Kuinka ja mistä ostaa laadukkaita verkkosivustoja?

buy-laatu-sivustot


Koska suurin osa ihmisistä selaa Internetiä tietokoneellaan ja mobiililaitteillaan, on aina hyvä idea perustaa oma verkkosivusto, joka varmistaa jatkuvan tulovirran. Kun ihmiset haluavat jotain, he yleensä etsivät sen Googlen kautta ja käyvät monien käytettävissä olevien verkkokauppojen läpi, kunnes löytävät täydellisen tuotteen ja ostavat sen.

Verkkosivun luominen vie huomattavasti aikaa ja vaivaa, puhumattakaan työstä, joka sinun on tehtävä SEO-palveluihin, jotta voit ansaita paremman sijan Google-listalla. Mutta todella on kaksi vaihtoehtoa, jos haluat aloittaa myynnin verkossa. Ensimmäinen on perustaa oma verkkosivusto ja toinen on ostaa jo olemassa oleva verkkosivusto.

Tämä idea saattaa kuulostaa riskialttiilta, mutta jos löydät verkkosivuston, joka on jo osoittautunut suureksi tulolähteeksi, se on varmasti hyvä sijoitus. Emme tietenkään puhu pienestä sijoituksesta, koska jo onnistunut verkkosivusto on melko iso juttu.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole paljon kokemusta tämän tyyppisestä yrityksestä, voit helposti tehdä huonon kaupan. Tässä artikkelissa aiomme näyttää sinulle verkkosivuston ostamisen tärkeimmät edut ja kaikki asiat, jotka sinun tulisi ottaa huomioon ennen ostamista. Tämän artikkelin loppuun mennessä tiedät tarkalleen, mistä löytää laadukkaita verkkosivustoja ja kuinka erottaa huonot verkkosivut hyvistä. Jatka lukemista.

Lue: Rakenna & Myy verkkosivustot voittoa varten

Miksi sinun pitäisi ostaa verkkosivusto?

Verkkosivun ostoprosessi on melko samanlainen kuin minkään muun ostaminen tai vaihtaminen Internetissä. Kauppaan olisi kuuluttava myös kolmas osapuoli, joka varmistaa, että jokainen osapuoli on tyytyväinen lopussa, varmistaen turvallisuuden ja oikeudenmukaisuuden. Kun olet löytänyt täydellisen verkkosivuston, joko teet tarjouksen tai maksat tietyn hinnan.

Lopussa olet sivuston uusi omistaja vastaanottamalla kaikki vaadittavat tiedot, kuten kun ostat talon joltakin. Vaikka monet ihmiset eivät ole edes kuulleet siitä, verkkosivustojen ostaminen ja myyminen on nykyään terveellisiä, nopeasti kasvavia markkinoita. On monia syitä, miksi verkkosivuston ostaminen voi olla erittäin hyödyllistä yrityksellesi, kuten:

 • Verkkosivun rakentaminen alusta alkaen ja sen suosion kasvattaminen vie paljon aikaa, jota sinulla ei ehkä ole, jos haluat aloittaa myymisen heti
 • Ehkä olet markkinoinnin asiantuntija, tuottaa liikennettä, parantamaan muuntoprosenttia ja muuta, mutta et tiedä kuinka suunnitella ja ohjelmoida verkkosivusto
 • Sinulla on tietty budjetti ja haluat sijoittaa sen johonkin, jolla on suuret potentiaalit

Itse asiassa, jos jokin edellä mainituista väitteistä on totta, sinun pitäisi ehdottomasti ostaa verkkosivusto. Jos olet kiinnostunut tästä ideasta, jatkakaamme ja annamme sinulle vinkkejä tavoitteesi saavuttamiseksi.

