5 parasta palveluntarjoajaa bloggaajille ja WordPress-ystäville

parhaat blogin isännöintipalveluntarjoajat


WordPress, joka tarjoaa 20 prosenttia Internet-sivustoista, on yksi yleisimmin käytetyistä blogialustoista. Suurin osa bloggaajista käyttää WordPressiä, koska se on suunniteltu tarkoitukseen bloggaamiseksi, sillä on sujuva oppimiskäyrä ja se on erittäin muokattavissa ja skaalautuva. Se tarjoaa myös kaikki bloggaamiseen tarvittavat työkalut. Tietäen, että WordPress on monien bloggaajien suositeltava blogialusta, monet isännöintipalveluntarjoajat ovat ottaneet huomioon bloggaajien tarpeet ja integroineet esimerkiksi yhden napsautuksen WordPress-asennuksen ja WordPressin optimoidun isännöinnin. Mitkä ovat viittä suurinta hosting-palvelujen tarjoajaa, joista bloggaajat rakastavat, ja miksi he yleensä valitsevat nämä palveluntarjoajat? Tässä artikkelissa valaistamme, miksi joillakin isännöintipalveluntarjoajilla on niin suuri menestys bloggaajien kanssa.

Katsaus blogien parhaisiin palveluntarjoajiin

Katsotaanpa viittä palveluntarjoajaa, jotka vastaanottavat rakkauden bloggaajilta:

BlueHost

Käy isäntässä »

bluehost paras blogi hostingBlueHost on ylpeä omistamallaan yli 2 miljoonaa verkkosivustoa ja tarjoamalla tähtituki-kokemuksen. BlueHost -suunnitelmissa on 30 päivän täyden hyvityksen rahat takaisin -takuu ja mahdollisuus peruuttaa tilauksesi milloin tahansa alkuperäisen 30 päivän ajanjakson jälkeen ja saada suhteellista palautusta jäljellä olevaan tilausjaksoon. Yksi syy siihen, miksi heidän asiakkaansa rakastavat BlueHostia, johtuu siitä, että heillä on runsaasti isännöintivaihtoehtoja ja tilaussuunnitelmia kaikenlaisiin tarpeisiin. Se sisältää yhden napsautuksen WordPress-asennuksen, jotta blogiisi saadaan verkossa mahdollisimman nopeasti..

BlueHost tarjoaa jaettua hosting-palvelua, erillistä hosting-palvelua, VPS-hosting-palveluita, WooCommerce-hosting-palveluita ja tietysti WordPress-hosting-palveluita. Jos bloggaaminen pyrkii olemaan alkuvaiheessa, BlueHostilla on yksi edullisimmista jaetusta hosting-suunnitelmasta, jonka lähtöhinta on niinkin alhainen kuin 2,95 dollaria kuukaudessa. Tämä sisältää 50 Gt tallennustilaa, mittaamaton kaistanleveys ja 1 mukana toimialue. Tämä on enemmän kuin runsas tarjous bloggaajille budjetilla.

Ne, joilla on varaa tai joiden on investoitava enemmän isännöintisuunnitelmaan, koska heidän bloginsa vetää jo melko paljon liikennettä, voivat valita WordPress-optimoidun isännöinnin, joka alkaa 19,95 dollaria kuukaudessa, pystyy käsittelemään 100 miljoonan käyntiä kuukaudessa , sisältää 30 Gt tallennustilaa + 30 Gt varmuuskopion, yksi verkkotunnus ja päällä oleva kirsikka – SiteLock CDN ja SiteLock Pro lisäävät turvallisuutta ja nopeutta. BlueHost antaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut WordPress-blogin suojaamiseksi ja nopeuttamiseksi.

