Kuinka rakentaa kiinteistövälitteinen verkkosivusto WordPressin avulla?

rakentaa kiinteistöverkkosivusto WordPressin avulla


Useimmat ihmiset uskovat, että WordPress on vain yksinkertainen sisällönhallintajärjestelmä blogille. Koska jotkut ohjelmoijat ja verkkosivujen suunnittelijat käyttävät sitä kiinteistövälitteisten verkkosivustojen luomiseen, käyttäjät havaitsivat, kuinka hyödyllinen klassinen WordPress on. Voit luoda WordPressin minkä tahansa tyyppisiin verkkosivustoihin, mukaan lukien kiinteistövälityssivustot.

Tässä artikkelissa esittelen sinulle kolme tapaa, joilla voit rakentaa kiinteistöverkostoa WordPressin avulla:

 • käyttämällä teemaa
 • pluginin avulla
 • teeman ja laajennuksen käyttäminen (ei suositella)

Verkkosivun rakentaminen teemakohtaisesti

Internetistä löydät erityisiä WordPress-teemoja kiinteistövälitteisiä verkkosivustoja varten, mutta myös yleisiä luokiteltuja mainoksia, joita voidaan käyttää kiinteistöihin. Jos haluat käyttää teemaa kiinteistöjen WordPress-verkkosivustoosi, suosittelen ostamaan teema. Sinun ei pitäisi käyttää ilmaisia ​​teemoja, koska ne eivät ole joko täysin kehitettyjä tai riittävän monimutkaisia ​​kiinteistövälityssivustoille ja ne ovat täynnä virheitä. Heillä ei tietenkään ole myöskään asianmukaista tukea. Jos haluat kuitenkin testata kiinteistövälitteisten verkkosivustojen markkinoita, voit käyttää ilmaista teemaa sivustolta WordPress verkkosivusto.

Hyvän teeman valitsemiseksi voit tarkastella muiden käyttäjien kommentteja, myyntimäärää, arvosanoja ja viimeistä päivämäärää, jolloin teema päivitettiin.

Teeman asentaminen edellyttää, että siirryt vain WordPress-hallintapaneeliin, Ulkoasu ja sitten Teemat. Painamalla täällä Lisää uusi -painiketta, valitset Lataa-vaihtoehdon ja valitse tiedosto etsiäksesi ladattavasta teemasta. Kun olet valinnut teeman, sinun on painettava Enter ja Asenna nyt -painiketta. Huomio: teema on arkistoitava zip-muodossa, muuten virheitä saattaa tapahtua.

wp asuinpaikka kiinteistö teema

WP-asuinpaikka on loistava teema, joka maksaa vain 54 dollaria ja jolla on kaikki ominaisuudet, joita tarvitaan ammattimaisen kiinteistöverkkosivuston luomiseen. Tämä teema on myyty yli 4800 kertaa ThemeForest-sivustossa. Sillä on seuraavat ominaisuudet: Kiinteistöyksikkö-liukusäädin laiskalla latauksella, agenttien taksonomiat, agenttiluettelon lyhytkoodi, muokattavat taksonomian sivut kuvilla ja sisällöllä, lyhytkoodi kaupunkien / alueiden luetteloon, sivun katselutilastot kaavioineen, täysin reagoiva, verkkokalvo valmis, se toimii kaikilla tunnetuilla laitteilla, Google maps, GEO location, AJAX suodatus & haku kartasta, mukautetut nastat, hämähäkki, listausten lähettäminen etupäässä, PayPal- tai Stripe-maksut, edistynyt jäsenjärjestelmä, suora maksu pankkisiirrolla, Yhteydenottolomake 7 -sovellus, tehokas järjestelmänvalvojan paneeli, rajattomat kiinteistötiedot, lisää pohjapiirrokset, liitä PDF-tiedosto omaisuus, pin-hallinta, mukautetut ominaisuuskentät, räätälöity tarkennettu haku, laatikoitu tai leveä asettelu, tallenna haku & sähköpostihälytys, RTL-valmis, etsi ominaisuuksien ja mukavuuksien, räätälöityjen widgetien ja rajattomien sivupalkkien perusteella. Se tulee myös joitain hyödyllisiä laajennuksia: Visuaalinen säveltäjä, sivujen ja Liukusäätimen vallankumous ammattimaiselle diaesitykselle. Molemmat laajennukset ovat premium-luokkaa ja ne maksavat ylimääräisiä, jos ostat ne erikseen, mutta ne sisältyvät ilmaiseksi tämän teeman kanssa.

