Quan NO heu d’utilitzar WordPress per al vostre lloc web?

quan no utilitzeu wordpress per al vostre lloc


Tot i que WordPress és el sistema de gestió de continguts més popular d’Internet i té molts avantatges, també té alguns desavantatges que poden fer-vos pensar dues vegades si voleu utilitzar-lo per al vostre lloc web o no.

Cada CMS té algunes millores, actualitzacions i actualitzacions publicades a temps que resolen els errors més antics i inclouen diverses funcions noves i diverses, però alguns errors continuen sense solucionar-se durant un període realment llarg o mai s’arreglaran..

Hi ha diversos Errors de WordPress i els desavantatges que cal tenir en compte quan voleu fer un lloc web amb aquesta plataforma: traducció, seguretat, mala programació, suport, configuració per defecte incorrecta, codi font, personalització, actualitzacions i recursos.

Traducció

Un dels majors problemes de WordPress són els voluntaris, hi ha molts, i la majoria no tenen competències adequades per a determinades àrees d’expertesa com la traducció. Qualsevol pot ser voluntari, només necessita un compte de WordPress i pots començar a traduir de l’anglès a diferents idiomes sense restriccions.

He vist usuaris que han fet traducció de mala qualitat de l’anglès a idiomes estrangers, convertint el tauler de fàcil ús en àrea d’administració sense sentit.

En algunes de les versions de WordPress, especialment en la més nova, les traduccions són incompletes. Actualitzant el sistema, podeu acabar tenint el vostre lloc web tant en anglès com en l’altre idioma que abans vau utilitzar.

Per tant, si necessiteu crear un lloc web per a un client que no entén anglès, preferiu fer la traducció i ajudar la comunitat amb els vostres treballs, o bé trieu un altre mètode per elaborar el lloc web..

Problemes de seguretat

La seguretat és un problema important dels llocs web de WordPress. Sobretot atac de força bruta és una de les principals preocupacions. Parlem de BFA, quan algú intenta accedir al tauler del vostre lloc de WordPress o al vostre compte FTP provant diferents noms d’usuari amb diferents combinacions de contrasenyes. Si trieu una contrasenya forta i canvieu el nom d’usuari d’administrador predeterminat, podeu reduir la possibilitat de ser piratejat, però no hi ha garantia que sempre guanyareu.

Un altre gran forat de seguretat el representen els temes i plugins de tercers que fabriquen tant empreses de desenvolupament professional, com persones o fins i tot pirates informàtics. Aquests fitxers es verifiquen, però de vegades els desenvolupadors poden amagar codi de peix que no cridarà l’atenció del verificador.

Aquests problemes de seguretat no es poden solucionar només amb les actualitzacions. Han de parar més atenció als temes i complements que s’estan actualitzant i verificar els usuaris que ho estan fent. La possibilitat d’utilitzar programadors altament qualificats i expert de WordPress per revisar el codi pot ser una altra solució, però com he dit, sempre hi haurà un forat en algun lloc.

Programació incorrecta

Si bé el nucli principal de WordPress és desenvolupat per Automatic Inc, una empresa professional de desenvolupament de webs que presta molta atenció als detalls, la majoria de plugins i temes de tercers són creats per persones no qualificades..

El codi no optimitzat no només pot retardar el lloc o causar errors, sinó que també pot ser la porta d’entrada per a un pirata informàtic que entra en el vostre lloc..

Falta de suport

Tot i que la comunitat és molt activa i trobareu respostes a la majoria de les vostres preguntes, hi ha casos en què heu d’esbrinar les coses per si mateix. El assistència oficial de WordPress està representat per voluntaris, desenvolupadors de complements i temes, assistents del WP o persones de tot el món.

Quan compreu un tema comercial o un complement, obtindreu un nivell de suport de l’empresa que us l’ha venut, però podreu tenir preguntes sense resposta al final del dia. També podeu comprar assistència de WordPress de diferents empreses o comprar guies per aprendre aquest sistema, però no són barates.

