GoDaddy Plussaa ja miinusta – Onko GoDaddy edelleen hyvä valinta?

godaddy hyviä ja huonoja puolia


GoDaddy tunnetaan parhaiten verkkotunnuksen rekisteröijänä, mutta heidän verkkopalveluihinsa sisältyy monipuolinen valikoima muita verkkopalveluita, kuten web-hosting, verkkoturva, verkkomarkkinointi, DIY-verkkosivustojen rakennustyökalut ja ammattimainen sähköpostinhoito. Yhdysvalloissa toimivana verkkotunnuksen rekisteröijänä ja web-hosting-yrityksenä GoDaddyllä on hallinnassaan yli 71 miljoonaa verkkotunnusta ja vaikuttava 17 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa.

GoDaddyn tarjoamat web-isännöintipalvelut sisältävät sekä Windows- että Linux-pohjaiset isännöintisuunnitelmat usean jaetun isännöinnin, hallittujen WordPress-isännöintien, virtuaalisten yksityisten palvelimien ja omistettujen hosting-suunnitelmien kautta..

Jos olet kiinnostunut ilmoittautumaan heidän kanssaan vuonna 2018, GoDaddy-arvostelu antaa sinulle lisätietoja GoDaddyn eduista ja haitoista..

GoDaddy-arvostelu

godaddy tarkistaa hyvät ja huonot puolet

GoDaddy: llä ei ole pulaa isännöintipaketeista, jotka vaihtelevat kohtuuhintaisesta jaetusta perussivustojen tai aloittelijoiden suunnitelmasta edistyneempiin suunnitelmiin suuritehoisten sivustojen suhteen, joita asiantuntijat ja yritykset johtavat.

GoDaddy tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen kaikilla vuosisuunnitelmilla, 99,99%: n käyttöajan, 24/7-tuen ja 30 päivän rahat takaisin -takuun..

Jatka GoDaddy-arvosteluamme tutustumista GoDaddyn tarjoamiin isännöintisuunnitelmiin, isännöintiominaisuuksiin ja asiakastukeen..

GoDaddy-hosting-suunnitelmat

Jaetut hosting-suunnitelmat GoDaddyssä on joko Linux- tai Windows-käyttöjärjestelmä. Molempien jaetun hosting-tyyppien hinnat alkavat 2,99 dollaria / kk, jos kirjaudut 3 vuodeksi.

Jaettuihin hosting-suunnitelmiin sisältyy mittaamaton kaistanleveys, tietokannan varmuuskopio & palauttaminen, cPanel, ilmainen verkkotunnus vuosisuunnitelmilla, yhden napsautuksen resurssipäivitykset, yhden napsautuksen asennukset, ympärivuorokautinen tietoturvavalvonta ja DDoS-suojaus, ja joissakin suunnitelmissa on rajoittamaton verkkotunnuksen isäntä ja rajaton levytila.

godaddy jakoi isännöintisuunnitelmat edut ja haitat

Jos verkkosivustollasi on verkkokaupan komponentti tai etsit yksinkertaisesti korkeamman tason suunnitelmaa omistettujen resurssien avulla, GoDaddy’s Yritysten isäntäsuunnitelmat tarjoa palvelintason suorituskykyä edulliseen hintaan. Nämä suunnitelmat on optimoitu verkkokauppaan ja suuren liikenteen sivustoihin.

Liiketoiminnan isännöinnin hinnat alkavat 19,99 dollaria / kk ja tarjoavat 1–4 Gt muistia, 60–240 Gt tallennustilaa, jopa 2 prosessoria, mittaamaton kaistanleveys, rajoittamaton verkkotunnuksen ja tietokannan ylläpito, ilmainen SSL-sertifikaatti vuodeksi ja ilmainen Microsoft Office 365 yrityksen sähköposti.

godaddy-yrityksen hosting-suunnitelmat hyvät ja huonot puolet

Jos etsit WordPress-hosting, GoDaddy on peittänyt sinut. Voit valita 7 WordPress-isännöintisuunnitelmasta, joista neljä on suunniteltu vastaamaan ammattilaisten tarpeita. Tavalliset WordPress-suunnitelmat alkavat niin alhaalta kuin 3,99 dollaria / kuukausi, kun taas WordPress Pron suunnitelmat alkavat 14,99 dollaria / kuukausi.

Tavallisissa WordPress-suunnitelmissa on valmiiksi rakennetut sivustot ja vedä & pudottavan sivun toimittaja, ilmaiset teemat ja mallit, ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot & Palauttaa yhden napsautuksen, ilmainen verkkotunnus vuotuisilla suunnitelmilla, ilmainen WordPress-hallinta (keskeiset ohjelmistopäivitykset ja tietoturvapäivitykset), haittaohjelmien tarkistus ja poisto, 24/7 -tuki ja 99,9%: n käyttöaika lupaus.

