Kuinka tunnistaa hyvä Web-palveluntarjoaja?

tunnistaa hyvä web-palveluntarjoaja


Tänään etsimme hyvän web-palveluntarjoajan ominaisuuksia. Kaikkien kaikille tällä hetkellä saatavien web-hosting-palveluiden käyminen on aikaa vievä prosessi. Kaikkien eri muuttujien ja mainosten sekoittaminen on helppoa, eivätkä ne tee valintaasi helpommaksi. Useimmille ihmisille mainokset ja tarjoukset näyttävät siltä, ​​että ne ovat melkein samat jokaiselle isännöintipalveluntarjoajalle.

Toki ulkopinta näyttää hyvin samanlaiselta. Jokainen palveluntarjoaja tarjoaa luotettavuutta, nopeaa, korkeaa käyttöaikaa ja erinomaisen, jopa palkitun asiakaspalvelun. Tämä on muutama ydin, jotka muodostavat hyvän isännöintipalvelun. Mutta kun katsot konepellin alle, huomaat, että asiat ovat hyvin erilaisia ​​kuin mitä olet nähnyt pinnalla.

Hosting-palveluita tarjoavat erilaiset yritykset, joita hoitavat eri ihmiset ja joilla on erilaiset käytännöt. Heillä on erilaiset palvelimet, erilaiset varusteet ja oma tapa hoitaa asiakkaitaan.

Luonnollisesti haluat, että rahasi, huomiosi ja verkkosivustosi ovat kykenevimmissä ja hoitamassa käsissä, minkä vuoksi kirjoitimme tämän artikkelin. Auttaa sinua ymmärtämään isännöintipalveluiden solmuja ja nykäyksiä perustasolla. Tämä auttaa sinua tekemään koulutetun ja kohtuullisen päätöksen katsellessasi perspektiivimahdollisuuspalveluita.

Joten jos etsit tunnistaa palveluntarjoaja, joka on sinulle ja verkkosivustollesi paras, ota kiinni minuun ja kerron sinulle, miten se tehdään!

Web-hosting-tarpeiden tunnistaminen

Et ostaa pari housuja, elleivät ne sovi sinulle, eikö niin? Se on sama juttu web-isännöintiin ja melkein kaikkiin ostettuihin. Joten on erittäin tärkeää ymmärtää isännöintitarpeesi ennen kuin napsautat osta-painiketta. Tässä on joitain tärkeimmistä kysymyksistä itsellesi.

Millaista verkkosivustoa olet rakentamassa?

Mitä tarkoitusta verkkosivustosi täyttää? Onko se yksinkertainen portfolio-verkkosivusto, jolla esitellään taitosi ja saavutuksesi? Aiotko tehdä verkkokauppasivuston, jolla voit esitellä tuotteitasi ja myydä niitä? Vai onko se sitten yhteisön verkkosivusto tai foorumi?

Riippuen siitä, kuinka monimutkainen tarkoituksesi verkkosivustosi täyttää, voit tietää, kuinka suuret isännöintitarpeesi ovat. Jos rakennat vain portfolio-verkkosivustoa, tulet hyvin toimeen joidenkin yksinkertaisimpien hosting-pakettien kanssa. Jos rakennat suurta verkkokauppasivustoa, tarvitset paremman, koska liikennettä tulee lisää ja palvelinpyyntöjä lopulta.

Asioiden ytimessä tulee todella vain selville kuinka paljon liikennettä verkkosivustosi aikoo vastaanottaa. Mitä enemmän liikennettä se saa, sitä enemmän kaistaleveyttä ja palvelinresursseja se tarvitsee toimiakseen niin hyvin kuin on.

Muista, että nykypäivän verkkoympäristössä nopeus on ratkaisevan tärkeä. Verkkosivustosi suorittaa minkä tahansa tehtävän paljon paremmin, jos se toimii suurella nopeudella ja se ohjaa yli 30% käyttäjistä, jos se on hidas. Joten, mene aina nopeimpaan isännöintipalveluun.

Onko verkkosivustollasi liiallisia vaatimuksia?

Jos haluat rakentaa oman verkkosovelluksesi tai haluat tarjota verkkopalvelun miljoonille ihmisille, sinulla on todennäköisesti oltava oma palvelin tai VPS. Jos käytät erillistä palvelinta, sinun ei tarvitse jakaa tilaa muiden verkkosivustojen kanssa, ja sinulla on oltava koko palvelin itsellesi. Vaikka tämä maksaa enemmän, ja palvelinresurssien hallinta vaatii teknistä tietämystä. Mutta jos haluat rakentaa jotain monimutkaisempaa, oletan, että sinulla on se.

Mutta jos olet täydellinen aloittelija ja haluat vain rakentaa verkkosivuston, riittää yksinkertainen jaettu hosting-suunnitelma.

