Què és el servei d’error 503 no disponible a WordPress: com solucionar-ho?

El servei http 503 error no disponible


Un servei Error 503 No disponible no és un error associat inherentment als llocs de WordPress, sinó que és un error que pot aparèixer per a qualsevol tipus de lloc web. En aquest article, hem escollit parlar de possibles solucions si aquest error apareix en un lloc web de WordPress, així que estareu preparats i sabreu què fer si us trobeu amb aquest error..

Hi ha molts problemes que poden causar un servei d’error 503 no disponible i alguns d’aquests errors poden estar relacionats amb el sistema de gestió de contingut que utilitzeu (en aquest cas WordPress), mentre que en altres casos l’error és el resultat de algun problema amb el vostre servidor.

Abans d’explorar les diferents maneres de solucionar un servei d’error 503 no disponible, vegem què és.

Què és el servei Error 503 no disponible?

Exemple de servei http error 503 no disponible

A diferència d’un error 404 Not Found, que apareix quan el servidor no ha trobat el recurs al qual s’accedia, apareix un Servei 503 no disponible quan s’accedeix a un recurs i el servidor no està disponible temporalment. Així, el recurs al qual s’accedeix existeix només que el servidor actualment no està disponible per gestionar la sol·licitud.

Pel que fa a les causes possibles, aquí es mostren les més comunes que poden generar un error 503:

 • Scripts PHP: sovint, la incapacitat d’un connector o d’un tema per carregar a petició del servidor retornarà un error 503;
 • Scripts personalitzats: els scripts personalitzats recentment afegits al vostre lloc web de WordPress poden ser una altra causa possible;
 • Temps d’inactivitat del servidor: depenent del vostre host web, és possible que el servidor no estigui disponible temporalment a causa del manteniment o la sobrecàrrega;
 • Atacs de denegació de servei distribuïts (DDoS) distribuïts: si el vostre lloc és presa d’un atac de DDoS, que inunda el vostre lloc web amb trànsit, de manera que el converteix en indisponible a causa del trànsit aclaparador.

A continuació, veiem com solucionar un servei d’error 503 no disponible a WordPress i què podeu fer per evitar que es produeixi en el futur.

Cansat d’efectuar errors al vostre lloc de WordPress?

Desplaceu el vostre lloc web de WordPress a una empresa d’allotjament web fiable, que us pugui proporcionar un servei fiable i segur. BlueHost és un proveïdor d’allotjament web versàtil que recomanem per allotjar els vostres blocs o llocs web de WordPress.

Comença ara “

Com solucionar el servei Error 503 no disponible?

Si la causa probable del servei Error 503 no disponible és un problema amb WordPress, aquí teniu algunes solucions que podeu provar de solucionar el problema:

Desactiva els complements

Com la majoria de la gent, probablement utilitzeu diversos complements, que poden causar problemes d’incompatibilitat. Si desactiveu els vostres complements, reactiveu-los un a un mentre comproveu si el vostre lloc de WordPress encara funciona, us trobareu al connector que ha causat el problema.

Però, com accediu als vostres complements si no podeu accedir al vostre tauler de taula iniciant-vos a l’àrea d’administració de WordPress? Haureu d’utilitzar un client FTP com FileZilla, amb la qual cosa heu de buscar les vostres credencials FTP per poder transferir fitxers al vostre servidor.

Un cop hàgiu aconseguit iniciar la sessió al vostre servidor des de FileZilla, seguiu els passos següents per desactivar els vostres complements:

 1. Localitza i obre la carpeta public_html (carpeta arrel de WordPress)
 2. Desplaceu-vos al directori de contingut wp
 3. Feu clic amb el botó dret a la carpeta de connectors i trieu l’opció Canvia el nom
 4. Canvieu el nom del directori de connectors desactivat amb plugins

Això desactivarà tots els vostres complements i haureu de poder accedir al vostre lloc web de WordPress si l’error 503 ha estat causat per un problema d’incompatibilitat del complement..

A continuació, haureu de tornar a FileZilla, accedir a la carpeta de contingut wp i canviar el nom de la carpeta desactivada per plugins al seu nom original. Això no reactivarà els vostres complements, només farà que WordPress els reconegui, de manera que podreu reactivar-los un en un al tauler de WordPress fins que en trobeu els responsables. Quan ho feu, torneu a FileZilla i suprimiu el corresponent plugin del directori wp-content / plugins.

