Requisits d’allotjament web per a botigues WooCommerce

Requeriments de woocommerce-hosting


Si teniu una bona idea per a un negoci en línia, l’heu de llançar al més aviat possible. No obstant això, no us podeu apressar, perquè normalment són els errors. Molta gent no s’adona que, tot i que l’ús de WordPress és extremadament senzill, hi ha moltes coses petites que poden provocar un rendiment inferior. Això és especialment cert si afegiu un complement tan gran com WooCommerce.

Per tant, definitivament ets intel·ligent si voleu adoptar un enfocament més raonable per iniciar el vostre lloc web basat en WooCommerce. El millor és saber exactament quin tipus d’allotjament i assistència necessitareu per poder executar el vostre nou projecte en línia de la manera més senzilla possible..

Ara, vegem els requisits exactes del sistema que necessitareu i les coses que heu de prestar atenció també quan trobeu un servidor que allotgi el vostre lloc web basat en WooCommerce.

Requisits mínims del servidor per WordPress

Gairebé qualsevol execució del servidor d’allotjament de milles funciona per WordPress si compleix aquests requisits:

 • Versió PHP 7 o superior
 • MySQL versió 5.6 o superior o MariaDB versió 10.0 o superior
 • Suport HTTPS

De fet, WordPress funcionarà gairebé qualsevol versió antiga de PHP, com ara “PHP 5.2.4+ i MySQL 5.0+”, però no és una bona idea. Aquestes versions han arribat al final de la seva vida, però aquest no és el principal problema. El principal problema és que poden exposar el vostre lloc web a moltes vulnerabilitats de seguretat. Aquesta és la part més crucial.

Si utilitzeu WordPress i WooCommerce per executar un lloc de comerç electrònic que tingui diners i molta informació personal pel qual es passa, l’últim que voleu fer és exposar-lo a vulnerabilitats de seguretat..

Tot i que es pot recolzar la seguretat, PHP7 té avantatges importants als quals només no podeu accedir amb la versió 5.2. Per no oblidar que és molt més ràpid i segur. Si no veieu cap altre avantatge en actualitzar a PHP7, hi haurà una velocitat i estabilitat afegides.

Els requisits oficials del servidor mínim per a WooCommerce

Els requisits mínims oficials de WooCommerce són els següents:

 • Límite de memòria WP de 64 MB o més (128 MB o superior és millor)
 • MySQL 5.6 o superior
 • PHP 5,6 o superior
 • WooCommerce 2.5 requereix WordPress 4.1+
 • WooCommerce 2.6 requereix WordPress 4.4+

Al voltant del 90% dels proveïdors d’allotjament del web compleixen aquestes especificacions, no obstant això, WooCommerce requereix una mica més per executar-ho com hauria de suposar..

Els requisits oficials del servidor òptim de WooCommerce

El servidor d’allotjament ha de complir aquests requisits per garantir que WooCommerce tingui un rendiment “òptim”. No obstant això, molts usuaris només necessitaran aquestes funcions habituals.

 • Assistència CURL o fsockopen per a PayPal IPN
 • Un certificat SSL per instal·lar passarel·les de pagament directe
 • Suport de SOAP, perquè nombroses extensions ho requereixen
 • Suport de cadena multibyte si voleu executar una botiga que no sigui anglesa.
 • Per obtenir enllaços de connexió de WordPress, també necessitareu apache amb mod_rewrite (o una extensió nginx / IIS similar)

Una configuració sòlida per a WooCommerce

En primer lloc, la millor opció és utilitzar la pila LAMP que s’executa PHP 7+ i MySQL 5.6+ per executar el vostre lloc web..

Utilitzeu Apache per estabilitat i Nginx per a Speed

La potència combinada d’aquestes tecnologies proporcionarà al vostre lloc el rendiment òptim que esteu buscant. A més, podeu utilitzar vernís per configurar la velocitat, però feu-ho amb molta cura. L’optimització és molt fora dels límits dels “requisits mínims”, però val la pena fer-ne cap.

Memòria cau el més sovint possible

Configureu un bon complement de memòria cau per a WordPress com WP3 Total Cache, WP SuperCache o WP Rocket. Serà fàcil de configurar i aproparà el vostre sistema al millor rendiment possible.

Obtén un enllaç permanent amb un mode_rewrite

Els enllaços enllaços de bon aspecte són importants per a fins de SEO. Haureu d’instal·lar mod_rewrite i començar a funcionar. Gairebé tots els complements estan configurats per utilitzar fitxers .htaccess per fer-ho als amfitrions d’Apache. Per tant, el millor és fer-ho per facilitar la gestió. Tanmateix, també podeu obtenir-ne més si menceu un fitxer httpd.conf i no permeteu fitxers .htaccess.

