista, jolla on suuri tuki ja aktiivinen yhteisö, joka voi auttaa sinua erilaisilla julkisilla foorumeilla. Esimerkiksi erittäin hyvä vaihtoehto valokuvaussivustosi rakentamiseen olisi WordPress. Tämä on erittäin suosittu avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on saatavana ilmaiseksi ja on luotu lähinnä blogeille, mutta siinä on laajennuksia ja teemoja, jotka muuttavat blogging-käyttöliittymän ammattikuvaajaportfoliosivustoksi.

Osta hyvä valokuvaaja-hosting-suunnitelma

paras valokuvaus verkkosivusto hosting

En voi tarpeeksi korostaa, että isännöinti on yksi avaintekijöitä onnistuneen verkkosivuston onnistumiseen. Joten valitseminen hyvä hosting verkkosivustollesi on tärkeää. Mutta mitä ominaisuuksia tarvitset valokuvasalkkasi rakentamisessa? Tietysti lataat kuvia ja todennäköisesti paljon niistä. Haluat, että verkkosivustosi latautuu nopeasti ja näyttää kuvia nopeasti. Aluksi riittää jaetun hosting-suunnitelman hankkiminen. Jos päätät rakentaa portfoliosi WordPressillä, suosittelen erittäin paljon käyttämään BlueHost- tai InMotion-hosting-palveluita. Nämä kaksi yritystä tarjoavat suurta tukea Wrodpressille, ja niiden jaetut palvelimet ovat riittävän nopeita tarjoamaan hyvän suorituskyvyn valokuvaussivustollesi.

Järjestä valokuvaussalkku

ammattikuvaaja salkun verkkosivusto

Osallistumalla muutamaan valokuvausistuntoon saat lopulta tuhansia kuvia. Todennäköisesti et halua ladata kaikkia näitä kuvia verkkosivustollesi, ei pelkästään siksi, että se on liian paljon sisältöä, vaan haluat näyttää parhaimmat kuvat potentiaalisille asiakkaillesi. Valitse parhaat 15-20 kuvaa, muokkaa niitä kuvankäsittelyohjelmalla, kuten Photoshop tai Gimp, ja korosta ne. Pidä “vähemmän on enemmän” -kerroin ja älä hukuta verkkosivustosi kävijöitä. Jos et pysty vakuuttamaan kävijöitä 20 valokuvalla, todennäköisesti muutama sata ei auttaisi työn saamisessa, joten lataa verkkosivustollesi vain korkealaatuista materiaalia.

Suosituksena on, että älä lataa kuvia raa’assa muodossa, muuta niiden kokoa webissä ja pienennä kuvien tiedostokokoa, mutta pidä hyvä laatu. Näin potentiaaliset asiakkaasi voivat selata valokuvia nopeasti.

Jos sinulla on aikaa blogoida, älä epäröi luoda sivustoosi osio, jossa jaat kokemuksiasi, ajatuksiasi ja kirjoitat itsestäsi. Tämä luo viestinnän sillan sinun ja asiakkaidesi välillä ja auttaa myös saamaan lisää liikennettä hakukoneilta.

Muunna vierailijat asiakkaiksi

Verkkosivustosi on oikein rakennettu ja kuvasi ovat paikoillaan, haluat tietenkin saada uusia asiakkaita. Et todennäköisesti halua vastaanottaa sähköpostia tai puhelua kaikilta vierailijoiltasi, vaan vain niiltä, ​​jotka todennäköisesti allekirjoittavat sopimuksen. Jotta vältettäisiin kallisarvoisen ajan tuhlaaminen tekemällä työtä asiakkaiden kanssa, joilla ei ole asianmukaista budjettia tai selkeää käsitystä tekemästäsi, tee verkkosivustosi tehokasta: tee selväksi, mitä palveluitasi tarjoat, mitkä ovat palkkiosi ja mikä on prosessisi työ. Esittämällä kaikki nämä tiedot verkkosivustollesi, todennäköisesti seuraava puhelu päättyy sopimuksen tekemiseen.

Päätelmät ja suositukset

Valokuvaussivuston tai -portfolion rakentaminen ei ole vaikeaa; varmasti se vie jonkin aikaa ja tietyn tason teknistä tietämystä, jos päätät rakentaa sen itse. WordPressin käyttäminen verkkosivustollasi voi vähentää merkittävästi kehitystyön aikaa ja vaikeustasoa. Lisäksi WordPress on erittäin joustava, joten voit asentaa teeman, mukauttaa sitä tarpeisiisi ja räätälöidä verkkosivustosi tarvitsematta kirjoittaa yhtä koodiriviä. Päivän lopussa olet valokuvaaja, etkä kehittäjä, ja WordPress rakennettiin sinun kaltaisillesi henkilöille. Nyt kun löysit hyvän ja yksinkertaisen tavan rakentaa verkkosivustosi, mennä ja rekisteröityä Bluehostiin, ostaa heidän aloitussuunnitelmaa, rekisteröidä verkkotunnuksesi ilmaiseksi ja aloittaa WordPress-valokuvaussalkun heti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map