Ara, anem a veure què cal fer si l’error 503 és causat pel tema actiu de WordPress.

Desactiva el teu tema de WordPress

Si el problema de la incompatibilitat del connector no té la culpa, pot ser que el culpable sigui el vostre tema de WordPress. Aquí també haureu de confiar en un client FTP per fer la feina.

Accediu al directori wp-content / theme i localitzeu la carpeta del vostre tema actiu, i, de la mateixa manera que canvieu el nom de la vostra carpeta de connectors, feu el mateix per a la carpeta de temes, és a dir, es desactiva el meu tema i intenteu accedir al vostre lloc. Si teniu èxit i, en aquest moment, veureu el tema de WordPress predeterminat en lloc del tema anterior, vol dir que el vostre programa Error 503 no disponible ha estat provocat pel vostre tema.

Assegureu-vos de descarregar la versió més recent del tema del desenvolupador i, si el problema encara persisteix, encara que utilitzeu la versió més recent del tema, i el desenvolupador no pot proporcionar una correcció, necessitareu, malauradament, trobar-ne un altre tema.

Codi personalitzat de depuració

Si cap dels dos connectors, el vostre tema no va ser el causant de l’error, és hora d’activar la funció de depuració de WordPress per veure si alguna de les vostres addicions de codi personalitzat poden causar el problema.

Per activar la funció de depuració, seguiu els passos següents:

 1. Vés a FileZilla i localitza la carpeta arrel de WordPress
 2. Cerqueu el fitxer wp-config.php
 3. Feu clic amb el botó dret a sobre i, a continuació, trieu Vista / Edita, que obrirà el fitxer al vostre editor de text
 4. Localitzeu la línia de tot, deixeu d’editar-la. Feliç bloc
 5. Afegiu el codi següent sobre aquesta línia: @ini_set (“display_errors”, 1)
 6. Desa els canvis i tanca el fitxer

Això permetrà la funció de depuració i mostrarà un missatge d’error en general detallant el fitxer i fins i tot la línia de codi específica que pertorba les coses. Així, podeu localitzar el fitxer mitjançant FTP, i fer els canvis necessaris per tornar a la normalitat.

La funció de depuració de WordPress està desactivada de manera predeterminada per motius de seguretat, per la qual cosa, si heu acabat amb els canvis, us recomanem que la desactiveu.

Poseu-vos en contacte amb el vostre amfitrió web

Si sospiteu que us heu sotmès a un atac de DDoS o que teniu un augment legítim de trànsit que causa problemes de temps mort, poseu-vos en contacte amb l’equip de suport del vostre host web perquè podran avaluar la situació i oferir una solució..

El vostre amfitrió web us pot recomanar que actualitzeu el vostre pla d’allotjament o bé puguin augmentar temporalment els recursos per poder gestionar l’afluència de trànsit o implementar mecanismes de defensa contra un atac de DDoS si el problema és causat per un atac DDoS..

Si el vostre amfitrió web no és proactiu per ajudar-vos a solucionar el problema, potser voldreu considerar la migració a una altra empresa d’allotjament. Per als llocs web de WordPress, recomanem triar BlueHost ja que ofereixen múltiples plans d’allotjament de WordPress basats en tecnologia VPS i dissenyats per satisfer les particularitats dels llocs web de WordPress en termes d’optimització de velocitat, seguretat i rendiment. Llegiu la nostra ressenya de BlueHost si voleu obtenir més informació sobre aquesta empresa.

Pensaments finals

A mesura que el vostre lloc web creixi més trànsit i estrelles, podeu notar que es farà més lent o bé podreu afrontar els problemes d’inactivitat..

Per tant, us recomanem que actualitzeu el vostre pla d’allotjament a un de millor per evitar que es produeixin aquests problemes.

També és possible que vulgueu plantejar-vos integrar una xarxa de lliurament de contingut amb el vostre lloc web de WordPress (us recomanem MaxCDN), que reduirà la càrrega al vostre servidor i farà que el vostre lloc web sigui més ràpid i segur.

Un servei d’error 503 No disponible pot semblar un duro dur al primer moment, però si seguiu les nostres instruccions pas a pas, hauríeu de poder afrontar-lo ràpidament..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map