Jos haluat laajentaa verkkosivustosi tulevaisuudessa, sinun tulisi ehdottomasti valita isännöintipalveluntarjoaja, joka tarjoaa skaalautuvia palveluita.

Tarkista “Rajoittamattomat” tarjoukset

Monet isännöintipalvelut sanovat, että saat rajoittamatonta tallennustilaa ja kaistanleveyttä maksamastasi rahasta. Saat todella rajoittamatonta tallennustilaa, mutta palveluntarjoaja asettaa tiukat rajoitukset käytettävien resurssien määrään. He saattavat jopa sulkea verkkosivustosi, jos se vie liikaa. Joten muista tarkistaa palvelusehdot ennen kuin pääset tällaiseen “mahtavaan” sopimukseen.

Tarvitsetko verkkosivustojen rakennustyökaluja?

Sinun ei tarvitse olla Web-kehittäjä luodaksesi verkkosivuston. Saatavana on paljon vetämällä ja pudottamalla -työkaluja, joiden avulla voit rakentaa verkkosivuston tyhjästä, melko helposti, ilman teknistä tietoa.

Useimmissa isännöintipalveluntarjoajissa on myös suosituimmat sisällönhallintajärjestelmät, joita voit käyttää yhdellä napsautuksella.

Kuinka paljon liikennettä odotat olevan?

Kuten aiemmin mainitsin, yksi tärkeimmistä muuttujista on se, kuinka paljon tiedät kuinka paljon liikennettä verkkosivustollesi tulee tai kuinka paljon haluat sen olevan..

Tietenkin, et voi tietää liian paljon siitä, kuinka paljon liikennettä aiot saada etukäteen, se on vain arvauspeli. Vain varmistaaksesi kuitenkin, että valitset helposti sovittavan isännöintipalvelun ja tiedät myös, kuinka paljon ylimääräistä joudut maksamaan, jos ylität kaistanleveysrajoituksen..

Ymmärrä palvelintyypit

Halvin isännöintityyppi on jaettu isännöinti, jossa jaat tilaa satojen tai tuhansien muiden verkkosivustojen kanssa. Tämä on myös ilmeisistä syistä yleisimmin käytetty isännöintisuunnitelma. Se toimii hyvin, se on vakaa ja luotettava ympäri vuoden, eikä vie liian paljon rahaa käsistäsi. Mutta jaettu hosting rajoittaa pääsyäsi palvelinten resursseihin. Se rajoittaa sinulla olevien verkkosivustojen ja tietokantojen määrää.

Niille, jotka haluavat enemmän virtaa ja ovat valmiita maksamaan vähän ylimääräistä, on VPS (Virtual Private Server) -vaihtoehto. Useat virtuaaliset palvelimet ovat käynnissä yhdellä koneella. Voit käyttää virtuaalipalvelinta ikään kuin se olisi todellinen erillinen palvelin. Tällä tavalla sinulla on enemmän palvelinresursseja ja paljon enemmän palveluita, joita voit käyttää. Ne ovat erinomaisia ​​vaativampiin sovelluksiin ja verkkosivustoihin. Mutta sinun on myös hallittava kyseistä palvelinta itse tai annettava asiantuntija hallita sitä sinulle.

Todelliset omistetut palvelimet ovat yksi kalleimmista suunnitelmista, mutta ne tarjoavat eniten hevosvoimaa, koska vuokraat koko palvelimen itsellesi. Tarvitset joukon järjestelmänhallintataitoja voidaksesi käyttää tätä palvelua.

Pilvipalvelimet ja pilvipalvelu ovat yksi uusimmista isännöintityypeistä. Tietoja tallennetaan suuriin julkisiin pilviin, mikä tekee niistä nopeampia ja turvallisempia. Yhdelle käyttäjälle käytettyjen palvelinresurssien määrä vaihtelee. Ne voidaan skaalata saumattomasti, mikä tekee siitä erittäin joustavan.

Se on myös erinomainen käsittelemään valtavia, odottamattomia liikennekuormia ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään palvelun mittaamiseksi. Asiat sujuvat todella sujuvasti ja joustavasti, jos valitset pilvipalvelun.

Tarkastellaan Web-isännän ominaisuuksia

Tässä on tärkeät asiat. Jos tarkastelet seuraavia isännöintipalveluntarjoajan ja sen palvelujen näkökohtia, voit helposti päättää, kannattaako ostaa vai ei. Tarkastellaan heitä ilman enempää!

Web-hosting-yrityksen maine

Yksi ensimmäisistä asioista, joita tarkastelemme tarkistaessamme isännöintipalveluntarjoajaa, on millaista mainetta he ovat keränneet vuosien varrella, jos he ovat keränneet. Yleensä, kuten minkä tahansa muun yrityksen kanssa, aikaisempi kokemus, joka ihmisillä oli heidän kanssaan, on hyvä tapa kertoa ovatko he luotettavia vai eivät..

