Kuinka ja mistä ostaa halpoja verkkotunnuksia?

osta-halvalla-domain-nimien


Käynnistäessäsi verkkosivustoa on luonnollista, että yrität löytää parhaat tarjoukset ylläpidosta, suunnittelusta ja jopa verkkotunnusten nimistä. Kulmien leikkaaminen talousarvioon sopimiseksi on asia, jonka monet yritykset ja yksityishenkilöt ovat aivan tuttuja, varsinkin kun käynnistetään uusi projekti.

Koska parhaiden tarjousten löytäminen ei ole helppoa ja erottelematta nurkkien leikkaaminen voi hylätä, olemme täällä opastamassa sinua luotettavan verkkotunnuksen rekisteröijän valintaprosessissa ja auttamaan sinua löytämään parhaat vaihtoehdot etsiessäsi halpaa verkkotunnusta.

Verkkotunnukset 101

Verkkotunnus on sana tai merkkijono (kirjaimet, numerot ja symbolit), jotka kirjoitat selaimeesi päästäksesi verkkosivustoon. Merkkijono vastaa verkkotunnuksen IP-osoitetta (Internet Protocol Address), jota selaimet käyttävät yhteydenpitoon palvelimien kanssa.

Voit käyttää verkkosivustoa ottamalla käyttöön sen IP-osoitteen selaimeen, mutta numerosarjojen muistaminen on paljon vaikeampaa kuin verkkotunnusten muistaminen..

Verkkotunnus on myös ainutlaatuinen verkkosivustolla, mikä tarkoittaa, että ei voi olla kahta verkkosivustoa, joilla on sama verkkotunnus. Jos haluat, verkkotunnus on verkkosivuston ainutkertainen tunniste Webissä.

Jokainen verkkotunnus päättyy laajennukseen, joka seuraa välittömästi verkkotunnuksen lopussa olevan viimeisen pisteen jälkeen, esim. ”.Com”, “.org”, “.gov” jne. Niitä kutsutaan ylimmän tason verkkotunnuksiksi, kun taas maakoodin muodossa olevat laajennukset (esim.. Italia, .fr Ranska) ovat maakoodin ylin taso verkkotunnuksia. Lue kattava opas, josta saat selville, minkä verkkotunnuksen laajennus sinun tulisi valita: com, net, org.

Määrättyjen nimien ja numeroiden Internet Corporation (ICANN) on organisaatio, joka koordinoi näiden ainutlaatuisten tunnisteiden hallintaa. ICANN kehittää käytäntöjä ja ylläpitää akkreditointijärjestelmää verkkotunnuksen rekisteröijille.

Verkkotunnus vs. verkkosivusto vs. isännöinti

hosting-vs-sivusto-vs-verkkotunnuksen

Jotkut ihmiset käyttävät termejä verkkosivusto ja verkkotunnus nimikkeitä vaihdellen, mutta kuten aiemmin mainitsimme, verkkotunnus on osoite, jossa verkkosivustosi, ts. Sisältö, jota haluat käyttää, sijaitsee. Ylläpito puolestaan ​​on palvelu, jolla tallennetaan verkkosivustosi sisältö verkkopalvelimelle.

Jotkut verkkoisäntäkoneet niputtavat verkkotunnuksen rekisteröinnin web-isännöintipalveluidensa kanssa tarjoamalla ilmaisen verkkotunnuksen sopimuksen 12 ensimmäisen kuukauden ajan. Voit tietysti valita hylätä tämän tarjouksen ja rekisteröidä verkkotunnuksesi tavallisessa verkkotunnuksen rekisteröijässä.

Kuinka halvat ovat halvat verkkotunnukset?

Lähes jokainen verkkotunnuksen rekisterinpitäjä mainostaa verkkotunnuksiaan halpoina tai edullisina, mutta mistä tiedät, saatko paljon, jos kaikki lupaavat olla kaivaamatta liian syvälle taskuun?

Verkkotunnuksen hinta muodostuu alkuperäisestä rekisteröintihinnasta, joka voi keskimäärin vaihdella 1,99–12 dollaria alueilla, jotka ovat spektrin matalammassa päässä. Rekisteröintihinta on yleensä alhaisempi kuin verkkotunnuksesi uusimishinta, koska verkkotunnuksen rekisteröijät järjestävät usein tarjouksia ja antavat sinulle kuponkikoodit ja mitä et rekisteröidä heidän kanssaan.