Verkkosivustojen suosituimmat kauppapaikat

Löydät tänään paljon kauppapaikkoja verkosta, ja valtava määrä ihmisiä tarjoaa päivittäin verkkosivustojaan ja useita menestyviä ostoksia. Olemme täällä osoittaaksemme sinulle nyt 3 ehdottomasti parasta kauppapaikkaa ja tarjolla korkealaatuisimmat verkkosivustot, joissa voit turvallisesti ostaa oman.

Imperiumin alusvaatteet

empire-räpylät-buy-laatu-sivustot

Jos olet kiinnostunut vain vakiintuneista verkkosivustoista, joiden takana on merkittävä historia, et voi mennä pieleen Empire Flippers -sovelluksen kanssa. Suurin osa verkkosivustoista, joista voit löytää, on vähintään kahden vuoden ikäinen ja tuotti tuloja myös tuona aikana. Yhtiö saavutti äskettäin 50 miljoonan dollarin markan, kun on kyse heidän myymiensä verkkosivustojen kokonaisarvosta.

Tilastojensa mukaan he myivät 90% verkkosivustoista, jotka listattiin viimeisen 3 kuukauden aikana, ja viimeisen kuukauden aikana myymiensä verkkosivustojen arvo on lähes 1,5 miljoonaa dollaria. Jotkut isot nimet ovat kirjoittaneet positiivisia artikkeleita Empire Flippersista, mukaan lukien BuzzFeed, Huffington Post, Shopify, Moz ja muut. Yhtiöllä on oma podcast, jossa he puhuvat verkkoyrityksistä, sisältömarkkinoinnista ja vastaavista aiheista.

Heillä on myös oma imperiumin arviointityökalu, jota voidaan käyttää verkkosivustosi nykyisen arvon laskemiseen. Empire Flippers luokittelee jokaisen verkkosivuston kapealle markkina-alueelle ja tarjoaa kaikki ostajille tarvittavat tiedot, mukaan lukien yksityiskohdat kaupallistamismenetelmästä, sen tähän mennessä tuottamista tarkeista tuloista ja tietyn ajanjakson liikenteestä..

FE International

Fe-kansainvälisen osta-premium-sivustot

FE International on perustettu vuonna 2010, ja se on toinen markkinapaikka, josta löydät vain arvokkaita, vakiintuneita verkkosivustoja. Aloitussivustoja ei ole lainkaan, mutta se on loistava paikka niille, jotka ovat valmiita tekemään suuren sijoituksen. Koska FE Internationalilla on tarjolla niin paljon valtavia verkkosivustoja, käytettävissä on myös välittäjätiimi, jonka kanssa voit kuulla milloin tahansa tarvitset neuvoja.

Heidän tiiminsä on käytettävissä koko prosessin ajan, kunnes huolehdit viimeisestä oikeudellisesta asiakirjasta ja saat lopulta täyden omistajuuden uudelle verkkosivustollesi. FE Internationalilla on ajatteleva 94,1 prosentin onnistumisaste verkkosivustojen myynnissä. Heillä on vahva joukkue, jolla on pitkä kokemus strategiakonsultoinnista, yrittäjyydestä, investointipankkitoiminnasta ja teknologiasta.

On paljon suuria nimiä, jotka haastattelivat FE Internationalia tai tekivät podcastin heidän kanssaan, kuten Huffington Post, Inc., Marketever, Skip Blast ja eCommerce Fuel vain muutamia mainitakseni. Lisäksi yrityksestä on runsaasti artikkeleita, jotka ovat kirjoittaneet Time, Yahoo Finance, Fortune, Fox News ja muut. FE Internationalilla on myös oma blogi, joka on täynnä hyödyllisiä yritystoimintaan liittyviä artikkeleita, jotka sinun tulee ehdottomasti tutustua.

Flippa

Flippa-osto-laadukkaiden-sivustoja

Flippa aloitti matkansa takaisin vuonna 2009, ja kaikkien alustaan ​​myytyjen verkkosivustojen yhteenlaskettu arvo on tällä hetkellä yli 200 000 000 dollaria. Tietysti se vaati useita tuhansia tapahtumia, kunnes ne saavuttivat tämän virstanpylvään, ja se teki niistä myös yhden suosituimmista markkinapaikoista..