Monet hyvät web-hosting-yritykset ovat toimineet noin 20 vuotta. Jotkut yritykset ovat työskennelleet vain muutaman vuoden, mikä ei välttämättä tarkoita, että ne ovat missään suhteessa epäluotettavia. Mutta monien vuosien asiakasarvostelut ovat melko vahvasti yritykselle.

Joten paras tapa edetä on tutkimalla kuinka monta vuotta yritys on ollut aktiivinen, lukemalla asiakkaiden arvosteluja ja käyttäjien lähettämiä kommentteja. Niiden avulla voit saada vankan kuvan siitä, mitä perspektiiviyhtiö on jättänyt jalanjäljiin.

Hosting-suunnitelmien kustannukset & Palvelut

Isännöintipalvelujen hinta vaihtelee jokaisessa yrityksessä. Yleensä jaettu hosting-suunnitelma maksaa noin 2 – 3 dollaria. Jotkut menevät jopa 4 dollaria tai niin alhaiset kuin 1 dollari. Aina on syytä ottaa laskin käteen ja käydä läpi numerot saadaksesi tietää kuinka paljon maksat yhden vuoden ajanjakson aikana.

Muista, että mainoksissa näkemäsi hinta koskee vain, jos allekirjoitat kahden vuoden sopimuksen yrityksen kanssa. Muutoin hinta saattaa nousta 2 dollarista 4 dollariin tai 3 dollarista 6 dollariin. Paljon yrityksiä käyttää näitä hinnoittelu temppuja, jopa hyvää palvelua tarjoavat. Se on markkinointitaktiikka, josta sinun tulisi olla tietoinen.

Uudistamiskustannukset ovat myös asia, jota on hyvä tarkastella. Kun olet kirjautunut tilikauden loppuun, maksat uusimiskustannukset, joten sinun tulisi ottaa tämä huomioon hintaan. Uusimismaksu olisi lueteltava, koska voit houkutella maksamaan kuorma käteistä ennen ilmoitusta siitä.

Plussapuolella voit helposti saada alennuksia, jos rekisteröit muita niitä tarjoavien verkkosivustojen kautta. Tällä tavalla voit helposti pilkkoa dollarin tai kaksi kuukausittaisista isännöintikustannuksista.

Nyt onko hinnoittelu hyvä vai ei, riippuu perspektiiviyrityksen tarjoamasta palvelusta. Jos etsit jaettua hosting-suunnitelmaa, joka maksaa 4 dollaria, mutta joka ei tarjoa liikaa, et tee liikaa sopimusta. Mutta jos saat käsiisi hosting-palvelun 2 – 3 dollarin hintaan, joka tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin yhdessä mittaamattoman levytilan ja kaistanleveyden kanssa, voit tehdä aika paljon.

Jotta asiat tuntuisivat turvallisemmilta, sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuuaika melkein joka kerta. Jotkut palveluntarjoajat ovat riittävän luottavaisia ​​tarjoamaan 40–70 päivän rahat takaisin -takuuajan.

Minkä palvelun lisäksi kohdatkin, varmista, että hinta on kohtuullinen saamallesi palvelulle. Hyvä hosting-suunnitelma on alle 5 dollaria kuukaudessa, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia.

Hyvän web-hosting-palvelun suorituskyky

Toki, saat jonkin verran verkkotilaa verkkosivustosi tallentamiseen, mutta se ei ole kaikkea muuta, jota tarvitaan sen sujuvan toiminnan varmistamiseksi. Verkkosivustosi tulisi olla nopea ja luotettava koko vuoden ajan.

Käyttöaste:  palvelimen käyttöaika tarkoittaa sitä, kuinka kauan se on verkossa ympäri vuoden. Se mitataan prosentteina ja mitä lähempänä palvelimen käyttöaika on 100%, sitä luotettavampi se on.

Jotta asiat olisivat konkreettisempia, sinun ei ehdottomasti pitäisi valita isännöintia, jonka käyttöaika on alle 95%. Itse asiassa sinun pitäisi etsiä niitä, joiden käyttöaika on 98% tai 99,99%. On harvinaista löytää hosting-suunnitelma, jolla on 100% käyttöaika, mutta useimmat hyvät hosting-palvelujen tarjoajat pääsevät todella lähelle sitä, joten sinun tulisi tehdä yrityksesi heidän kanssaan.

Nopeus: palvelimen nopeus on erittäin tärkeää, koska se päättää kuinka nopeasti verkkosivustosi latautuu. Verkkosivuston latausnopeus mitataan millisekunnissa. Jos haluat varmistaa, että verkkosivustosi nopeus on nykypäivän online-standardien mukaista, palvelimen, johon tallennat sen, latausnopeuden tulisi olla noin 500 ms. On hyviä hosting-suunnitelmia, jotka ovat entistä nopeampia ja tarjoavat 200 ms: n latausnopeuden, kun taas jotkut toimivat 600–800 ms: lla. Verkkosivustosi toimii melko hyvin molemmissa, mutta sinun ei pitäisi ylittää 800 ms: n latausnopeutta.

