Kuinka siirtää Joomla-verkkosivustosi uudelle Web-palvelimelle?

kuinka siirtää joomla-verkkosivusto uudelle web-palveluntarjoajalle


Voi olla monia syitä, miksi haluat löytää uuden kodin joomla-verkkosivustollesi. Web-palveluntarjoajan vaihtaminen ei ole kovin vaikea tehtävä; se voi kuitenkin antaa sinulle päänsärkyä, jos et koskaan tee sitä aikaisemmin. Tässä artikkelissa näytän sinulle parhaan ja nopeimman tavan siirrä Joomla-verkkosivustosi uudelle web-palveluntarjoajalle.

Mutta ensin selvitä, mitkä ovat syitä, miksi ihmiset vaihtavat hosting-yrityksiä. Joomla on hieno CMS ja erittäin joustava. Samanaikaisesti se vaatii resursseja ja se ei toimi hyvin kaikilla Web-palvelimilla. Jos Web-palvelinta ei ole optimoitu Joomla-palveluun, voit odottaa suorituskykyhäiriöitä verkkosivustosi kehittyessä. Käyttämällä raskasta mallia ja liian monta laajennusta Joomla-järjestelmässäsi, se voi hidastaa verkkosivustosi. Useimmissa tapauksissa Joomlan verkkosivustojen omistajat vaihtavat uuteen isäntään, koska he eivät ole tyytyväisiä suorituskykyyn ja toivovat, että toinen Joomla-isännöintiä tarjoava yritys ratkaisee tämän ongelman..

Toinen syy siihen, miksi ihmiset valitsevat vaihtamisen isännöintiin, on päivitysmahdollisuuksien puute. Koska Joomla ytimen kehitysryhmä työskentelee jatkuvasti järjestelmässä, he parantavat ohjelmistoa käyttämällä uusinta tekniikkaa, joka vaatii korkeampaa versiota PHP: stä ja MySQL: stä. Isäntäyritykset eivät päivitä automaattisesti PHP-versioita, ja jos haluat päivittää Joomla-sivustosi uusimpaan versioon, se ei toimi nykyisissä palvelinasetuksissa. Voit pyytää palveluntarjoajaasi päivittämään palvelimensa, mutta useimmissa tapauksissa tämä evätään, koska muut käyttäjät, joilla on sama palvelin kanssasi, eivät käytä Joomlaa.

Seuraavassa esitän sinulle kuinka siirrä Joomla-sivustosi uudelle palvelimelle ja välttää seisokit.

1. Valitse Joomlalle optimoitu web-hosting-suunnitelma

Aivan ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, jos haluat poistua nykyiseltä palveluntarjoajaltasi, on löytää uusi. Tämä voi olla haastavaa, koska on olemassa monia yrityksiä, jotka tarjoavat samanlaisia ​​palveluita ja tukevat myös Joomlaa. Rintakuva, kuten jo nykyisestä isännästäsi tiedät, ei riitä, että tuet Joomlaa. Jos etsit luotettavaa Joomla-isäntää, mene yrityksen kanssa, joka tarjoaa optimoidut palvelimet Joomla CMS: lle. Erityisesti Joomlan verkkosivustoille rakennettu verkkopalvelin on konfiguraation suhteen hieman erilainen kuin muut, yleiseen käyttöön tarkoitetut palvelimet. InMotion-isännöinti on yksi parhaista isännöintipalveluntarjoajista, joka tarjoaa Joomlalle optimoidut suunnitelmat erittäin edulliseen hintaan.

InMotion Joomla-hosting

Alkaen 4,19 dollaria / kuukausi sisältää 2 joomla-verkkosivustoa, rajoittamaton Gt-tilaa ja kaistanleveyttä, suPHP, mod_security Apache -moduuli, online-oppaat Joomla 2.5: lle ja 3.0+: lle ja paljon muuta

Lisätietoja… “

2. Varmuuskopioi Joomla-verkkosivustosi

Oletan, että nykyinen isäntäsi käyttää cPanelia, mutta jos ei, prosessi on hyvin samanlainen kuin muiden isäntäohjauspaneelienkin. Jotta voit varmuuskopioida verkkosivustosi ja tallentaa sen tietokoneellesi, sinun on kirjauduttava sisään ohjauspaneeliin. Etsi File Manager -kuvake ja avaa kansio, jossa verkkosivustosi tiedostot sijaitsevat.

cpanel-tiedostonhallintakuvake

Pakkaa tiedostot .zip-tiedostoksi ja tallenna se tietokoneellesi, kun se on valmis.

cpanel-tiedostonhallinta pakkaa tiedostoja joomla

Siirry nyt ohjauspaneelissa phpMyAdmin-kuvakkeeseen ja etsi sivustosi käyttämä tietokanta. Jos et ole varma tietokannasta, voit helposti löytää sen verkkosivun config.php-tiedostosta, etsi vain tämä rivi: public $ db = ‘yourdatabse’; Valitse tietokanta, vie kaikki taulukot ja tallenna se tietokoneellesi, mieluummin samaan kansioon, johon verkkosivustosi tallennetaan, hallinnan helpottamiseksi.

phpmyadmin vientitietokantataulukko joomla

3. Siirrä tiedostot ja tietokanta

Kun verkkosivustosi on varmuuskopioitu, voit alkaa työskennellä uuden isännän kanssa. Todennäköisesti olet luonut uuden hosting-tilisi nykyisellä verkkotunnuksellasi; tässä tapauksessa sinun on lähetettävä tiedostot juurihakemistoon tai tiliisi. Jos olet käyttänyt toista verkkotunnusta tai rekisteröinyt uuden verkkotunnuksen kirjautumisen yhteydessä, sinun on lisättävä verkkotunnus, jota käytetään Joomla-sivustossasi. Kun lisäät verkkotunnuksen uudelle isäntätilille, luodaan kansio (public_html / omaverkkotunnus.com), ja tämä on kansio, johon sinun on ladattava myös tiedostoja. Älä muuta vielä verkkotunnuksesi nimipalvelimia.