Hinta, jolla rekisteröit verkkotunnuksesi, kattaa verkkotunnuksen käytön yhden vuoden ajan, jonka jälkeen, jos haluat edelleen säilyttää verkkotunnuksesi, sinun on uusittava se. Uusimishinta on yleensä korkeampi kuin alkuperäinen rekisteröintihinta, joka vaihtelee 10 dollarista 20 dollariin.

Joten vaikka verkkotunnus voi alun perin maksaa 0,99 dollaria, uusimishinta voi olla 15 dollaria, joten sinun on aina otettava huomioon uusimisprosentti verrattaessa rekisterinpitäjien hintoja.

Mutta hinnoittelun ja yksin hinnoittelun ei pitäisi olla ainoa asia selvittää ostaessasi verkkotunnusta. Muut näkökohdat, kuten akkreditointi, luotettavuus, tuki ja yksityisyys, ovat yhtä tärkeitä.

Kuinka valita verkkotunnuksen rekisteröijä?

Verkkotunnuksen rekisteröijän valitseminen ei saisi olla päätös, joka perustuu pelkästään hinnoitteluun. Kun ostot verkkotunnuksia, varmista, että rekisterinpitäjä on:

ICANN: n akkreditoima

Olemme jo maininneet, että ICANN on viranomainen, joka akkreditoi verkkotunnuksen rekisteröijiä varmistamaan, että ne noudattavat kaikkia rekisteröijäyrityksille asetettuja teknisiä, toiminnallisia ja taloudellisia perusteita.

Nyt monet verkkotunnuksen rekisteröijät voivat väittää olevansa akkreditoituja, mutta ainoa tapa varmistaa varmuus on tutustua valtuutettujen verkkotunnusten rekisteröijien luetteloon, jota ICANN ylläpitää verkkosivuillaan. Jos yritys on luettelossa, voit tarkistaa tämän vaatimuksen.

Luotettava

Vaikka verkkotunnusten rekisteröijiä sitovat ICANN: n rekisteröijien akkreditointisopimuksissa määräämät oikeudet ja velvollisuudet, sinun tulee silti tehdä yrityksen taustatarkastus. Näin tekemällä selville kuinka kauan he ovat toimineet yrityksessä, onko nykyisiltä tai entisiltä asiakkailta huonoja arvosteluja.

Suojaa yksityisyyttä

Kun rekisteröit verkkotunnuksen, verkkotunnuksen rekisteröijä vastaa tietojen toimittamisesta (nimi, osoite, puhelinnumero jne.) WHOIS-tietokantaan, joka on julkinen hakemisto, joka ylläpitää tietoja kunkin verkkotunnuksen rekisteröijästä. Tämä voi potentiaalisesti antaa sinun altistua roskapostittajille, suoramarkkinoijille ja muille hyväksikäyttäjille.

Verkkotunnuksen rekisteröijät tarjoavat verkkotunnuksen yksityisyyspalveluita yleensä kolmansien osapuolien kautta, jotka peittävät henkilöllisyytesi WhoIs-tietokannassa lähettämällä omat tietosi tietojesi sijaan. ICANN: n silmissä kuka tahansa WhoI: ssä luetelluista kuin verkkotunnuksen rekisteröijä on, kyseisen verkkotunnuksen laillinen omistaja. Jotta vältettäisiin oikeudelliset kiistat verkkotunnuksen omistajuudesta, varmista, että valitset yrityksen, jolla on hyvämaineinen ennätys.

Eri maiden säännösten takia joitain ylätason verkkotunnuksia ei voida peittää. Esimerkiksi. .eu-tunnuksia ei voi peittää WhoIs-sovelluksessa.

Tarjoaa tukea

Saatat ajatella, että tuki ei ole kaikkea niin tärkeää verkkotunnuksen rekisteröinnissä, mutta saatat kohdata tilanteita, joissa saatat tarvita asiantuntijan apua, esimerkiksi perustaessasi nimipalvelimia tai siirtäessäsi verkkotunnuksia. Muista lukea arvosteluja verkkotunnuksen rekisteröijän tukitiimistä ja tarkistaa, tarjoavatko ne 24/7 tukea sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse.

On tärkeää olla poissa varjoisan historian verkkotunnusten rekisteröijistä, vaikka niiden hinnat ovat erittäin alhaiset. Pysy poissa yrityksistä, jotka ovat tunnettuja huonosta asiakastuesta, yrityksistä, joilla on huonot tietosuojakäytännöt, yrityksistä, jotka lyövät sinua piilotettujen maksujen avulla jne..

