Jaetun hosting -suunnitelman edut ja haitat

Jaetun hosting-etuja, haittoja


Jos olet liikemies ja haluat luoda verkkokaupan tuotteellesi tai olet yksinkertaisesti pyrkivä kirjoittaja, joka haluaa perustaa blogin tai verkkosivuston, yksi tärkeimmistä päätöksistä, jotka sinun on tehtävä, on Web-isäntävalinta. Tässä artikkelissa puhumme jaetun isännöintisuunnitelman eduista ja haitoista, mutta käsittelemme myös joitain markkinoiden parhaimmista web-palvelimista ja niiden ominaisuuksista.

Mikä on jaettu hosting?

Verkkosivustosi luomiseen, lähettämiseen ja ylläpitämiseen on löydettävä verkkoisäntä, joka antaa sinulle tilaa tallentaa kaikki tiedostosi ja asiakirjat. Web-koneet tarjoavat paljon lisäpalveluita, mutta puhumme siitä myöhemmin tässä artikkelissa.

Web-isännöintivaihtoehtojen suhteen on olemassa kolme vaihtoehtoa – jaettu isäntä, VPS-isännöinti ja omistettu isännöinti. Valitsema valinta riippuu tarpeista, verkkosivustotyypistä ja koosta ja tietysti budjetistasi. Tässä artikkelissa käsittelemme vain jaettuja hosting-suunnitelmia sekä niiden etuja ja haittoja.

Jaettu hosting-suunnitelma on isännöintipalvelu, jossa useita sivustoja tallennetaan yhdelle palvelimelle. Tämä tarkoittaa kaiken jakamista kaistanleveydestä, FTP- ja sähköpostitileistä tietokantaan ja tilaa, mutta myös tietokoneen prosessoria, muistia ja palvelinmaksujen ylläpitoa. Yhdelle palvelimelle tallennettavien verkkosivustojen lukumäärälle ei ole rajoituksia. Lukumäärä voi vaihdella kymmenistä tuhansiin. Resurssien jakamisen ansiosta isännöintisuunnitelmien jakaminen on paljon halvempaa kuin VPS ja omistettu isännöintisuunnitelma.

Jaetun isäntäsuunnitelman edut

Kustannus

Yksi jaetun isännöintisuunnitelman suurimmista eduista ja tietysti kaikkein ilmeisin on erittäin alhaiset kustannukset. Niitä on yleensä saatavana erittäin kohtuulliseen hintaan, mikä voi olla suuri etu ihmisille, joilla on tiukat budjetit.

Koska jaat palvelintilaa ja monia muita ominaisuuksia muiden verkkosivustojen omistajien kanssa, verkkoisäntä voi tarjota erittäin halvemman palvelun. Itse asiassa vuorokauden hinta voi olla niinkin alhainen kuin 0,08 dollaria monilla palvelimilla, koska web-markkinointimarkkinat ovat erittäin kilpailukykyiset. Vaikka jaat tilaa muiden käyttäjien kanssa, saatu tila on useimmissa tapauksissa enemmän kuin tarpeeksi, koska web-palvelimia on niin paljon, että näissä jaetussa isännöintisuunnitelmassa ei yleensä ole liian paljon verkkosivustoja, jotta voit tuntea olosi sinulla puuttuu tilaa.

Yksinkertaisuus

Jaetut hosting-suunnitelmat vetävät peruskonseptin hallitusta isännöinnistä, mikä tarkoittaa, että isäntä ylläpitää palvelimia ja niihin liittyviä laitteita omissa tietokeskuksissaan. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käsitellä monimutkaista palvelinten hallintaa, mikä on ihanteellinen ratkaisu niille, joilla ei ole tarpeeksi teknistä tietämystä ja kokemusta tai henkilöstöä palvelimen käyttämiseen, samoin kuin niille, jotka yksinkertaisesti eivät haluavat käsitellä kaikkia näitä kysymyksiä ja haluavat keskittyä liiketoiminnan muihin näkökohtiin.

Mukauttaminen ja mukavuus

On olemassa monia kattavia työkaluja, kuten ohjauspaneeli ja verkkosivustojen rakennusohjelmisto, joiden avulla käyttäjät voivat mukauttaa jaettua hosting-kokemustaan ​​ja tekevät koko teknologisesta näkökohdasta helpon ymmärtää jopa aloittelijoille..

