8 Sinulla on oltava Python GUI -kehykset orastaville Web-kehittäjille

python gui -kehykset web-kehittäjät


Kehittäminen on merkittävä osa verkkosivuston rakentamista ja sen pystyttämistä korkealle vahvemmalle pohjalle. Kehittäjällä on runsaasti koodauskieliä, josta hyötyä, kun taas Python on kaikkien aikojen kärjessä. Se on osoittautunut interaktiiviseksi työkaluksi kehittäjille.

Ohjelmoijat voivat aloittaa koodien kirjoittamisen heti Pythonissa, mikä edellyttää heidän tietävänsä tietyt avainsanat. Yksi vaihtoehto on tarttua enemmän ja enemmän näkemyksiä Pythonissa helposti käytetyistä avainsanoista, mutta toinen on ottamassa apua graafisesta käyttöliittymästä (GUI).

Graafinen käyttöliittymä näyttää luettelon avainsanoista, jotka ovat tarkoituksenmukaisimpia tuotettavan sovelluksen kannalta. Joten kehittäjät voivat valita avainsanat ja jatkaa koodausta helposti. Verkkokehittäjä, joka on tuore ja tarvitsee apua koodauksen aloittamiseen pythonissa, voi käyttää GUI-kehyksiä. Tässä viestissä jaan joitain arvokkaista puitteista, jotka ovat alustanvälisiä ja helppokäyttöisiä.

1. Kivy

Käy sivustolla »

Kivy on houkutteleva projekti kehittäjille ja MIT: n asianmukaisella lisenssillä. Se perustuu OpenGL ES 2: een, jonka avulla kehittäjät voivat luoda nopeasti uuden käyttöliittymän. Koska tapahtumavetoinen kehys, se perustuu pääsilmukkaan, mikä tekee siitä luotettavan ratkaisun pelien kehittämiseen. Soittopyynnöt tehdään pääkatselusta ennalta määrätyllä taajuudella tai kertaluonteisella liipaisimella.

Sitä pidetään yhtenä tehokkaana kehyksenä, joka hallitsee kaikkea animaatioita, widgettejä ja kieltä käyttöliittymän kehittämisen lisäksi. Kivy on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa, kuten MacOSX, Windows, Linux, Raspberry Pi, Android ja iOS. Sen avoin lähdekoodi antaa kehittäjille vapauden mukauttaa kehys joko asentamalla minkä tahansa 20 käytettävissä olevasta widgetistä tai muokkaamalla koodia.

2. PyQT

Käy sivustolla »

PyQT on kehitetty C ++-ohjelmointikielellä, ja sitä suositaan eniten monien eri alustojen puitteissa. Kehittäjien on hankittava kaupallinen lisenssi jatkaakseen työstään asiakkaidensa hankkeissa, kun taas aloittelijat ja aloittelijat voivat käyttää ilmaista Qt-versiota yhteisölisenssin kautta.

PyQt palvelee kehittäjäyhteisöä pitkään, ja Nokia on hiljattain hankkinut sen. Kehittäjät pitävät sitä eniten loistavan sovellusliittymäkirjasto ja hyödyllisten työkalujen avulla, joita lukuisat teollisuudenalat käyttävät. Qt: n ja Pythonin yhdistelmä tässä yhteydessä antaa koodaajille joko aloittaa koodauksen tyhjästä tai käyttää Qt-suunnittelijan visuaalisia valintaikkunoita.

3. Tkinter

Käy sivustolla »

Tkinter lisätään usein Pythoniin oletuksena yksinkertaisen käyttöliittymänsä takia. Yksinkertaisuus ja graafisesti houkutteleva käyttöliittymä tekevät tästä kehyksestä suositun globaalin kehittäjäyhteisön keskuudessa. Lisätyökalu tähän työkaluun on sen avoimen lähdekoodin käyttö, joka kuuluu Pythonin lisenssiin.

Suurin osa kehittäjistä kääntyy Tkinterin puoleen sillä, että referenssikirjojen ja -koodien suhteen on saatavana laajoja resursseja. Oletuksena olevana kehyksenä useampi koodaaja ihailee ja suosii sitä aloittelijoille. Jos aiot aloittaa tällä työkalulla, löydät tukea ja opastusta sen hämmästyttävän aktiiviselta ohjelmoijayhteisöltä.

4. WxPython

Käy sivustolla »

WxPython on jälleen yksi avoimen lähdekoodin kehys, jota pidetään WxWidgetsissä käytettävänä kääreenä. WxWidget, aiemmin tunnettu nimellä WxWindows, on käyttöympäristöjen välinen GUI-kirjasto, joka on kehitetty C ++-ohjelmointikielellä. Tavallisten valintaikkunoiden avulla kehittäjä voi nauttia käytännön kokemuksesta sovellusten ja työkalujen tuottamisessa tunnetuille käyttöjärjestelmille, kuten Windows, Unix ja Mac..