Nyt kun olet ajan tasalla hyvän verkkotunnuksen rekisteröijän vaatimuksista, entä verkkotunnuksen valintaa koskevista vaatimuksista?

Kuinka valita verkkotunnus?

Joten luuletko keksineet täydellisen verkkotunnuksen verkkosivustollesi, mutta oletko varma, että se on yhtä hyvä kuin luulet? Tässä on joitain kysymyksiä itsellesi itsellesi päättäessäsi verkkotunnuksesta:

Onko se ikimuistoinen?

Vaikka et valita tarttuvaa ja nokkelaa verkkotunnusta, varmista, että verkkotunnuksesi on helppo muistaa. Vältä tätä varten väliviivat, vaikeasti kirjoitettavat sanat tai verkkotunnukset, jotka sisältävät numeroita. Mitä lyhyempi verkkotunnus ja sitä helpompi kirjoittaa ja lausua, sitä parempi.

Onko sillä merkitystä?

Verkkotunnuksen tulisi olla yrityksellesi mahdollisimman räätälöity. Jos ne ovat avainsanoja, jotka linkittävät yrityksesi brändiin, ole luova ja liitä se verkkotunnukseen. Mitä helpompaa ihmiset linkittää verkkotunnuksesi tuotemerkkiisi, sitä parempi.

Onko se ainutlaatuista??

Tarkista, onko verkkotunnuksesi käytettävissä, ja välttäkää tekijänoikeusloukkauksia. Vältä nimiä, jotka aiheuttavat sekaannusta tuotemerkkien välillä tai jotka käyttävät suosittua tuotemerkkiä, jolla on erilainen laajennus. Kaikki nämä tempput voivat viedä sinut keskelle tekijänoikeusloukkauksen tutkimusta.

Improvisoida!

Verkkotunnusgeneraattorin käyttämisessä ei ole häpeä, jos sinulla on ideoita verkkosivustollesi. Voit syöttää näitä nimigeneraattoreita muutamalla avainsanalla ja odottaa ehdotusten määrää.

Varo verkkotunnuksen kaappaamista

Jos sinulla on enemmän verkkotunnuksia rekisteröity eri tai jopa samassa verkkotunnuksen rekisteröinnissä, on hyvä idea ottaa automaattinen uusiminen käyttöön verkkotunnuksissasi. Jotkut yritykset ovat ottaneet sen käyttöön oletuksena. Tällä tavalla et ole vaarassa menettää verkkotunnusta, koska unohdit sen uusimisen, mutta voit myös suojautua verkkotunnuksen kaappauksilta.

Jotkut yritykset voivat yrittää huijata sinut siirtämään verkkotunnuksesi toiselle rekisterinpitäjälle, jota et tiedä sinulle. Nämä yritykset lähettävät sinulle yleensä uusimisilmoituksena tai laskuna peitellyn sähköpostin, ja napsauttamalla tämän sähköpostin linkkejä voit siirtää toiseen rekisterinpitäjään ja maksaa korkeampia maksuja verkkotunnuksestasi.

Jos tilissäsi on automaattinen uusiminen käytössä, on helppo havaita nämä petolliset sähköpostit ja välttää luvattomat verkkotunnuksen siirrot. Vaikka et ota automaattista uusimista käyttöön, sinun tulee käsitellä uusimisilmoituksia koskevia epäilyjä ja välttää napsauttamasta näiden sähköpostien linkkejä. Sinun pitäisi sen sijaan kirjautua tiliisi verkkotunnuksesi rekisteröijän verkkosivustolla ja tarkistaa, tarvitseeko jokin verkkotunnuksesi uusinta.

Toinen tapa suojautua luvattomilta muutoksilta on sallia verkkotunnuksen lukitseminen verkkotunnuksellesi. Voit yleensä ottaa tämän toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä tililläsi.

Mistä ostaa halpoja verkkotunnuksia?

Nyt kun tiedät verkkotunnusten ostamisen vaatimuksista ja ongelmista, emme silti anna sinun viettää aikaa kuivua! Tässä ovat suosituimmat suositukset verkkotunnusten rekisteröijille, jotka ovat sekä edullisia että luotettavia:

Hyvä isä

GoDaddy-buy-halpa-domain-nimien

Kun kyse on halpoista verkkotunnuksista, GoDaddy on ehdottomasti hyvä paikka aloittaa. GoDaddy on maailman suurin verkkotunnuksen rekisteröijä, jolla on useita käynnissä olevia kampanjoita. Voit napata ensimmäisen .com-verkkotunnuksesi niin alhaalta kuin 0,99 dollaria.