WordPress Pro -majoituksessa on jokaiselle sivustolle asennettu SSL, staattinen CDN-välimuisti, tilattavissa olevat varmuuskopiot, välityspaikka, useita välimuistikerroksia, sFTP / SSH-pääsy WP-CLI: lle ja Gitille ja paljon muuta.

godaddy wordpress isännöi etuja ja haittoja

VPS-suunnitelmat Linux-käyttö alkaa 17,99 dollaria / kuukausi, kun taas Windows-pohjaiset VPS-suunnitelmat alkavat 27,99 dollaria / kuukausi. Kaikkiin suunnitelmiin sisältyy täysi pääkäyttäjän käyttö, mittaamaton kaistanleveys, ilmaiset erilliset IP-osoitteet, ilmainen yhden vuoden SSL-varmenne, cPanel / Plesk, tiedosto- ja DB-varmuuskopiot, ilmaiset päivitykset ja kolme hallintatasoa: itsehallittu, hallittu ja täysin hallittu.

godaddy vps -palvelun edut ja haitat

Dedikoidut palvelimet Linuxissa hinnat alkavat 69,99 dollaria / kk, kun taas Windowsille omistetut paketit alkavat 99,99 dollaria / kuukausi. Myös täällä on kolme palvelinhallinnan tasoa, joista voit valita (itse hallitut, täysin hallitut ja hallitut palvelimet). Mittaamaton kaistanleveys, cPanel / Plesk, ilmainen yhden vuoden SSL-varmenne ja ilmaiset erilliset IP: t tarjotaan myös näiden suunnitelmien mukana.

Muihin GoDaddy-verkkopalveluihin sisältyy verkkosivustojen suojaustyökaluja, jotka skannaavat, valvovat ja poistavat haittaohjelmia. Tarjoavat lyhyet vastausajat, rajoittamaton haittaohjelmien poisto, CDN-suorituskyvyn kiihdyttäminen ja WAF-haittaohjelmien estäminen. Paitsi verkkoturvallisuuden tarjoamisen, GoDaddy pyrkii vastaamaan myös verkkokauppasivustojen, yritysten ja yksityishenkilöiden markkinointitarpeisiin.

godaddy-palvelimelle edut ja haitat

GoDaddy-asiakastuki

godaddy tukee etuja ja haittoja

GoDaddyllä on kaksi tukikanavaa – puhelintuki ja live-chat -, jotka ovat käytettävissä niille, jotka tarvitsevat apua heidän isäntätileihin liittyvissä asioissa. Vaikka puhelintuki on saatavana ympäri vuorokauden, live chat on käytettävissä vain työaikana.

Aloittelijat voivat tarkistaa GoDaddy-tukisivut, jotka tarjoavat vaiheittaiset oppaat hosting-suunnitelmasi aloittamisesta sekä useita muita hyödyllisiä artikkeleita ja oppaita.

GoDaddy-tukiyhteisön foorumi on myös saatavana asiantuntijahenkilöstön ja muiden GoDaddy-asiakkaiden lausunnoilla.

Plussat & Miinukset GoDaddy

Jos GoDaddy-majoitustarjoukset vaikuttavat houkuttelevalta sinulle, et ole yksin. Miljoonat asiakkaat rakastavat GoDaddyä maailmanlaajuisesti hyvin suunnitelluista hosting-suunnitelmista ja luotettavasta palvelusta. Jos aiot viedä yrityksesi GoDaddylle vuonna 2018, lue Plussamme & Miinusten yleiskuvaus GoDaddystä nähdäksesi onko jotain mitä sinun tulisi olla tietoinen ennen kuin otat syvää liittyäksesi GoDaddyyn.

Plussaa – miksi valita GoDaddy?

Nämä ovat tärkeimmät syyt, miksi GoDaddy voi olla erinomainen valinta vuonna 2018:

 • Tarjotaan ilmainen verkkotunnus kaikilla vuosisuunnitelmilla;
 • Hyvä valikoima Linux- ja Windows-pohjaisia ​​hosting-suunnitelmia;
 • cPanel / Plesk-ohjauspaneelit;
 • Hyvät turvaominaisuudet (ilmaiset SSL-sertifikaatit, ilmaiset varmuuskopiot, ympärivuorokautinen tietoturvavalvonta, haittaohjelmien tarkistus ja poisto jne.);
 • 99,9% käyttöaikatakuu;
 • Kehittäjille, suunnittelijoille ja muille alan asiantuntijoille tarkoitetut WordPress Pro -paketit;
 • 24/7 puhelintuki;
 • 30 päivän rahat takaisin takuu;
 • Ilmaiset omistetut IP-osoitteet;
 • Resurssien skaalaaminen yhdellä napsautuksella;
 • Varoitukset yhdellä napsautuksella & palauttaa.

Miinukset – mikä on pahaa GoDaddyssä?

GoDaddy tarjoaa useita suunnitelmia eri isännöintityypeille ja tarjoaa suunnitelmissaan hienoja ominaisuuksia, mutta ne saattavat jäädä tietyiltä osin jäljelle, nimittäin:

 • Joidenkin suunnitelmien mukaan sinun on kirjauduttava sisään 3 vuodeksi saadaksesi hyötyä ilmoitetuista alennushinnoista;
 • Rajoitettu live chat-tuki (saatavana vain työpäivinä työaikana);
 • Muutama lisämäärä kassalla.

Saat jopa 87% alennuksen GoDaddy-web-hosting-palvelusta. Käytä tarjoustarjoustamme!

Johtopäätös GoDaddystä

Jos etsit pitkäaikaista hosting-kumppania vuonna 2018, GoDaddy on ehdottoman oikea valinta harkita. Niiden hosting-paketit vastaavat hyvin monipuoliseen asiakassegmenttiin aloittelijoista kokenutta asiantuntijaa.

GoDaddy on kahden vuosikymmenen ajan mukana markkinoiden tunnetuimmissa nimissä verkkotunnusten rekisteröinnissä ja web-isännöinnissä. Se on saanut aikaan tiedettä tarjota verkkopalvelupalveluita, jotka vastaavat verkkopalvelua hakevien yksilöiden ja yritysten tarpeisiin ja budjetteihin. vuonna 2018.

GoDaddy ei vain ole sitä, mitä etsit? Voit harkita valitsemalla joitain parhaista suosittelemastamme GoDaddy-vaihtoehdoista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map