välittäjä WordPress kiinteistö-teema

Premium Press Real-Estate-teema maksaa 79 dollaria, ja siinä on useita ominaisuuksia, kuten yli 100 hallintavaihtoehtoa, se on täysin reagoiva ja verkkokykyinen, siinä on agentti- ja jäsenprofiilit, mukautetut kentät, on avoimen lähdekoodin, helppo asentaa, ei tarvita lisälaajennuksia, yli 20 maksuportit, muokattavat, online-maksut, SEO-ystävälliset, yhteyslomakkeet, Google Maps, maantieteellinen sijainti & etäisyydet, mukautetut hakukentät & haku sijainnin, muokattavien luettelopakettien, jäsenalue- ja hallintatyökalujen, käyttäjän suosikkeiden perusteella & Jaa linkkipainikkeet, video, kuvat, musiikki & muiden tiedostojen lataukset, vedä & pudota kotisivun asettelut ja helpota tekstiä & värin muutokset.

classipress kiinteistöjen WordPress-teema

WordPressin yleinen luokiteltujen ilmoitusten teema, jota voit käyttää kiinteistöjen verkkosivustoilla, on Classipress. Tämä teema on erittäin suosittu ja maksaa 99 dollaria. Sitä voidaan käyttää erityyppisissä luokiteltuissa mainoksissa ja mukana on seuraavat premium-ominaisuudet: useita hinnoittelumalleja, mukautettuja kenttiä & lomakkeet, jäsenpaketit, asiakasmainosten hallinta, täysin muokattava etusivu, automaattinen täydennys & Ehdota hakua, sisäänkirjautumista sosiaalisiin verkostoihin, tarkennettua hakua, helppoa hallintaa, Facebook-ystävien widget, oma blogi, mainostauluvierailutilastot, SEO ystävällinen, lapsiteemat & plugins, AppThemes API, yhteensopiva WPML: n kanssa, useita värimalleja, teemalla kirjautumistiedot & kirjautumissivut, Google Analytics, Twitter-tuki, ShareThis-tuki, lataa mukautettu logo, monikieliset tuki ja paljon muuta.

Sivuston rakentaminen laajennuksella

Jos voit käyttää kiinteistövälitteisten verkkosivustojen teemaa, joka on integroitu myös useisiin laajennuksiin, voit käyttää laajennuksia myös ilman kiinteää teemaa kiinteistöihin. Se ei ole paras ratkaisu kiinteistövälitteisen WordPress-verkkosivuston rakentamiseen, etenkin koska tässä tapauksessa useampi kuin yksi joukkue työskentelee verkkosivustossasi: yksi joukkue teki verkkosivustollasi jo olevan teeman ja toinen teema toimii valitulle kiinteistölle- kiinteistölaajennus. Usein tässä tapauksessa voi esiintyä paljon virheitä tai varoituksia, varsinkin jos asennat useita laajennuksia, jotka ajattelevat samalla tavalla. Laajennukset voivat jakaa saman PHP-toiminnon, ja huomaat, että osa niistä ei toimi, koska ilmeni ristiriita. Voit asentaa laajennuksia melkein samalla tavalla kuin teemoja. WordPress-hallintapaneelissa valitset Plugins ja sinun on sitten lähetettävä ja asennettava yksi tietokoneeltasi. Ne on myös arkistoitava zip-muodossa.

Löydät virkamieheltä ilmaisia ​​versioita kiinteistöjen lisäosista WordPress verkkosivustossa, mutta suurin osa niistä on viallinen eikä ole liian suosittu.

Jos tarvitset todella ilmaista kiinteistö / ilmoituksia -laajennusta, voit kokeilla Toinen WordPress Classifieds -laajennus (AWCP). AWCP: tä käytetään yli 10 000 aktiivisessa verkkosivustossa, ja se tarjoaa mielenkiintoisia ja hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten hakumainokset kaupungin, osavaltion, maan, käyttäjänimen tai avainsanan mukaan, AdSense-mainokset, HTML-mainosten käytön hallinta mainoksissa, mainostekstien tekstin koon rajoittaminen, automaattinen vanheneminen mainosten lukumäärä, määritettävissä oleva mainosten näyttäminen AdSense-sijoitteluun, mainoksia voidaan tuoda CSV-tiedostojen kautta, mainoksissa voi olla Jaa Facebookissa -painike, mainoksia voidaan muokata käyttöliittymän kautta, antaa julisteille ilmoituksen vanhenevista mainoksista, mahdollistaa maksettujen tai ilmaisten mainosten ilmoittamisen, tukee PayPalia, PayPal Proa, PayFastia, Authorize.net ja 2Checkout, tukee, luottojärjestelmää, tukea mainosten tilaamiselle, mainosten lähettämisohjaimia, useita kuvaominaisuuksia ja niin edelleen.