Vaikka jaat resurssit muiden käyttäjien kanssa, on edelleen verkkovastaava, joka ohjaa verkkosivustoa ohjauspaneelin työkaluilla. Tämä työkalu on oikeastaan ​​hyvin helppo käyttää ja erittäin monipuolinen, mikä tarkoittaa, että pystyt mukauttamaan sitä jossain määrin. Ohjauspaneelityökalun avulla käyttäjät voivat hallita erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten kuvien ja muiden tiedostojen lähettämistä, sekä seurata verkkosivustojen tilastoja.

Yhdistämällä nämä räätälöintivaihtoehdot erittäin edulliseen hintaan saat uuden edun; sopivuus. Jaetun hosting-suunnitelman avulla verkkosivustojen hallinta on erittäin helppoa, koska sitä hallitsevat kokeneet ammattilaiset ja asiantuntijat, joten pystyt omistamaan suurimman osan ajasta kiireellisempiin liiketoimintaan liittyviin asioihin. Tämän lisäksi sinulla voi myös olla useampi kuin yksi sähköpostitili omalla verkkotunnuksellasi ja useampi kuin yksi tietokanta.

Jaetun hosting -suunnitelman haitat

Tehokkuus ja kaatuu

Yksi jaetun isännöintisuunnitelman suurimmista haitoista on tehokkuus. Tämä johtuu rajallisesta levytilasta ja kaistanleveydestä, joka liittyy palvelimen jakamiseen muiden käyttäjien kanssa. Vaikka tämä ei aiheuta suurta ongelmaa, jos verkkosivustosi ei ole niin suuri, mutta kaistanleveys on tärkeä, jos sinulla on iso verkkosivusto, jossa on paljon tietoa.

Tämä on yleinen ongelma, joka on samanlainen kuin suorituskykyongelmat, joita syntyy, kun toisen jaetun isännöintisuunnitelmasi jäsenen kokemukset lisääntyvät liikenteessä, etenkin jos se tapahtuu yhtäkkiä. Tämä voi johtaa hitaampaan suorituskykyyn omalla verkkosivustollasi ja hidas sivujen lataaminen voi olla todella ärsyttävää vieraillesi ja asiakkaillesi.

Toinen tärkeä kysymys, joka on yksi suurimmista eduista, on usein kaatumiset. Se on ymmärrettävää, etenkin kun web-isäntällä on tuhansia verkkosivustoja yhdessä palvelimessa. Näissä tilanteissa kaatumiset ovat yleinen asia, ja ne voivat aiheuttaa paljon menetettyä aikaa verkkosivustojen omistajille, jotka ovat osa näitä jaettuja hosting-suunnitelmia.

turvallisuus

Turvallisuus on erittäin vakava asia, kun kyse on jaetusta isännöintisuunnitelmasta. Itse asiassa suurin tietoturvaongelma tulee todennäköisesti verkkoisäntäkoneista, jotka antavat asiakkailleen liikaa vapautta ja valtaa verkkosivustonsa hallinnassa ja palvelimelle pääsyssä. Vain yksi virhe riittää usein aiheuttamaan paljon ongelmia palvelimelle. Siksi hakkerointi ei ole niin harvinaista, ja monet jaetut palvelimet ovat todella alttiita hakkerointihyökkäyksille. Toinen syy, joka aiheuttaa jaetun isännöintisuunnitelman asiakkaan erityisen alttiita hakkeroinnille, on se, että kaikkiin suunnitelmaan kuuluviin verkkosivustoihin suoritetut hakkerointihyökkäykset vaikuttavat ja vaikuttavat kaikkiin muihin tämän jaetun hosting-suunnitelman verkkosivustoihin..

Parhaat jaetut palveluntarjoajat

Kuten olemme jo todenneet, siellä on monia verkkoisäntäjä, ja ei ehkä ole helppoa löytää oikea valinta sinulle monenlaisista vaihtoehdoista. Tästä syystä puhumme parhaista web-palvelimista, jotka tarjoavat jaettuja hosting-suunnitelmia.

