Llocs web de bricolatge vs llocs web desenvolupats professionalment: què triar per al vostre negoci?

llocs web de diy vs llocs web professionals


Si alguna vegada heu pensat en tenir un lloc web, sobretot si sou un empresari i voleu que un lloc web representi el vostre negoci, segur que trobareu aquest dilema: Si heu de fer un lloc web pel vostre compte o heu de contractar un desenvolupador professional.?

Aquesta és una gran decisió i us heu de prendre seriosament. Per un costat, haureu d’invertir molts diners i temps si aneu amb professionals en lloc de constructors de llocs web gratuïts com Wix o WordPress. Per un altre costat, realment podeu gestionar la creació del vostre propi lloc web? Pots fer un treball de qualitat? Aquest és un dilema dur, però que haureu de resoldre, tard o d’hora.

Quines són les vostres opcions??

Les primeres coses que cal pensar quan es tracta d’aquest dilema són les vostres opcions. Bàsicament, teniu quatre opcions.

 • Arrossegueu i deixeu anar els creadors – Els primers fabricants de llocs web com Wix o Weebly són lliures d’utilitzar són la vostra primera opció. Aquestes opcions d’arrossegar i deixar anar són la millor opció per a persones que no tinguin cap coneixement ni experiència tecnològica. Us poden ajudar a crear el vostre lloc web des del vostre origen, però no tindreu tanta llibertat al disseny com en altres opcions.
 • Plantilles – La vostra segona opció és anar amb un potent sistema de gestió de continguts, com WordPress. Aquí podeu triar plantilles o temes on podeu treballar, però també podeu crear tot pel vostre compte. Tanmateix, per fer-ho, heu de tenir uns coneixements bàsics de programació i codificació, de manera que aquesta opció no és adequada per a aficionats totals. A més, tot i que és gratuït, potser us haureu de gastar una mica d’efectiu per obtenir les funcions que us agraden dels connectors premium, així com despeses per a un host web, que és necessari.
 • Dissenyadors autònoms – Anar amb un dissenyador autònom o desenvolupador web significa que heu decidit contractar un professional. Els autònoms són més barats que les empreses, però també són una opció més arriscada. Pot ser que tingueu lloc amb un lloc web mal dissenyat o que no podreu estar satisfet amb una feina per altres motius, en aquest cas, no valdrà la pena tots els diners que hàgiu estalviat. Tanmateix, si coneixeu un autònom independent de confiança, aquesta opció pot ser rendible i és possible que vulgueu tenir les vostres possibilitats.
 • Empreses professionals de disseny web – Aquesta opció us proporciona la majoria de possibilitats i llibertat creativa i no necessiteu cap coneixement tecnològic en nom vostre, però és l’opció més cara d’aquesta llista. Contractar una empresa de disseny web per crear el vostre lloc web pot costar des d’uns quants milers de dòlars fins a més de 100.000 dòlars, per la qual cosa heu de pensar atentament abans de decidir-ho.

Quin tipus de lloc web necessiteu?

de quin tipus de lloc web necessiteuAra que ja sabeu quines opcions teniu, heu de pensar acuradament què necessiteu. La mida de la feina, el temps necessari, les habilitats requerides; tot això depèn del tipus de lloc web que vulgueu crear. Així doncs, abans de triar l’opció que més s’adapti a tu, has de decidir quin tipus de lloc web vols crear.

Com que hi ha molts tipus de llocs web disponibles, en aquest article classificarem tots els tipus de llocs web en dues categories: senzilla i complexa.

Llocs web senzills

Si teniu una empresa que no requereixi gestionar transaccions financeres ni afegir molts plugins i widgets o altres funcions especials, és possible que la vostra opció sigui més adequada, amb un lloc web senzill, en aquest cas podreu crear-lo al vostre propi. Un lloc web de fulletons és un dels tipus de lloc web més senzills i serveix principalment per mostrar el que feu, el que fa la vostra empresa i oferir informació de contacte i altres dades bàsiques. Aquest lloc web us donarà presència a Internet i no requerirà gaire contingut. Alguns textos i imatges faran el truc, amb potser un vídeo ocasional. És la millor manera de presentar el vostre negoci, els vostres productes, els vostres preus i les dades bàsiques de contacte.