Vés HTTPS des del començament

HTTPS és important tant des d’un punt de vista SEO com des de la seguretat. Per això, heu d’anar a buscar una opció d’allotjament amb certificat SSL i executar-la arreu del vostre lloc. Haureu d’assegurar-vos que no hi hagi cap icona de cadenat trencat allà on aneu al vostre lloc web. Per tant, cap lloc web no hauria d’estar disponible mitjançant HTTP només mitjançant HTTPS. La versió HTTP només hauria de redirigir en silenci tots els visitants del vostre lloc a la versió HTTPS.

Aneu a la ruta més fàcil i utilitzeu allotjament de WordPress gestionat

Si voleu estalviar la molèstia d’optimització, hi ha moltes empreses d’allotjament que amb molt de gust ho farien per vosaltres. Podeu pagar els seus serveis de gestió amb la quota mensual i no us haureu de preocupar de les coses que hem esmentat anteriorment, perquè en tindran cura..

Recomanem WP Engine, CloudWays o Kinsta, ja que l’allotjament de WordPress gestionat és un dels seus serveis bàsics i en són molt bons. A continuació, hi trobareu tot el que heu de saber.

Proveïdors d’allotjament de WordPress millors gestionats

Si realment no sou el tipus de qui s’asseu i s’aconseguiria amb la configuració del servidor i WordPress, no estareu encantats de conèixer aquestes empreses. Ells són els millors per proporcionar plans d’allotjament de WordPress gestionats completament que garanteixin que el vostre lloc tingui el màxim funcionament possible. No heu de moure el dit, només cal gestionar una mica l’administració bàsica i la gestió de contingut.

Motor WP

wpengine-woocommerce

WP Engine és un servei d’allotjament de primera gestió gestionat situat a Texas. Els seus fundadors coneixien bé l’important lloc que WordPress ha arribat a omplir el World Wide Web i va crear un negoci amb gran èxit. El motor WP té 500.000 clients en 120 països, cosa que és força sorprenent. Els seus serveis estalvien una estona de temps per a qualsevol que executi projectes d’informàtica i necessiti que els professionals s’ocupin del seu lloc web per un preu raonable. D’aquesta manera, ningú té maldecaps innecessaris i tot el personal pot aportar tota la seva energia a l’hora de funcionar.

El motor WP fa moltes coses molt bé.

 • Asseguren el vostre lloc de WordPress.
 • Optimitzeu la configuració del servidor per assolir temps de càrrega ràpids.
 • Realitzeu còpies de seguretat diàries per assegurar-vos que no perdeu res.
 • Actualitzeu tots els vostres complements de WP un cop surti una nova versió.

Si teniu un lloc web de WordPress ja existent que no funciona pel seu funcionament òptim, podeu fer que el migrin per vosaltres. Des d’allà endavant, configuraran l’entorn d’escenificació adequat, us proporcionaran SSL, integració CDN i molt més compatibles amb tercers. Podeu fer-ho sense cap risc, ja que ofereixen una generosa garantia de devolució de 60 dies. El seu pla més barat és de 35,00 dòlars. Pot ser sis vegades més que el que pagueu per un simple pla d’allotjament compartit, però també ofereix molt més valor. A més, obtindreu un ROI molt més gran d’un lloc totalment optimitzat que funciona amb el màxim rendiment.

Però els principals avantatges d’un pla d’allotjament optimitzat per WordPress són:

 • Velocitat: El vostre lloc tindrà 10 vegades més ràpid del que es faria en un servidor habitual.
 • Seguretat: Tots els problemes de seguretat que tingueu a l’abast seran solucionats per un expert en seguretat.
 • Eines: Tindreu accés a moltes eines que us faciliten la gestió d’un lloc de WordPress.
 • Assistència: Teniu opcions d’assistència específica a WordPress que no estan disponibles a proveïdors d’allotjament habituals.
 • Un entorn adequat de posada en escena: Detecteu errors més ràpidament que els visitants del vostre lloc web.

Podeu obtenir pràcticament tot el que necessitareu per funcionar al vostre lloc web. WP Engine reconeix la indústria de hosting com una de les millors ofertes de hosting de WordPress gestionat. Per tant, no hi ha risc realment d’utilitzar o provar els seus serveis.

Per obtenir més informació sobre el motor WP, consulteu el seu lloc web oficial!