cpanel addon -verkkotunnukset

Jos nyt selvitit, mikä on oikea kansio ladattavaksi, FTP-asiakasohjelmalla tai cPanelin File Manager -työkalulla, lataa .zip-tiedosto, joka sisältää verkkosivuston tiedostot. Kun lähetys on valmis, purkaa tiedostot arkistosta File Manager -sovelluksella ja varmista, että ne on purettu pääkansioon. Jos tiedostot puretaan alikansioon (publiy_html / verkkosivusto.com / varmuuskopiot /), siirrä kaikki tiedostot pääkansioon: public_html / sinun verkkosivusto.com.

päivittää joomla-verkkosivuston uudelle palvelimelle

Jos tiedostojen käsittely on valmis, palaa ohjauspaneelin pääsivulle ja luo ohjatun MySQL-tietokannan avulla uusi tietokanta. Kun luot tietokantaa ja käyttäjää, luo vahva salasana ja tallenna se tekstiasiakirjaan, tarvitset sitä myöhemmin. Kun lisäät MySQL-käyttäjän tietokantaan, on tärkeää ottaa kaikki oikeudet -vaihtoehto käyttöön.

mysql-tietokannan ohjattu joomla

Joten sinulla on tietokanta ja käyttäjä käyttövalmis. Siirry nyt phpMyAdmin-kuvakkeeseen, valitse äskettäin luotu tietokanta ja tuo .sql-tiedosto, jonka olet aiemmin tallentanut tietokoneellesi. Tiedoston koosta riippuen tietokannan tuonti voi viedä muutaman sekunnin.

phpmyadmin tuo joomla-tietokanta

Viimeinen ajatus on yhdistää tiedostot tietokantaan. Mene nyt muokkaamaan configuration.php-tiedostoa ja vaihda tietokanta, käyttäjä ja salasana.

muuta joomla-asetustiedosto

Nyt jos teit kaiken oikein, sinun pitäisi voida nähdä verkkosivustosi klooni esittely-URL-osoitteessa, jonka palveluntarjoajasi ilmoitti kirjautumisen yhteydessä. Jos valitsit tilin InMotionilta, tilin URL-osoitteen tulisi näyttää samanlaiselta kuin tämä: http://server123.inmotionhosting.com/~youraccountname/

4. Vaihda verkkotunnuksesi nimipalvelimet

Nyt on aika vaihtaa verkkotunnuksesi nimipalvelimia. Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity kolmannen osapuolen yritykselle, kuten Name.com tai NameCheap, etkä nykyisen palveluntarjoajasi kanssa, kirjaudu vain tiliisi ja päivitä nimipalvelimet. Jos tarvitset lisätietoja verkkotunnuksen nimipalvelimien vaihtamisesta, tutustu tämän kappaleen linkitettyyn artikkeliin.

Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity isäntäyrityksessä, josta haluat siirtyä pois, suosittelen siirtämään verkkotunnustasi riippumattomalle rekisteröijälle. Älä säilytä verkkotunnustasi ja isännöintiä samassa yrityksessä. Verkkotunnuksen siirto voi viedä muutaman päivän, joten ota huomioon myös tämä näkökohta.

Nimipalvelimien tietopäivityksen tulisi olla nopeaa, mutta Internet-palveluntarjoajan muutosten näkeminen voi viedä jopa 24 tuntia. Joten ole kärsivällinen.

5. Testaa Joomla-verkkosivustosi

Oletan, että olet jo testannut verkkosivustosi kloonin uuden isäntäsi tarjoaman demon url-osoitteen avulla. Nyt kun nimipalvelimet on päivitetty, verkkotunnuksesi on kytketty uuteen hosting-tiliin. Eri palvelimien määritysten takia Joomla-sivustossasi voi olla virheitä siirrettyäsi uudelle isäntälle harvoin Joomla-sivustossasi.

Jos haluat olla varma, että verkkosivustosi toimii edelleen täydellisesti, siirry satunnaisesti eri sivuille ja käytä verkkosivustosi erilaisia ​​toimintoja. Jos sinulla on foorumi tai sinulla on blogiosa, voit luoda uuden viestin mainitsemalla, että muutit uuteen isäntään, ja pyytää yhteisöä ilmoittamaan havaitsemistaan ​​ongelmista.

Huomautuksia ja ehdotuksia

Toivon, että tämä opetusohjelma auttoi sinua siirrä joomla-verkkosivustosi uudelle palvelimelle ilman seisokkeja. Jos sinulla on kysyttävää Joomlan verkkosivuston siirrosta, voit jättää kommentin alle tai jos päätät siirtyä InMotion-isännöintiin, heidän tukitiimi auttaa sinua tämän prosessin aikana. Jos olet kiinnostunut joomla-sivustosi suojaamisesta, suosittelen, että luet muun oppaan.

InMotionin paras Joomla-hosting

InMotion Hosting on tarjonnut web-hosting-palveluita vuodesta 2001, ja he tarjoavat nyt Joomlalle optimoituja verkkopalvelimia, joilla on paljon hienoja ominaisuuksia, alkaen 4,19 dollaria / kuukausi

Hanki alennus! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map