Llocs web complexos

Si voleu crear un lloc web que pugui gestionar transaccions financeres, haureu de crear un lloc web de comerç electrònic. És un lloc web complex i requereix coneixements de codificació. També haureu de poder afegir i eliminar productes o serveis, de manera que haureu d’incloure funcions especials al vostre lloc web. Tanmateix, fins i tot aquest tipus de lloc web es pot manejar amb un CMS, o amb un creador de llocs web, en alguns casos.

Un altre exemple de llocs web complexos són les aplicacions web. Són interactius i inclouen moltes funcions addicionals. Si teniu en compte la creació d’un lloc web d’aplicacions web, heu de considerar seriosament la contractació d’un desenvolupador o desenvolupador de llocs web professionals. Això pot costar almenys 10.000 dòlars, però, si voleu assegurar-vos que la vostra aplicació web funcionarà sense un singlot, heu de picar la bala aquí.

Considereu el pressupost

construcció de llocs web d’assignació pressupostàriaLa creació d’un pla financer per a un lloc web us ajudarà a determinar quant esteu disposats a gastar pel vostre lloc web. Heu de tenir en compte el vostre pressupost quan penseu en bricolatge davant de llocs web desenvolupats professionalment.

Per a llocs web senzills, com el lloc web de fulletons esmentat anteriorment, el preu pot anar des dels 50 fins als 5.000 dòlars, segons si heu creat un lloc web o si heu contractat un professional. La majoria de desenvolupadors professionals us cobraran al voltant de 5.000 dòlars per crear un lloc web que tingui un bon aspecte i disseny i que doni resposta a dispositius mòbils..

Per a llocs web més complexos, com ara un lloc web de comerç electrònic, hauràs de pagar una mica més. Per crear-lo vosaltres mateixos, haureu d’aconseguir un paquet de creadors de llocs web que incorpori funcions de comerç electrònic i que normalment treureu de la vostra butxaca 300 dòlars anuals. El mínim que haureu de pagar per un lloc web de comerç electrònic desenvolupat per un professional és de 7.500 dòlars, però aquest és només el preu d’un lloc web molt bàsic. Si voleu afegir funcions addicionals i més complexes, com ara la gestió de productes en temps real o les categories de productes, espereu que el cost augmenti significativament.

Quina habilitat estàs??

La resposta a aquesta pregunta tindrà l’impacte més important en la vostra decisió en els llocs web de bricolatge dilemes vs. llocs web desenvolupats professionalment. Vull dir, si sou un programador, no tindreu ni un dilema. Però, per a la resta del món, hem de considerar acuradament quina opció es pot adequar al millor al nostre nivell de coneixements i habilitats en el món de la tecnologia.

Per tant, si voleu crear un lloc web pel vostre compte, heu de decidir quina opció podeu gestionar. Com ja hem esmentat, els creadors de llocs web, especialment els constructors de llocs web, arrosseguen i deixen anar, són l’opció més senzilla i la més senzilla. Pràcticament no heu de saber res sobre codificació ni programació per crear un lloc web amb aquestes eines. Tot i així, hi ha certs inconvenients aquí, per descomptat. Són l’opció més limitada i no podreu tenir tanta llibertat creativa com feríeu amb altres opcions.

D’altra banda, si teniu uns coneixements de codificació, però no n’hi ha prou per crear un lloc web des de zero, potser voldreu anar amb WordPress. En aquest cas, heu de tenir un coneixement bàsic d’HTML i d’allotjament web, però encara no és un sistema difícil de gestionar. El que vol dir és que és més flexible i el podeu utilitzar per personalitzar el vostre lloc web en major mesura. També podeu utilitzar l’extensa comunitat de WordPress per obtenir qualsevol informació, per ajudar-vos amb qualsevol problema i per cercar les millors plantilles, temes, complements i widgets per al vostre lloc web..

Ara que hem tractat alguns dels factors que cal tenir en compte a l’hora de decidir si voleu crear el vostre lloc web o contractar un desenvolupador web professional, mirem de prop tots els avantatges i desavantatges d’ambdues opcions..