InMotion-hosting

Käy isäntässä »

inmotion-blogin isännöintiInMotion on toinen suosikki WordPress-isännöinnissä. Ne sisältävät hosting-suunnitelmat kaiken tyyppisiin tarpeisiin keskittyen hieman yritystarpeisiin. InMotion käynnistettiin vuonna 2001 ja ne ovat kasvaneet tasaisesti siitä lähtien. Nykyään ne tarjoavat yhden markkinoiden kattavimmista web-hosting-palveluista. Niiden web-hosting-työkalut, kuten tilinhallintatyökalut (cPanel, Softaculous), verkkosivustojen rakentajat (BoldGrid, WordPress, B2evolution), verkkokauppa (PrestaShop, OpenCart) ja CMS-tuki (WordPress, Joomla, Drupal) tekevät siitä vankan web-hosting-palvelun..

InMotion tarjoaa WordPress-optimoitua web-hosting-palvelua kaikille taitotasoille bloggaajista pieniin yrityksiin, kehittäjiin ja kasvaviin yrityksiin. Käynnistä WordPress-isännöintisuunnitelma alkaa 5,99 dollaria kuukaudessa ja sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, ilmaisen SSD: n nopean nopeuden, rajoittamattoman levytilan, ilmaiset verkkosivustojen siirrot, WordPress, Joomla ja PrestaShop esiasennetut, 90 päivän rahat takaisin -takuun ja ilmaiset mainontahyvitykset, varmuuskopiot ja täysi tuki.

InMotionin WordPress-isännöinti sisältää myös natiivin WordPress-vedä ja pudota -toiminto-ominaisuuden, jonka avulla sisältö ja media voidaan järjestää helposti. Kauppa makeutetaan myös ilmaisilla teemoilla tietyissä kategorioissa (esim. Muoti, valokuvaus), jotta pääset alkuun mahdollisimman nopeasti. WordPress-bloggaajat huomaavat, että tämä InMotion-isäntä on optimoitu WordPressiin kaikilta osiltaan ja antaa bloggaajille mahdollisuuden käynnistää projektinsa lyhyessä ajassa.

HostGator

Käy isäntässä »

hostgator-blogin isännöintiHostGator on toinen verkkopalveluntarjoaja, joka on korkealla joukossa bloggaajien mieltymyksiä ja toiminut liiketoiminnassa jo yli kymmenen vuoden ajan, mikä tarkoittaa, että heillä on runsaasti kokemusta hosting-liiketoiminnasta ja he tuntevat hyviä puolia onnistuneen luomisesta. isännöintipalvelu. HostGatorin suunnitelmien tavoitteena on vastata kaikenlaisiin web-hosting-tarpeisiin, joten HostGatorissa on monenlaisia ​​hosting-suunnitelmia, kuten jaettua majoitusta, pilvi-isännöintiä, erillistä isännöintiä, VPS- ja WordPress-hosting-palveluita..

Alkuperäisen WordPress-isännöintisuunnitelman hinta on 5,95 dollaria kuukaudessa, ja se sisältää ilmaisen siirron, 50 Gt tallennustilaa, maailmanlaajuisen CDN: n, automaattisen haittaohjelmien poiston, ilmaisen Google AdWords -luoton, ja se voi käsitellä 25 000 kuukausittaista kävijää. Niiden matalatiheiset palvelimet, pilviarkkitehtuuri, useita välimuistikerroksia ja CDN toimittavat 2,5x nopeammat latausajat. WordPress Cloud -liittymä keskittyy käytettävyyteen ja virtaviivaistaa web-hosting-palveluihin liittyviä prosesseja.

Nämä yhdessä automaattisen varmuuskopioinnin ja yhden napsautuksen palauttamisen kanssa auttavat käyttäjiä pysymään web-hosting-hallinnan päällä. Jos tarvitset enemmän isännöintisuunnitelmien suhteen, voit tutustua ylemmän tason suunnitelmiin, joissa on enemmän tai rajoittamaton tallennustila ja edistynyt suojaus todella edulliseen hintaan.