Configuració predeterminada

La configuració predeterminada de WordPress necessita algun ajust per part de l’usuari. Bàsicament quan instal·leu WordPress al vostre lloc, haureu de fer alguns ajustos.

Per exemple, haureu d’activar les URL de SEF per obtenir un millor SEO, de manera que cercadors com Google poden trobar més fàcilment les vostres pàgines i contingut. L’editor visual també pot causar problemes als usuaris novells, perquè de manera predeterminada s’oculten algunes funcions importants que l’usuari ha d’esbrinar.

Codi font

Tot i que WordPress s’actualitza freqüentment, encara hi ha parts al nucli on s’utilitzen tècniques antigues de PHP per a variables, funcions i classes globals. El nomenament d’algunes funcions és confús i de vegades es frustra.

WordPress produeix codi inflat amb el seu editor visual WYSIWYG i ho podeu veure fàcilment quan escriviu un article a l’editor i després commuteu a l’editor HTML on podreu veure el codi font..

Alguns temes i complements gratuïts tenen codis ocults i enllaços a llocs web sospitosos. Quan suprimiu aquests codis, el tema i tot el lloc web deixaran de funcionar. En alguns casos també es pot veure afectat el tauler de comandament, deshabilitant-vos l’opció de canviar el tema o modificar el vostre lloc segons vosaltres.

Personalització

La personalització d’un tema o complement de WordPress necessita un bon coneixement de PHP, HTML, CSS i JavaScript. També heu d’entendre el propi quadre de WordPress per poder modificar els fitxers i les funcions per arxivar els resultats que voleu.

Les consultes SQL també són difícils de personalitzar perquè necessiteu coneixement de MySQL i PHP o necessiteu contractar un programador web per fer el vostre lloc web a WordPress, així que és millor fer-ne un des de zero sense fer servir cap CMS..

Actualitzacions

Tot i que el nucli generalment s’actualitza un cop al mes, alguns complements poden tenir actualitzacions diàries. Actualitzar els vostres complements o tema cada dia pot ser frustrant. No heu de fer-ho, però us recomanem.

Tanmateix, si ja heu modificat el tema o els complements que feu servir, mireu-ho, perquè l’actualització sobreescriurà tots els fitxers modificats. No creareu una còpia de seguretat ni una còpia dels fitxers que heu editat, de manera que perdreu les modificacions. En aquesta situació, haureu de viure amb la notificació d’actualització constant.

Recursos del servidor

Com que les extensions principals de WordPress i de tercers inclouen un nombre elevat de funcions PHP i consultes SQL, els llocs web construïts amb aquest CSM requereixen recursos de servidor més grans.

Hi ha problemes pel que fa a l’ús de la CPU i ningú sembla conèixer la solució ni tan sols identificar l’origen del problema. Si compreu allotjament de WordPress gestionat, alguns plugins que són un consumidor de recursos pesats estan prohibits. Per tant, no podreu instal·lar els complements necessaris al vostre lloc, perquè el proveïdor d’allotjament no ho permet.

Conclusió

Ara, que he enumerat tants desavantatges de WordPress, podríeu pensar que es tracta d’un CMS dolent. El fet és que és el millor CMS del voltant i està alimentant més de 75 milions de llocs web a tot el món. Sempre recomano WordPress per a la creació de llocs web, encara que tingui problemes, perquè és molt senzill d’utilitzar i és gratuït.

Tot i això, encara hi ha alguns casos en què no haureu d’utilitzar WordPress per al vostre projecte: si voleu crear un lloc web senzill, que no cal actualitzar-lo. En aquest cas podeu crear el lloc en HTML i CSS. No heu d’utilitzar WordPress per a projectes sensibles que necessiten alta seguretat. Heu d’evitar l’ús de WordPress si no us podeu permetre un amfitrió web fiable.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map