Avantatges i desavantatges dels llocs web de bricolatge

avantatges dels constructors de llocs web de diy

Avantatges

L’avantatge més gran i evident dels llocs web de bricolatge és el preu. Vull dir, si teniu prou diners o si els desenvolupadors web funcionessin de forma gratuïta, per què algú fins i tot es plantejaria crear un lloc web pel seu compte si no són ells mateixos un programador. Hi ha moltes eines, anomenades creadores de llocs web que us permeten utilitzar el mètode arrossegar i deixar anar per crear un lloc web sense haver d’invertir diners. Li proporcionen un tema i hi ha molts temes bonics, funcionals i interessants que podeu utilitzar.

Un altre avantatge que prové dels llocs web de bricolatge és la flexibilitat. Tot i que la vostra flexibilitat és limitada amb el tema que trieu quan feu servir el creador de llocs web, si teniu prou coneixements per crear un lloc web amb WordPress, les vostres opcions són pràcticament il·limitades.

L’aprenentatge de coses noves és un altre benefici que suposa crear un lloc web pel vostre compte. Si teníeu un coneixement bàsic d’HTML, per exemple, abans de començar a crear el vostre lloc web amb WordPress, sens dubte ampliaré aquest coneixement i us fareu més hàbil.

Desavantatges

L’inconvenient important dels llocs web de bricolatge prové del fet que consumeixen molt de temps, sobretot si heu d’aprendre coses com la codificació, l’allotjament web, els serveis de noms de domini, etc. Un altre defecte prové d’això, i és que heu de tenir uns coneixements tecnològics si voleu crear un lloc web que sembli exactament tal com el vau pensar.

Fins i tot si decidiu crear un lloc web amb un creador de llocs web, hi ha un altre problema amb la manca de flexibilitat: l’aspecte poc professional del vostre lloc web. Potser no és així sempre, però en molts casos, un lloc web creat per un aficionat complet tindrà un aspecte divertit.

Alguns creadors i plataformes de llocs web gratuïts també fan molt difícil transferir el contingut a un altre proveïdor si decideix fer un canvi a la data posterior.

Avantatges i desavantatges dels llocs web desenvolupats professionalment

Desavantatge del desenvolupament de llocs web professionals

Avantatges

Quan decidiu utilitzar un desenvolupador web professional per ajudar-vos a crear el vostre lloc web, aprendreu al costat d’un professional i obtindreu coneixement i experiència valuosos per als vostres futurs esforços. Treballaràs junts amb experts que poden donar-te consells sobre moltes coses, com ara augmentar el trànsit o les taxes de conversió, que és una ajuda que no té preu si mai has gestionat un lloc web abans.

A més, rebrà un suport i ajuda continuats quan més ho necessiti. Per exemple, tindreu una persona per trucar si alguna cosa es trenca al lloc web, alhora que us podreu centrar en les coses més importants del vostre negoci. El vostre desenvolupador us pot ajudar a triar un host web i registrar el vostre nom de domini.

Desavantatges

Bé, ho hem esmentat tantes vegades, però aquí torna a sortir: el cost. Haureu d’invertir una quantitat considerable de fons si voleu que un desenvolupador professional s’encarregui de la construcció del vostre lloc web. El preu dependrà de la complexitat, la mida i la personalització del lloc web i aquestes coses també afectaran el temps necessari per completar el projecte.

Un altre inconvenient podria ser el fet que un desenvolupador pot bloquejar determinades funcions quan creen el vostre lloc web. Per exemple, es podrien bloquejar la navegació o els canvis d’estil i no estar disponibles per accedir-hi. Per descomptat, text, imatges i altres elements bàsics sempre seran editables, però si voleu tenir un control complet del vostre lloc web, haureu de parlar-ne amb el vostre desenvolupador abans d’iniciar el projecte..

Conclusió

Esperem que el nostre article proporcioni informació i informació suficient perquè pugueu continuar i prendre la millor decisió per vosaltres mateixos. Tant si aneu amb un lloc web de bricolatge, com si contracteu un desenvolupador web professional, us corresponen i heu de pesar atentament les vostres opcions. Com hem dit, cal tenir en compte el vostre pressupost, el vostre conjunt d’habilitats a l’hora de dissenyar un lloc web, el tipus de lloc web que necessiteu i totes les altres coses que siguin importants i us puguin ajudar a prendre la decisió correcta per a vosaltres..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map