GoDaddy on ICANN: n akkreditoitu verkkotunnuksen rekisteröijä, joka tarjoaa ympärivuorokautista tukea, verkkotunnuksen siirtopalveluita, yksityisen verkkotunnuksen rekisteröintiä, joukkotunnusten rekisteröintejä, varmennettua verkkotunnusta ja monia muita palveluita, mukaan lukien kohtuuhintainen web-hosting.

Vaikka he ovat yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä, heillä on toimistoja Euroopassa, Aasiassa, Intiassa ja muualla. Ne palvelevat yli 17,5 miljoonaa asiakasta ja hallitsevat yli 76 verkkotunnusta.

Verkkotunnusten rekisteröinnin ja verkkopalvelupalvelujen lisäksi GoDaddyn verkkopalvelut sisältävät myös sähköpostin isännöinnin, verkkomarkkinoinnin, verkkoturvan ja web-rakennuksen.

Kuten minkä tahansa budjetti-isännän kanssa, odota muutamaa myyntiä kassalla, jonkin verran pidempiä asiakastuen odotusaikoja ja taipumusta toimittajien lukitsemiseen.

HostGator

hostgator-buy-halpa-domain-nimien

HostGator on toinen hyvämaineinen verkkopalvelupalvelu, joka on toiminut paremmin kahden vuosikymmenen ajan. Taskuystävällisten ja käyttäjälähtöisten web-hosting-palveluiden ohella ne tarjoavat myös verkkotunnuksen rekisteröinnin erillisenä palveluna.

Heidän verkkotunnuksiin liittyvistä palveluista löydät verkkotunnuksen lukituksen, joka estää verkkotunnuksen kaappaamisen, automaattisen uusimisen oletusasetuksena, verkkotunnuksen yksityisyydensuojan, joka pitää henkilöllisyytesi yksityisenä WhoIs-tietokannassa, ja verkkotunnuksensiirtopalvelun. Jos siirrät verkkotunnuksen HostGatorille, yritys lisää automaattisesti yhden vuoden nykyisen rekisteröinnin jäljellä olevaan aikaan.

HostGatorin asiakastuki on käytettävissä 24 tuntia vuorokauden ympäri suorassa chatissa. Muita tukikanavia ovat puhelin, sähköposti ja lippujärjestelmä.

Yhtiö on saanut nimensä budjettiisäntäksi, joka palvelee lähinnä aloittelijoiden tarpeita. Heidän isäntäpaketit kattavat kaikki isäntäkategoriat ja tarjoavat useita ilmaispaketteja jokaisessa paketissa.

namecheap

namecheap-rekisteri-halpa-domain-nimien

NameCheap on toinen suosittu verkkotunnuksen rekisteröijä, johon voit luottaa. Niiden hinnat ovat liiketoiminnan alhaisimpia. Kuten HostGator ja GoDaddy, myös NameCheap on ICANN: n hyväksymä verkkotunnuksen rekisteröijä.

NameCheapissa voit rekisteröidä verkkotunnuksen, siirtää verkkotunnuksen, hyödyntää PositiveSSL: n etuja suojataksesi verkkotunnuksesi, nauttia WhoIs Guard -suojauksen ja 24/7-asiakastuen..

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen useita vuosia hyödyntääksesi alennuksia.

Verkkotunnusten lisäksi NameCheap tarjoaa myös isännöintipalveluita sekä online-markkinointia ja verkkoturvapalveluita.

Paketoida

Laadun ja kohtuuhintaisuuden tasapainottaminen ei ole aina helppoa, etenkin teollisuudessa, jolla kaikki lupaavat tarjota sinulle parhaan kaupan hintaan. Tarjoukset, jotka saattavat näyttää hyvältä pinnalta, saattavat osoittautua verotuksellisemmiksi kuin sinäkin, joten on tärkeää tietää, kuinka ja mistä ostaa verkkotunnuksesi.

GoDaddy, HostGator ja NameCheap ovat luotettavia ICANN-valtuutettuja rekisterinpitäjiä, joita suosittelemme, jos haluat rekisteröidä verkkotunnuksen tulevaisuutta silmällä pitäen. Kaikki tässä oppaassa luetellut yritykset tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea ja joukko muita verkkopalveluita, kuten web-hosting ja verkkoturva. Niiden perustiedot verkkotunnuksen rekisteröinnistä täydentävät täydentävät palvelut, jotka helpottavat verkkotunnuksesi hallintaa ja suojaamista.

Esitelty kuva: Suunnittelija Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map