Kuten heidän verkkosivuillaan voi nähdä, voit ostaa myös aloitussivustoja, vakiintuneita verkkosivustoja, verkkotunnuksia ja sovelluksia. Kuka tahansa voi listata oman verkkosivustonsa, verkkotunnuksensa ja sovelluksensa kohtuulliseen hintaan. Jos myyt sen, he saavat lisäksi 15% lopullisesta hinnasta.

Flippa on menestyvä yritys, johon luottavat monet suuret nimet, kuten Forbes, Mixergy, Business Insider ja Mashable. He myös kirjoittivat positiivisia arvosteluja markkinoista. Yksi syy siihen, että ihmiset pitävät siitä niin paljon, on sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja se, että kaikki voivat olla yhteydessä joukkueeseensa, jos he tarvitsevat apua.

Keskimääräisenä päivänä Flippassa ilmestyy 5000 uutta verkkosivustoa, jotka etsivät uutta omistajaa ja myyvät onnistuneesti keskimäärin 30 000 niistä vuosittain. Toinen hieno asia on, että Flippa antaa kaikki saatavilla olevat tiedot verkkosivustojen historiasta ja liikenteestä, joten sinun ei tarvitse edes etsiä sitä.

Kuinka löytää paras verkkosivusto?

On hyvä tietää parhaat paikat verkkosivustojen ostamiselle, mutta miten selvittää onko verkkosivusto hyvä vai huono? Aiomme näyttää sinulle muutaman tärkeän käytännön, jotka voivat auttaa sinua tekemään oikean valinnan. Jokainen niistä vaatii jonkin verran vaivaa, koska joudut analysoimaan verkkosivuja eri näkökulmista, mutta se ei oikeastaan ​​ole mitään, jos saat vastineeksi tehokkaan verkkosivuston..

Jokaisella sivustolla on historia

Ensinnäkin, sinun kannattaa tutustua tietyn verkkosivuston ikään ennen valintaa. Se on yksi tärkeimmistä tekijöistä, koska jos verkkosivusto on vanhempi, se tarkoittaa, että se on myös vakaampi. Kerro meille miksi:

 • Liikenteen luominen orgaanisesti vie paljon aikaa, mikä vanhemmalla verkkosivustolla varmasti oli
 • Sinulla on paljon tietoja verkkosivuston aikaisemmin tuottamista tuloista
 • Se on vanhempi ja toimii edelleen, mikä on hieno merkki. Epäonnistuneet verkkosivustot katoavat yleensä vain

Verkkotunnuksen iän määrittäminen ei ole iso asia. Verkossa on työkaluja, kuten Verkkotunnuksen ikäntarkistus jossa kopioit vain verkkosivuston osoitteen kenttään ja se näyttää tarkat numerot.

On kuitenkin tärkeää huomata, että tällä menetelmällä saat selville vain verkkotunnuksen ikä, joka ei ole sama kuin verkkosivuston ikä. Selvittää, mikä on todellinen ikä, sinun täytyy kaivaa syvemmälle. On olemassa Wayback Machine -niminen verkkosivusto, joka on pohjimmiltaan Internet-arkisto ja jonka avulla voit löytää sen muutamassa minuutissa.

Liikenteen määrä ja lähde

Toinen tehtävä on tarkistaa, kuinka paljon liikennettä verkkosivusto kerää tietyssä ajassa. Tämä on jo hyödyllistä tietoa, mutta voit hajottaa sen vielä enemmän tarkastelemalla missä liikenne tuli. Liikenteen lähteitä ovat hakukoneet, sosiaalinen media ja muut sivustot kirjoittaneet sivustot.