Suosittelen käyttämään premium-laajennuksia. AWCP: llä on premium-versio, joka sisältää seuraavat ominaisuudet: luokkakuvakkeet, lisäkentät, alueiden hallinta, RSS-syötteet, esitellyt mainokset, luokkakohtainen maksu, kuponkeja / alennuksia, tilauksia, kommentteja / arvioita, liitteet, BuddyPress, merkitse myytyyn, rajoitetut kategoriat , mainoskampanjan johtaja ja muut.

kiinteistöjen laajennus WordPressille

Toinen premium-suositukseni on Web 2.0 -hakemisto jotka voivat lisätä erilaisia ​​ominaisuuksia teemaasi. Lisäosa maksaa 34 dollaria, ja sillä on mahdollisuus rajoittaa mainoksia luettelotasolla, Stripe- ja PayPal-maksupalvelulla, käyttöliittymän kojetaululla käyttäjille, laskujen hallinnalla, tahmeilla ja esitellyillä luettelovaihtoehdoilla, kyky nostaa, uudistaa tai päivittää / alentaa luetteloita, luokituksia , sisältökentät, tarkennettu haku, luokkien kuvakkeet, SEO-ystävällinen, sijainninhaku sädestä, Google-kartat, mukautetut karttamerkit, tulostusvaihtoehto, kirjanmerkit, integrointi Yhteyslomake 7: n, YouTube- ja AJAX-liitteiden kanssa, reagoiva suunnittelu, 5 tyyppisiä widgettejä, 12 tyyppisiä lyhytkoodeja ja niin edelleen.

Kahden yhdistelmällä: teema + laajennus

Tämä on pahin tapa rakentaa kiinteistöjen WordPress-verkkosivusto PHP-ristiriitojen takia, joita voi esiintyä kiinteistöteeman ja kiinteistöjen laajennusten välillä. Jos pysyt hieman ja ajattelet, sekä teemallasi että laajennuksellasi on melkein samat ominaisuudet, joten ne rakennetaan samalla tavalla käyttäen samaa PHP-toimintoa. PHP-toimintoa voidaan kutsua vain kerran, mutta mikä PHP-toiminto kutsuu laajennuksen / teeman takaisin, jos niitä on ainakin kaksi samalla nimellä? Mikään niistä. Vaikka tässä tapauksessa on paljon kohtalokkaita virheitä, jotkut ihmiset asentavat kiinteistöteeman ja myös yhden tai useampia kiinteistöjen laajennuksia vain verkkosivustonsa “parantamiseksi”, kuten he sanoivat.

Mahdollisia yhdistelmiä on, mutta en suosittele niitä ollenkaan. Voit yrittää asentaa Toinen WordPress Classifieds -laajennus (AWCP) ja Classipress. Teema tarjoaa tässä tapauksessa oikean suunnittelun kiinteistövälitykselle ja myös joitain ominaisuuksia. Lisäksi laajennus tarjoaa muita ominaisuuksia, mutta muista, että molemmilla ohjelmistoilla on melkein samat ominaisuudet.

Lopuksi haluan suositella sinulle ensimmäistä ratkaisua, vaikka se olisi kallis, mutta voit hankkia yritysteeman, jossa on paljon ominaisuuksia ja joitain premium-laajennuksia samassa paketissa.

Jos haluat todella perustaa kiinteistöjen WordPress-verkkosivuston, sinun kannattaa harkita joidenkin ohjeiden luomista lisätäksesi tietoja ja verkkosivustoasi koskevia lisätietoja. Jos sinulla on rahaa, voit palkata edustajia tekemään valokuvia kiinteistöille ja keskustelemaan omistajien kanssa heidän ilmoituksistaan. Voit tehdä kiinteistövälitystoimiston, joka toimii yhdessä kiinteistövälityssivustosi kanssa.

Älä unohda tehdä verkkosivustoa kiinteistövälitystoimistoille, mutta myös yksinkertaisille omistajille. Tässä tapauksessa saat enemmän sisältöä, joten enemmän liikennettä ja suurempi sivutaso.

Käärimistä

Mitä tahansa teeman tai laajennuksen valitsetkin luodaksesi kiinteistöverkkosivuston WordPressin avulla, sinun on pidettävä mielessä, että parhaan ohjelmiston valitseminen ei riitä. Tarvitset myös luotettavan WordPress-isännöintipalvelun. Tätä tarkoitusta varten minulla on 3 suositusta:

# 1 BlueHost

alkaen 3,95 dollaria / kuukausi on täydellinen valinta minkä tahansa WordPress-sivuston (mukaan lukien kiinteistövälitys) isännöintiin

Aloita nyt! »

# 2 InMotion-hosting

Alkaen 4,19 dollaria / kuukausi on toinen hieno isännöintipalvelun tarjoaja WordPress-sivuston isännöimiseksi

Aloita nyt! »

# 3 HostGator

alkaen 3,96 dollaria / kuukausi; loistava pienten ja keskisuurten WordPress-verkkosivustojen ylläpitämiseen

Aloita nyt! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map