Jokainen arvostelu ei tarjoa näitä mittauksia, joten kannattaa tarkastella niitä, jotka tekevät. Annamme arvosteluissa aina isännöintisuunnitelman keskimääräisen latausnopeuden, joten tarkista ne vapaasti.

Voit myös asentaa osan ohjelmistosta tehdä se itse, mutta on paljon helpompaa tarkastella arvostelijan tuloksia ja vertailla niitä.

Asiakaspalvelu: Palvelintilaa on helppo ostaa, mutta hallinta voi hankalaa matkan varrella. Saatat kohdata ongelmia ja paljon asioita, joita et vain pysty käärimään. Näissä tapauksissa ammattimaista apua on pelastettava. Tässä asiakastuki tulee peliin.

Hyvä asiakastuki on yksi tärkeimmistä näkökohdista hyvässä web-palvelussa. Haluat, että chat-ikkunan ja puhelinlinjan toisessa päässä on avuliaita ihmisiä, jotka vastaavat nopeasti kyselyihisi.

Yleensä hyvä asiakastukiedustaja vastaa sinulle 20-30 minuutin sisällä siitä, kun olet kirjoittanut heille chatissa tai kun olet soittanut heille. Heidän on oltava avuliaita ja päästävä suoraan tehtävään, kun olet määritellyt, mikä ongelma on. Haluat tehdä liiketoimintaa ihmisten kanssa, joihin voit luottaa ja joilla on selkäsi ilman lisämaksuja.

Mutta et tiedä kuinka hyvä yrityksen asiakastuki on, ennen kuin yrität itse tai tee tutkimusta. Ihmiset haluavat puhua kokemuksistaan ​​ja puhuvat paljon siitä, mitä he ovat kokeneet tietyn palveluntarjoajan kanssa.

Jos asiakastukitiimi on huono, monet ihmiset ovat jo lähettäneet valituksensa foorumeihin, sosiaaliseen mediaan ja muihin verkkosivustoihin, joten tutkiminen on erittäin helppoa. Ehdotan, että tarkastellaan paljon näitä ja katso, millaista palautetta heidän jo aktiivinen käyttäjäkunta on antanut.

On myös parasta saada 24/7/365 -tuki, johon pääset jopa lomalla. Jos olet jo maksanut isännöintisuunnitelmasta ja olet vielä kokeilujaksolla, on hyvä aika testata asiakastukitiimi muutamalla puhelulla.

Palveluntarjoajan tarjoamat ilmaiset jutut

Jotkut isännöintipalveluntarjoajat viehättävät asiakkaitaan melko hyvillä tarjouksilla. Jotkut niistä tarjoavat ilmaisen sivuston siirtämisen, joka maksaa yli 100 dollaria muilta palveluntarjoajilta. Jos sinulla on jo olemassa oleva verkkosivusto, jonka haluat siirtää, se olisi todella kätevä.

Ne antavat ilmaisia ​​verkkotunnusten rekisteröintejä, ilmaisia ​​työkaluja ja verkkosivustojen rakentajia sekä muita asioita, jotka olisivat liian kauan luetella. Lyhyesti sanottuna, voit saada käsiisi joitain melko hyviä bonuksia, jos valitset palveluntarjoajasi viisaasti. Pidän henkilökohtaisesti ilmaista verkkotunnusta ja erilaisia ​​ilmaisia ​​työkaluja hyödyllisimmin. Onneksi sitä useimmat isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat.

johtopäätös

Edellä määritellyt asiat ovat tärkeimpiä näkökohtia, joita on tarkasteltava valittaessa isännöintipalveluntarjoajaa. Tietysti tulee aina olemaan joitain ekstroja, mutta nämä ovat tärkeimmät asiat, jotka tekevät hyvästä palveluntarjoajasta.

Nyt pois! Sinun on aika käyttää uutta löydettyä tietoa hyväksi ja löytää paras hosting-paketti sieltä! Tässä ovat suosituksemme hyvään web-hostingiin:

Yhtiö
Tarjoushinta

1halpa hyvä web-hosting1,99 dollaria kuukaudessa
2monipuolinen hyvä web-hosting3,95 dollaria kuukaudessa
3ammattimainen hyvä web-hosting3,95 dollaria kuukaudessa

Toivon, että olet nauttinut tämän artikkelin lukemisesta ja että tutustu arvosteluihimme joitain yleisimmin käytetyistä hosting-suunnitelmista!

Esitelty kuva Suunnittelija Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map