WPEngine

Käy isäntässä »

wpengine-blogin isännöintiWPEngine on web-palveluntarjoaja, joka keskittyy tarjoamaan hosting-palveluita WordPress-verkkosivustoille. Ne palvelevat yli 50 000 asiakasta 120 maassa ja tarjoavat kaiken tarvittavan nopealle, turvalliselle, skaalautuvalle WordPress-isännöinnille. WPEnginen suunnitelmat eivät ole markkinoiden halvinta, mutta heidän asiantuntemuksensa ja luokkansa parhaan tekniikan ansiosta se on kannattava sijoitus, etenkin bloggaajille, jotka näkevät jo merkittävästi liikennettä blogeissaan ja joiden ennustetaan kasvavan.

Halvin suunnitelma, henkilökohtainen suunnitelma, on 29 dollaria kuukaudessa, ja siinä on seuraavat ominaisuudet: 1 asennus, 25 kt käyntiä kuukaudessa, 10 Gt paikallista tallennustilaa, 24/7 chat-tuki, LargeFS rajoittamattoman tiedon tallentamiseksi ja siirtämiseksi, vaiheittainen ja siirrettävät asennukset, yritystason turvallisuus ja 60 päivän rahat takaisin -takuu. Korkeamman tason suunnitelmiin kuuluvat myös CDN, WPE SSL, tuki kolmannen osapuolen SSL: lle, GeoIP, monisivusto-tuki. WPEngine ei ehkä ole tarpeeksi edullinen bloggaajille, jotka ovat vasta aloittamassa kentällä, mutta se on hyvä vaihtoehto, kun blogisi on alkanut saada enemmän liikennettä ja tuloja. WPEngine on tarkoitettu WordPress-sivustoille, ja sitä markkinoidaan isommille blogeille, jotka tarvitsevat kehittynyttä skaalautuvuutta ja tietoturvatyökaluja.

ASmallOrange

asmallorange blogin isännöintiASmallOrange on virkistävästi uusi web-hosting-palvelu, joka tarjoaa suunnitelmat kaikentyyppisille verkkosivustoille koosta (pieni, keskikoko, iso) tai profiilista (muu kuin yritys tai yritys) riippuen. Niiden omistetut hosting-suunnitelmat on rakennettu vastaamaan erityyppisiä CPU (yksittäiset CPU-palvelimet vs. multi-CPU-palvelimet), muisti- ja levyvaatimukset. Heidän alimman tason jaettu hosting -suunnitelma, Tiny, maksaa vain 2,92 dollaria kuukaudessa, ja se on yksi markkinoiden edullisimmista hosting-suunnitelmista. Se sisältää seuraavat: 500 Mt tallennustilaa, 5 Gt kaistanleveyttä, 1 verkkosivusto ja 24/7 sähköposti ja live chat-tuki.

Korkeamman tason jaetut hosting-suunnitelmat sisältävät ilmaiset verkkotunnukset ja rajoittamattomien verkkosivustojen ylläpidon. Kaikkiin jaettuihin suunnitelmiin sisältyy solid-state-asemapalvelimet 15x-suorituskykyä varten, cPanel-ohjauspaneeli, WordPress-optimoidut palvelimet, Softaculous-komentosarjojen asennusohjelma, jotta blogiisi pystytään käyttämään muutamassa minuutissa, Weebly-verkkosivustojen rakentaja, 99,99%: n käyttöaikatakuu ja parannettu verkkosivustojen turvallisuus. Bloggaajat rakastavat ASO: ta monenlaisista suunnitelmista ja kohtuuhintaan.

johtopäätös

Bloggaajana sinulla on paljon vaihtoehtoja web-isännöinnin suhteen, joten voit valita budjettisi ja hosting-vaatimuksesi parhaiten vastaavan. Toivottavasti olemme onnistuneet saamaan sinut alkuun mihin web-palveluntarjoajaan sinun tulee harkita blogin isännöintiä varten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map