Hauríeu d’optimitzar el vostre lloc web per fer cerques de veu?

optimització de la cerca de veu


Les tecnologies que utilitzem evolucionen ràpidament. No fa gaire, tenir un telèfon intel·ligent per comprovar una ubicació, trobar algunes idees o trobar informació per realitzar una tasca realitzada encara em va sorprendre a molts. Ara, el 65% més de clients busquen informació en línia que fa uns anys. Busquen empreses locals, alguna cosa que van veure o escoltar i guies que els ajudin a realitzar tasques específiques.

Tot i que cadascun de nosaltres segueix escrivint fort, s’acosta una nova era dels motors de cerca. Amb l’AI de Google, Siri i Alexa es tornen més sofisticats, tenim moltes possibilitats noves per fer les nostres cerques. La gent es fa més mandra i escriure al telèfon no sempre és la cosa més còmoda de fer. Per tant, és natural que les persones utilitzin la seva veu en lloc de mostrar els resultats de la cerca que no pas perdre el temps.

El 2017, Google ha explicat que al voltant d’un 20% de totes les cerques es fan per cerca de veu. El 2018 ha estat al voltant d’un 30%. Nombroses empreses analítiques han afirmat que el 2020, aproximadament el 50% de les cerques es faran per veu. Això implica que la cerca de veu creix innegablement cada cop més ràpidament. Es tracta simplement d’una manera molt més ràpida i còmoda de fer cerques i hem vist que la velocitat i la comoditat són tot allò que les tecnologies actuals tenen per objectiu.

Tot i que la cerca de veu no és completament funcional; no deixa de ser una mica maldestre al reconèixer diferents dialectes, però es desenvolupa constantment. És realment molt intel·ligent i, amb la forma en què s’han desenvolupat, no s’atura cap revolució.

Ha arribat el moment de mirar els fets i veure per què seria important per a tu, per a nosaltres i per a tothom comenceu a optimitzar el seu lloc web per a la cerca de veu.

La tendència a l’alça

Google no publica informació exacta de manera regular, per la qual cosa encara és difícil esbrinar quantes persones utilitzen actualment la cerca de veu. Però podem estar segurs que la tendència està en augment i la gent sempre anirà amb allò que sigui més convenient. Prou aviat, la majoria de cerques es faran per veu.

Segons Ubicació Mundial, el 2016 un impressionant 40% dels adults utilitza la recerca de veu cada dia. Per tant, no es nega que la cerca de veu pujarà al capdamunt. Els sistemes de reconeixement de veu són cada cop més sofisticats. És molt probable que controlem la majoria de les nostres eines digitals mitjançant la nostra veu. A més, a mesura que els assistents digitals facin la cerca de veu molt més ràpida, continuaran convidant a més persones a començar a utilitzar el sistema. A mesura que l’ús de la cerca per veu es faci més “normal”, només més de la població la començarà a utilitzar.

L’impacte dels altaveus intel·ligents

Gràcies a Google i Amazon Echo, els altaveus intel·ligents han tingut un fort impacte en la revolució de la cerca de veu. Aquests altaveus intel·ligents depenen exclusivament dels comandaments de veu per funcionar. Condicionen lentament però constantment la gent perquè resolgui els seus problemes i respongui a les seves preguntes mitjançant consultes de cerca basades en veu. Això només aporta més a la tendència creixent de la cerca de veu.

Els canvis de cerca de veu es portaran a SEO

No passa cap revolució sense la intensa lluita pel canvi i hi haurà molt per adaptar-se a la popularització de la cerca de veu. A continuació es presenten alguns dels efectes més intensos que la cerca de veu tindrà al món dels motors de cerca.

Les interfícies només d’àudio fan el seu debut

Els altaveus intel·ligents permeten a les persones descobrir informació, comprar productes, interactuar amb llocs web i altres interfícies simplement mitjançant el comandament de la seva veu. Això significa que el valor dels mitjans visuals disminuirà constantment. Serà molt més fàcil parlar amb l’ordinador en veu alta que navegar per un lloc web. Un cop això passi, la forma de presentar informació als nostres públics es canviarà completament. Haurem de crear estructures completament noves.

Major competició per a les millors posicions

Tot i que hi ha moltes opcions disponibles per respondre una consulta de cerca, els assistents digitals solen proporcionar respostes a partir de les entrades de la posició superior. Això farà encara més pressió sobre els SEO mentre s’esforcen per arribar al capdamunt dels resultats de cerca de Google.

Les consultes de cerca es faran més complexes

Els usuaris ja no hauran de plantejar-se cap previsió sobre com adapten les seves consultes de cerca. No hauran de pensar en quines paraules clau utilitzen. Mentre facin una pregunta que sigui comprensible de forma remota, obtindran una bona selecció de respostes.