Laaja-alaisten resurssien lisäksi sovelluskehitykseen, kooderit voivat hyödyntää muita työkaluja, kuten telakoitavat ikkunat, 2D-polun piirtämisen sovellusliittymä ja widgetit tekstinkäsittelyyn ja tekstin muokkaamiseen. Koodauksen tuoreempi voi hakea ohjausta WxPythonin tarjoamista eri demoista. opetusohjelmat osoittautuvat myös hyödyllisiksi koodauksen aloittamisessa.

5. PyGUI

Käy sivustolla »

PyGUI on toinen käyttöympäristöjen välinen kehys, joka sopii yhtä hyvin Windowsille, Unixille ja Macintoshille. Jos yrität verrata sitä muihin käytettävissä oleviin kehyksiin, se näyttää olevan melko yksinkertainen ja helppo käyttää. PyGUI-sovellusliittymä synkronoituu täydellisesti Pythonin kanssa, mikä tekee siitä kevyen sovelluksen kehittäjille. Sitä kehittää tri Greg Ewing Canterburyn yliopistosta, Uusi-Seelanti.

Tämän sovelluksen kehittämisen päätarkoitus oli keksiä kehys, joka sopii hyvin Pythonin ekosysteemiin luomatta esteitä kooderille. Tämän kehyksen tärkein etu on yksinkertaisen ja lyhyen koodin lisääminen graafisen käyttöliittymän ja pythonin väliin. Tämä osoittaa koodin lisäämisen luonnollisena ja luontaisena osana graafista käyttöliittymää.

6. PySide

Käy sivustolla »

PySide on myös monen alustan sovellus, joka on varustettu Qt-työkaluilla. Se on hämmästyttävä vaihtoehtoinen työkalu, kun on kyse yhden valinnasta standardikirjastosta. Se on saatavana ilmaiseksi kuten Tkinter, jota on käsitelty edellä tässä viestissä. Tunnettu matkapuhelinten valmistusyritys Nokia on aloittanut ja kehitellyt kehittämään tätä kehystä.

Tuettuja alustoja ovat Linux / X11, Maemo, Mac OS X ja Windows. Kehyksen saattaminen yhteensopivaksi Andriodin kanssa on parhaillaan käynnissä ja saattaa pian olla käytettävissä. Se tarjoaa myös työkaluja sovellusten luomiseen XML-tiedostoille, tietokannoille, verkko-, GUI- ja multimedialle. PySiden ydinvoima on API: n vertaansa vailla oleva yhteensopivuus PyQt4: n kanssa, mikä auttaa koodereita siirtymään nopeasti PySide-kehykseen.

7. Libavg

Käy sivustolla »

Libavg on koodattu C ++: een ja käyttää Pythonia komentosarjojen kielenä. Se on kolmannen osapuolen kehys, joka sisältää erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten elementtien näyttämisen python-muuttujina, setTimeout ja setInterval -ajat, lokituki, perimmäinen tapahtumien käsittelymekanismi jne..

Se tukee Windowsia, Mac OS X: tä ja Linuxia. Koska se on avoimen lähdekoodin sovellus, sitä voidaan käyttää LGPL: n lisenssillä. Löydät paljon suunnittelijoita, mediataiteilijoita ja -koodereita, jotka käyttävät Libavgia tuotemedioihin liittyvissä sovelluksissa. Se tukee myös laajaa valikoimaa näytön suunnittelussa käytettyjä elementtejä, jotka sisältävät tekstiä, kuvia, kameran lähtöä, videoita ja vektorigrafiikkaa. Jos törmäät kauppakeskukseen kiinnitetyllä suurella näytöllä, jotta lapset voivat pelata pelejä monikosketustoiminnon avulla, todennäköisesti se on libavgin tuote.

8. PyGObject

Käy sivustolla »

PyGObject on hyvin koodattu sovellus Pythonille, jonka avulla kehittäjät voivat työskennellä tehokkaasti GNOME-projektien ja GTK +: n tukemien sovellusten kanssa. GTK + on täysimittainen sovellus, joka varmistaa graafisen käyttöliittymän yhteensopivuuden muiden käyttöjärjestelmien kanssa. Koska se on monialustainen widget, se tukee Windowsia, Mac OSX: ää ja Linuxia.

Se on integroitu GObject-sovelluksen kanssa, joka on itsessään monialustainen sovellus, joka tarjoaa perusluokan ja yleisiä muotoja, jotka voivat osoittautua hyödylliseksi resurssiksi koodikannalle ja muille projekteille.

Viimeiset sanat

Nämä ovat GUI-kehyksessä hyvämaineisia nimiä, jotka ovat yhtä hyödyllisiä ammattilaiselle kuin aloittelijalle. Verkkokehitysprojektin turvaaminen on varmasti helpompaa, mutta koodaus helposti ja tarkasti on melko vaikeaa. GUI-kehyksen avulla voidaan yksinkertaisesti käyttää koodin avainsanoja sen sijaan, että viettäisit aikaa sen tutkimiseen.

Asad Ali on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, jolla on laaja 7 vuoden kokemus eCommerce SEO: sta, suunnittelun optimoinnista ja käyttäjäkokemuksesta. Hän työskentelee tällä hetkellä huipputasolla GO-Gulfissä verkkokehitysvirasto joka perustuu Dubain yrityssektoriin. Voit tavoittaa hänet LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map