CloudWays

cloudways-woocommerce

CloudWays és una altra meravella per als usuaris de WordPress, ja que ofereixen altes prestacions a un preu assequible. De fet, aconsegueixen l’equilibri perfecte entre assequibilitat i gran funcionalitat. Ofereixen serveis d’allotjament basats en núvols completament gestionats que garanteixen que el vostre lloc sigui el més ràpid possible. Les seves infraestructures estan optimitzades per a una velocitat, seguretat i un rendiment fiable. Podeu provar els seus serveis durant un període de garantia de devolució de 30 dies i veure’l per si mateix. Si està plenament satisfet amb el que va obtenir, la quota mensual del servei és de només 5 dòlars. És la millor oferta que podeu obtenir al mercat, però és realment un servei fiable?

CludWays ha estat al voltant des del 2009 i han estat fent bons negocis des de llavors. Compten amb un personal més de 30.000 clients i 8.000 clients que utilitzen el seu servei a 43 països diferents. CloudWays va ajudar a llançar més de 25.000 aplicacions web en 12.000 servidors, cosa que és força sorprenent per a una empresa tan petita. Tot i que no són tan populars com WP Engine, però hi arriben.

CludWays supera el tradicional allotjament de moltes maneres. Per començar, el vostre lloc web es guardarà en diversos servidors, no només en un. D’aquesta manera es garantirà que estigui disponible al 100% de l’any i també es garantirà una velocitat consistent. Això vol dir que ni tan sols els incidents físics poden perjudicar el vostre lloc web i que estarà en línia encara que alguna cosa vagi malament.

El que la fa més ràpida que l’allotjament tradicional és que detecta la ubicació dels vostres clients i transmet el contingut des d’un servidor més proper. També utilitzen SSD per millorar el rendiment del lloc. Però el que fa que els seus serveis siguin encara millors és que també proporcionen serveis gestionats per a WordPress, Drupal, Magento, Joomla i Moodle. Podeu tenir la seguretat que el vostre lloc web sigui segur i correcte de la mà d’experts.

Mai no ha estat fàcil configurar el vostre compte, llançar el vostre lloc i gaudir-lo al màxim rendiment. Si trobeu atractius els serveis de CloudWays, visiteu el lloc web oficial!

Kinsta

kinsta-woocommerce

Kinsta és una altra solució de WordPress basada en el núvol que està dissenyada per a petites empreses que vulguin estalviar la seva mà d’obra i que prefereixen que algú altre gestioni el seu lloc web. També ofereixen cases com Ubisoft, General Electric i Intuit, que parla molt de la confiança que són.

Tanmateix, Kinsta és una opció excepcional sempre que la trieu per a WordPress. Si treballeu amb qualsevol altre sistema de gestió de continguts, us recomanem que utilitzeu CloudWays o qualsevol altra empresa que ofereixi allotjament gestionat per al vostre CMS escollit. En cas contrari, Kinsta és l’elecció perfecta per als usuaris de WordPress.

Ho diré una vegada més, Kinsta està creat per a un propòsit singular, allotjament de WordPress ultra ràpid i segur i això és exactament el que proporcionen. Totes les seves funcions estan orientades a la velocitat i la seguretat i és difícil trobar-se amb un proveïdor d’allotjament que sigui tan especialitzat com Kinsta. La seva arquitectura d’allotjament en núvol es basa a Google Cloud, cosa que garanteix que els servidors estiguin actualitzats amb les darreres versions del marc i que tinguin el màxim suport.

Si teniu en compte comprar els serveis de Kinsta, teniu tres opcions:

 • Entrant 30 dòlars – Hosting per a una instal·lació única de WordPress, adequada per a visites de 20 K i amb 3 GB d’espai d’emmagatzematge
 • Pro 60 dòlars – Ofereix allotjament per a dues instal·lacions de WordPress i 40K visites amb 6 GB d’espai en disc.
 • Negocis 100 dòlars – Ofereix allotjament per a tres instal·lacions de WordPress adequades per a visites de 100 a 1,5 M i amb un espai d’emmagatzematge de 10 GB a 120 GB.

No cal dir que Kinsta és car, però haurà de pagar el preu per un servei líder al sector. Així que si els escolliu per gestionar el vostre lloc de WordPress, no us equivocareu, això és segur.

Conclusió

Tot i que WordPress està orientat a la usabilitat, es tracta d’un sistema complex sota la capçada. S’ha de gestionar bé per funcionar a la velocitat i eficiència òptimes. O bé, haureu de fer-ho vosaltres mateixos, contractar un desenvolupador web o comprar un servei d’allotjament gestionat per gestionar el vostre lloc. Però si voleu treure el màxim partit de WordPress i de la vostra empresa, el millor és optimitzar-lo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map