Es requeriran més resultats locals

Les persones podran fer cerques locals mentre condueixen també. Solen confiar en la cerca de veu durant el moviment. La cerca per veu permetrà trobar una botiga específica i navegar per ella sense haver de tocar el telèfon. Això generarà moltes consultes de cerca centrades localment. Google i altres motors de cerca posaran un èmfasi molt més gran en els resultats locals per aquest motiu.

Les interaccions seran més curtes

Les cerques basades en veu són curtes i no són adequades per a una interacció llarga per naturalesa. Ràpidament podeu trobar el nom d’un actor que vau veure en una pel·lícula o els restaurants propers. A mesura que les interaccions es fan molt més curtes, els llocs web tindran una finestra molt més petita per deixar impressió als usuaris.

Com es pot beneficiar de la cerca per veu

Per obtenir els avantatges de tenir disponibles per a les cerques de veu, hauràs d’adoptar la tecnologia el més aviat possible. La major part de la vostra competició ja hi treballa. Però molta gent del web encara nega el fet que les consultes de cerca conversades siguin el futur d’internet.

Utilitzeu paraules clau de cua llarga

L’ús de paraules clau de cua llarga és una de les estratègies de SEO més importants, fins i tot si el vostre lloc no té res a veure amb la cerca de veu. Els usuaris d’Internet no utilitzen tantes paraules clau breus. En canvi, fan preguntes més directes i busquen obtenir respostes més directes i pertinents. Aquí és quan entra en joc l’ús de paraules clau de cua llarga. A mesura que la naturalesa conversativa de la cerca de veu fa més llargues les consultes, l’ús de les paraules clau de cua llarga adequades augmentarà la possibilitat de classificar millor el contingut a les pàgines del motor de cerca..

Treballar a la cerca de veu local

La gent busca negocis locals més sovint. Els nous dispositius fan una cerca interna per trobar els millors negocis de la categoria específica en què han cercat. A continuació, es mostren algunes maneres de millorar el rànquing del vostre lloc web a la cerca de veu local..

 • Assegureu-vos que la vostra informació sigui correcta – Assegureu-vos que tota la vostra informació de contacte a cada plataforma sigui exactament la mateixa i que sigui completament exacta. Si teniu una adreça antiga en una de les plataformes, podria afectar la vostra classificació. A més, sigueu el més descriptiu possible quan traieu les categories del vostre negoci.
 • Feu una llista al vostre negoci – La vostra empresa ha de figurar en totes les publicacions en línia principals. Hauria d’estar present a Bing Places, Apple Maps, Yelp i Google My Business. Els dispositius més importants extreuen totes les seves dades, de manera que hauríeu d’estar presents a cadascun d’ells.
 • Obtén un munt de ressenyes: El fet que el vostre negoci revisi els seus clients té un paper molt important per obtenir un bon rang per al vostre negoci. És natural que la gent estigui més atreta a visitar un negoci amb nombroses ressenyes.

Cerqueu implementar paraules clau de llarga cua

Tenir un to més conversatiu al vostre lloc web és important per a la cerca de veu. L’usuari no utilitzarà paraules clau soles durant les seves consultes; en canvi, seran més converses. Això no vol dir necessàriament que hagueu de canviar les vostres paraules clau per paraules clau de cua llarga. Però vol dir que els heu d’implementar de petites maneres. Inicieu una nova pàgina de preguntes freqüents on proporcioneu informació més detallada sobre determinats temes. Creeu-ne contingut amb un to informal i considereu com parla generalment el públic per aconseguir que el vostre contingut coincideixi amb el to.

Recordeu també que la gent no parla com escriuen. Per tant, dobla el teu ús de patrons de parla natural. Els motors de cerca podran recollir els patrons de parla naturals de la gent i reconèixer-ho.

Posa més èmfasi al mòbil

La sorprenent popularitat dels dispositius mòbils no és cap novetat. Però amb l’aparició de la cerca de veu, el mòbil s’està convertint en més rellevant que mai. Amb més del 50% de totes les consultes de cerca des de mòbils, és important que hàgiu d’obtenir el context d’una cerca de veu específica per millorar el vostre SEO.

El dispositiu mòbil arriba abans de l’escriptori, sigui quin sigui el tipus de presència en línia que vulgueu crear. Com que les cerques de veu es fan des de qualsevol lloc des de dispositius mòbils, és important que el contingut estigui optimitzat per als dispositius que el busquen a.

Proveu Google Prova amigable amb mòbils i veieu què en treieu. Us dirà fins a quin punt es classificarà la vostra pàgina per a les cerques de mòbils.

Conclusió

El web canvia i el vostre lloc web i la vostra estratègia haurien de canviar al mateix temps. Hi ha molt per preparar-se en el futur i s’està convertint en un autèntic repte, encara que encara no sabem exactament quins canvis es produirà la revolució de la cerca de veu. Però sabem que definitivament requerirà que repenseu el vostre joc publicitari i la manera com busqueu arribar als nous clients. S’obriran algunes possibilitats i algunes seran emportades. Tot el que podeu fer per preparar és optimitzar el vostre lloc per a la cerca de veu tant com sigui possible ara mateix.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map