El blocatge està realment mort? Què heu de fer en lloc?

els blocs han mort


De tant en tant es posa en qüestió la supervivència dels blocs. El “final dels blocs” o “el blocatge està mort” són termes de la vida del dia que han estat al voltant de la professió de blocs durant els darrers anys. Però realment els blogs són moribunds, i és l’any 2018 que finalment donarà el petó de la mort als blogs?

El primer bloc es va crear el 1994 i des de sempre, els blocs han estat una de les peces fonamentals del contingut en línia. Però els blocs actuals i els bloggers són molt diferents en comparació amb els blocs d’abans. Per començar, avui en dia, la competència a la blogosfera és molt més ferotge del que abans.

Plataformes com WordPress, Tumblr, Reddit o Squarespace han fet que els blocs siguin accessibles a tothom, permetent l’aparició de centenars de milions de blocs, que cobreixen tot tipus d’interessos i professions..

D’aquí ve la por que els blocs siguin morts?

Els oficialistes agraden explicar-ho tot assenyalant que altres continguts digitals (per exemple, contingut de vídeo) atrauen multituds més grans en detriment del contingut basat en text. A més, una cerca a Google Trend mostra una caiguda important dels darrers anys en cerques de termes com “bloc” i “blogging”.

Però aquí hi ha una idea nova: què passa si els blocs no es moren, però, com amb tot, simplement canvien?

A què es dirigeix ​​Blogging?

Si només comenceu per blogger o sou un blogger professional, tota aquesta xerrada sobre el fet imminent que passa pel blocatge us pot desentendre, però estem aquí per assegurar-vos que un bon blocatge no es dirigeix ​​cap al desastre en cap moment..

De fet, les cerques a Google dels termes “bloc” o “blocs” han vist disminuir en els darrers anys, però es pregunta si això es produeix principalment perquè el terme ja s’ha convertit en una noció coneguda i generalitzada i fa cerques de “què és un bloc ”o“ significat de bloc ”han esdevingut innecessaris, d’aquí que s’hagi reeixit en les cerques. D’altra banda, les cerques de termes com “com començar un bloc”, “millors plataformes de blogs” o “plataformes de blocs lliures” definitivament han augmentat.

Per tant, si els blocs simplement canvien, què hi ha de diferent i què heu de fer per estar al dia d’aquests canvis?

Roll With The Times

Sempre hi haurà noves tendències a la indústria de blocs, algunes de les quals s’esvairan, mentre que d’altres es mantindran igual que amb qualsevol altra cosa.

Com a blogger, haureu de veure quines tendències podeu aprofitar per augmentar la vostra lectura o la base de clients, però feu un fil atent i no implementeu cap canvi important fins que no us hagueu convençut que aquestes tendències funcionen per a vosaltres. aquí per estar. Fins i tot se sap que les grans marques fracassen: mentre que la plataforma de xarxes socials Facebook es va disparar, Google+ va xocar.

Per evitar disparar-se al peu, feu la vostra investigació sobre com els vostres lectors consumeixen contingut i ajusteu la vostra estratègia de blog per funcionar als vostres lectors..

Toqueu a Multiverse de contingut

Tot i que fa uns 20 anys el text era l’únic contingut amb el qual podríeu entretenir els vostres lectors, la realitat actual és que el contingut adquireix moltes formes (vídeos, infografies, gifs, podcasts, llibres electrònics, etc.) Els blocs es transformen cada cop més en blocs de vídeo o vlogging, amb YouTube és un dels canals preferits per publicar aquests vídeos.

Però això no significa que el contingut basat en text s’hagi fet o no. Els articles són molt importants encara per aportar valor als vostres lectors i per classificar-los bé en els motors de cerca. Només cal diversificar els articles i publicacions amb altres tipus de contingut.

No tingueu por d’entrar al multivers de contingut per publicar el vostre bloc amb diversos tipus de contingut que s’entreguen en diversos canals.

Parlant de canals d’entrega de contingut, el vostre bloc no ha de ser l’únic canal on els vostres lectors puguin consumir el vostre contingut. A més de tocar contingut de vídeo i YouTube, també heu de publicar llistes de correu i butlletins de notícies. El correu electrònic continua sent una plataforma forta i estable per comunicar-se amb els vostres lectors i per lliurar-los contingut personalitzat.

Assegureu-vos que dediqueu temps a fer créixer les vostres llistes de distribució de correu electrònic i a augmentar les taxes d’obertura de correu electrònic mitjançant les eines que fan el seguiment dels punts de referència de màrqueting de correu electrònic com les tarifes d’obertura de correu electrònic, les tarifes de clic, els rebots suaus, els rebots durs, donar-vos de baixa, etc. Aquests paràmetres us poden ajudar a dissenyar millor el vostre correus electrònics i fer els ajustos necessaris.

Converteix-te en un social media guru

Ens agradi o no, les xarxes socials estan passant. Plataformes com Facebook, Reddit, Instagram, Twitter, Tumblr o Pinterest són els llocs virtuals de trobada de milers de milions de persones a tot el món. Segons Estatista, Es preveu que el poder de les xarxes socials augmentarà fins arribar als 2.96 mil milions d’usuaris a tot el món el 2020. Segons les mateixes estimacions, els internautes mundials passen, de mitjana, 109 minuts diaris a les xarxes socials.

Si encara no us trobeu a les plataformes de xarxes socials, us aconsellem que us poseu al dia amb els diferents canals de xarxes socials que treballen pel vostre nínxol i desenvolupeu una estratègia de mitjans de comunicació social que pugui conduir més clients o lectors al vostre bloc..

Les plataformes de xarxes socials poden ajudar a augmentar la consciència i la implicació de la marca amb els vostres clients i podeu obtenir informació en temps real sobre el vostre contingut mesurant els comentaris, les comparticions, els comentaris i altres paràmetres..

Prepareu-vos per a mòbils

Les cerques mòbils s’han convertit en les principals cerques en motors de cerca. Cada vegada són més els que consumeixen contingut al mòbil i fan compres en línia als telèfons. Google s’ha adonat d’aquest canvi cap a un món mòbil i ha respost anunciant la seva primera indexació per a mòbils el 2017.

Si el vostre bloc no té un disseny sensible i no funciona bé al mòbil, pot ser que els vostres rànquings es creixin i els percentatges d’abandonament augmenten.

Si teniu un bloc que es veu bé al mòbil, garantireu que no us perdeu el trànsit que prové de les cerques per a mòbils.

Pensaments finals

Si veieu una baixada dels vostres rànquings o una disminució dels compromisos, conversions, vendes o subscriptors, no vol dir que els blogs com a indústria morin i que hagueu de saltar. Simplement significa que els blocs que ja sabeu ja no funcionen tan bé com ho feia, i us haureu de canviar el tipus de contingut que publiqueu, la manera de comercialitzar el vostre bloc i la manera de connectar-vos amb els vostres públics..

Analitzar les noves tendències del vostre nínxol, experimentar maneres de tornar a involucrar els vostres públics existents, distribuir-vos a les plataformes de xarxes socials i diversificar el vostre contingut, són algunes maneres de “reanimar” un bloc que es pot esvair..

Els blocs no han mort!

Amb els anys, els blocs han experimentat molts canvis. Heu d’adaptar-vos a aquests canvis i fer que els blocs funcionin bé. Inicieu el vostre bloc amb hosting InMotion: domini gratuït inclòs.

Comença el teu bloc ara »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map