Tämä on loistava tapa mitata verkkosivuston arvoa. Se on yksinkertaista: jos sillä olisi suuri yleisö, se on erittäin arvokas. Toisaalta verkkosivustot, joiden liikenne oli vähäistä, eivät ole paljon erilaisia ​​kuin aloittajat. Onneksi kaikki ne verkkosivustot, joista puhumme yllä, tarjoavat paljon yksityiskohtia yleisöstä, jolla tietyllä verkkosivustolla oli, ja lähteistä, joista ne ovat kotoisin.

Ne osoittavat myös, mistä maista vierailijat ovat kotoisin. Esimerkiksi, jos kohdeyleisösi ovat Yhdistyneestä kuningaskunnasta tulevat ihmiset, verkkosivusto, jolla on vierailijoita lähinnä Kiinasta, ei ehkä ole sopiva yrityksellesi. Siksi suuren liikenteen sivusto ei välttämättä ole hyvä.

Joten, jos löydät verkkosivuston, jolla oli valtava määrä liikennettä eri lähteistä, niin on tärkeää tarkistaa alueet, joilta liikenne tuli, tai muuten näennäisesti suuri osa voi helposti muuttua repiäksi.

Varmista, että verkkosivusto on SEO-ystävällinen

Ja on yksi viimeinen asia, mutta erittäin tärkeä asia: SEO. Hakukoneiden optimointi auttaa paljon, kun on kyse orgaanisen liikenteen tuottamisesta verkkosivustollesi. Sinun on löydettävä SEO-ystävällinen verkkosivusto ja hyvä osoitus siitä, jos se tuottaa jo huomattavaa määrää orgaanista liikennettä.

Vaikka hyvä SEO on ehdottomasti etu, se ei ole pakollinen. Voit ostaa verkkosivun, jolla on heikko SEO, jos liikenne, lähteet ja yleinen historia vaikuttavat sopivalta. Se on jotain, jota voidaan parantaa milloin tahansa, eikä se ole edes niin vaikeaa, kun verkossa on saatavilla valtava määrä SEO-työkaluja. Muista, että Google rankaisee verkkosivustoja, jotka toteuttavat huonoja SEO-käytäntöjä, joten jos niihin liittyy ongelmia, ne on korjattava mahdollisimman pian.

On olemassa kaksi todella huonoa SEO-käytäntöä, jotka ovat melko yleisiä verkkosivustoissa:

 • Heikkolaatuinen sisältö, joka uhmaa kaikki avainsanojen oikean käytön perussäännöt
 • Päällekkäinen sisältö, joka on kokonaan tai osittain kopioitu muilta sivustoilta

Hyvä asia on, että voit tarkistaa kaikki nämä yksityiskohdat ennen kaupan sulkemista ja verkkosivuston ostamista. Jos et pidä näkemästäsi, jatka hakua, koska myytävänä on paljon verkkosivustoja, jotka voivat tuoda paljon pöytään.

Tiivistettynä

On olemassa monia syitä, miksi haluat ostaa jo olemassa olevan verkkosivuston. Joko et halua rakentaa verkkosivustoa, sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa aloittaa verkkosivuston rakentamista, tai pidät sitä suurena sijoituksena. Syyt voivat vaihdella, mutta on aina tärkeää ottaa aikaa ja valita viisaasti. Älä unohda näitä kolmea tekijää, joilla on valtava merkitys täydellisen verkkosivuston valinnassa:

 • Mistä lähtien verkkosivusto on toiminnassa?
 • Kävijöiden lukumäärä ja lähteet, joista he tulivat
 • Kuinka paljon orgaanista liikennettä sivusto saa? Onko se SEO-ystävällinen?

Siinä kaikki, nyt tiedät mitä asioita on tarkasteltava ennen verkkosivuston ostamista. Voit myös ottaa nämä vaiheet neuvoina verkkosivustosi parantamiseksi, jos haluat myydä sen tulevaisuudessa arvokkaammin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map