BlueHost

Käy sivustolla »

bluehostBlueHost tarjoaa jaettuja hosting-suunnitelmia, mutta voit käyttää sitä myös, jos haluat käyttää VPS: ää tai erillisiä palvelimia. Se on myös yksi parhaista Web-palvelimista, jotka tarjoavat WordPress-majoitusta kohtuuhintaan. Jaetussa isännöinnissä on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, mutta BlueHost ei tarjoa kuukausittain vaihtoehtoja jaetulle isännöinnille. Sen sijaan sinun on kirjauduttava vuosisuunnitelmaan. Saat myös alennuksia, jos kirjaudut monivuotisiin suunnitelmiin. Esimerkiksi, jos kirjaudut 3-vuotiseen suunnitelmaan, maksat vain 3,95 dollaria kuukaudessa. Se on itse asiassa yksi suurimmista eduista, koska BlueHostilla on hyvä hintataso ja ominaisuudet.

Jaetut hosting-paketit

Perustason jaetulla isännöintisuunnitelmalla, jonka hinta on 3,95 dollaria kuukaudessa kolmen vuoden sopimuksesta, saat ilmaisen verkkotunnuksen, jonka omistat koko BlueHost-palvelun ajan. Saat myös ilmaisen verkkotunnuksensiirron, 100 Gt tilaa verkkosivustosi tiedostojen ja kansioiden tallennukselle, rajoittamaton tiedonsiirto kuukausittain ja pystyt isännöimään yhtä verkkosivustoa.

Plus-paketti maksaa 5,95 dollaria kuukaudessa yhden vuoden sopimuksesta; saat myös roskapostin torjuntatyökalun rajoittamattoman tallennustilan, postilaatikoiden ja verkkosivustojen lisäksi.

Pääsuunnitelma maksaa yleensä 14,99 dollaria kuukaudessa yhden vuoden sopimuksesta ja sisältää erillisen IP-osoitteen, verkkosivun varmuuskopion, kaksi roskapostin vastaista ohjelmaa ja SSL-varmenteen. Rajoitetun ajan saat tämän paketin vain 5,95 dollarilla kuukaudessa kolmen vuoden sitoutumisella. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja!

ominaisuudet

 • Jos käytät BlueHostia, voit käyttää monia rakennustyökaluja sekä työkaluja, joiden avulla voit suodattaa roskapostia ja hallita sähköpostia. On myös työkaluja, joiden avulla voit kerätä verkkosivustojen tilastoja ja hallita verkkotunnuksiasi.
 • Voit luoda jopa 100 sähköpostiosoitetta BlueHostin avulla, jopa perussuunnitelman avulla. Päivitettyjen suunnitelmien avulla voit luoda rajoittamattoman määrän sähköposteja. Sinulla ei myöskään ole mitään ongelmia luoda sähköpostitili BlueHostissa.
 • Turvaominaisuuksista BlueHost on erittäin mukava yllätys. Roskapostin vastaisia ​​työkaluja on kolme, mutta on myös hotlink-suojaus. Voit myös suunnitella suodattimia sähköpostitileille, voit suojata tiedostoja, kansioita ja hakemistoja salasanalla tai luoda mustia luetteloita eri IP-osoitteille.

Löydät lisätietoja BlueHostista yksityiskohtaisessa katsauksessa.

InMotion-hosting

Käy sivustolla »

liikkeessäInMotion Hosting tarjoaa myös laajan valikoiman hosting-suunnitelmia. Yhtiö mainostaa yhteisiä suunnitelmiaan yrityksen jaettuna isännöintinä. Tällä hetkellä he tarjoavat 50% alennuksen käynnistyssuunnitelmastaan, mikä tekee kuukausimaksustasi vain 3,99 dollaria kuukaudessa, jos maksat etukäteen kaksi vuotta. Tämä pieni paketti sisältää ilmaisen verkkotunnuksen ja sallii 2 verkkosivuston ylläpidon.

ominaisuudet

InMotion-liiketoiminnan jaetussa isännöintisuunnitelmassa on monia etuja, mutta mainitsemme muutaman, jotka tarttuvat esiin:

 • cPanel-web-hosting – Tämän ominaisuuden avulla voit hallita tiliäsi kokonaan. Tämän avulla voit asentaa mukautettuja komentosarjoja, sisältää uusia verkkotunnuksia ja uusia sähköpostiosoitteita ilman ongelmia.
 • BoldGrid – tämä on uskomaton laajennus WordPressiin, jonka avulla voit suunnitella verkkosivustosi haluamallasi tavalla ilman, että sinun tarvitsee koskettaa koodia. Tämä sopii erinomaisesti aloittelijoille, mutta kokeneemmatkin käyttäjät voivat hyötyä tällaisesta tehokkaasta työkalusta. Katso lisää ominaisuuksista tutustumalla BoldGrid-arvosteluun.
 • Rahat takaisin -takuu – Saat rahat takaisin -takuun, joka kestää 90 päivää, mikä tarkoittaa, että voit kokeilla tätä web-isäntää periaatteessa ilman mitään riskiä.
 • Ilmaiset mainontahyvitykset – Jokainen uusi eHost-palvelusuunnitelma saa 100 dollaria mainoshyvityksiä Googlelle, Yahoo tai Bing. Voit käyttää tätä rahaa lisäämään liikennettä verkkosivustoosi.
 • Erinomainen nopeus ja suorituskyky
 • Erittäin vakaa web-isäntä, joka kaatuu harvoin – tarkista käyttöaika ja suorituskykytesti täältä.

iPage

Käy sivustolla »

IPageViimeisenä, mutta ei vähäisimpänä parhaiden verkkoisäntäluetteloidemme joukossa, on iPage, verkkopalvelupalvelu, josta tulee nopeasti yhä suositumpi. Sillä on paljon potentiaalia ja uskomattomia ominaisuuksia, ja se tarjoaa lukuisia web-hosting-suunnitelmia, mukaan lukien jaettu hosting, VPS, erilliset palvelimet ja WordPress-hosting-suunnitelma. IPage ei kuitenkaan tarjoa kuukausittaisia ​​jaettuja hosting-suunnitelmia, ja valitsemasi minimi sopimusaika on yksi vuosi. On myös saatavana sopimuksia kahden ja kolmen vuoden jaettuun isännöintiin. Yhden vuoden paketin hinta on 11,95 dollaria kuukaudessa, eikä valitettavasti ole alennuksia, jos päätät käyttää pidemmän aikavälin vaihtoehtoa.

ominaisuudet

 • Pudota ja vedä verkkosivustojen rakentaja – iPagella on monia muita vaihtoehtoja verkkosivuston luomiseen, mutta tämä vaihtoehto on turvallisin valinta ihmisille, joilla ei ole paljon teknistä tietämystä.
 • Verkkokauppa – iPage tarjoaa verkkokaupan sisäänrakennettuna ominaisuutena, joten jos aiot luoda verkkosivun, jolla myyt tuotteitasi, iPage on oikea valinta sinulle.
 • Suojausominaisuudet – iPage tarjoaa haittaohjelmien torjuntaa sähköpostillesi. Saatavana on myös SSL-sertifikaatteja, joiden vuotuinen suunnitelma on 31,99 dollaria vuodessa.
 • Asiakaspalvelu – Tällä web-isännällä on yksi parhaista saatavilla olevista asiakaspalveluista, ja voit ottaa heihin yhteyttä milloin tahansa päivä- tai yön aikana, puhelimitse tai chatin kautta.
 • Rahat takaisin -takuu – iPage tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun web-hosting-paketilleen.

Perusteellisessa iPage-katsauksessa olemme käsittäneet enemmän ominaisuuksia ja keskustelemme tämän yrityksen eduista ja haitoista.

johtopäätös

Olemme nyt tulleet artikkelisi loppuun ja toivomme, että ymmärrät nyt paremmin kuinka web-hosting toimii ja mitkä ovat jaetun hosting-suunnitelmien suurimmat hyödyt ja haitat. Toivomme myös, että kattavuus parhaimmista web-hosting-palveluista auttaa sinua tekemään päätöksenteon helpommaksi ja nopeammaksi joutumatta analysoimaan liian monta web-isäntää ja niiden ominaisuuksia, varsinkin kun otat huomioon verkon pelkän koon isäntämarkkinat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map