Com instal·lar el certificat SSL al lloc web de WordPress?

com instal·lar el lloc web de certificat ssl de wordpress


Segons els nous factors de classificació dels motors de cerca de Google, la seguretat del lloc web s’ha convertit en un senyal de classificació cada cop més prioritzat. Això vol dir que si el vostre lloc web no comença amb el prefix “HTTPS:”, els motors de cerca l’avaluaran menys favorablement que els llocs web que tinguin un xifrat de SSL (layer socket) segur..

L’objectiu d’instal·lar un certificat SSL és protegir la integritat i la privadesa de la transmissió de dades mitjançant l’establiment d’un enllaç xifrat entre un servidor web i un navegador, així, evitar la possible intercepció per part d’elements delictius. Més enllà d’assegurar la integritat i la privadesa de les dades mitjançant el xifrat, HTTPS també proporciona autenticació del lloc, és a dir, que assenyala al visitant que el lloc que està visitant és realment el lloc que pretenia visitar..

Si teniu un lloc web de WordPress amb un element de comerç electrònic o un lloc de WordPress que emmagatzema dades confidencials, informació personal confidencial o inclou dades de càrregues o descàrregues de dades, el fet de saber instal·lar un certificat SSL al vostre lloc web de WordPress farà tota la diferència per reforçar la seguretat i fins i tot consolidant els rànquings de motors de cerca.

Instal·leu un certificat SSL al lloc web de WordPress

Mentre que per a determinats tipus de llocs web, un certificat SSL pot ser una addició opcional (per exemple, blocs personals), en altres casos (per exemple, llocs de comerç electrònic, llocs bancaris, processadors de pagaments en línia, etc.) un certificat SSL és un requisit industrial..

Abans d’entrar en els detalls de com afegir un certificat SSL al vostre lloc web de WordPress, primer, analitzem els costos anuals d’un certificat SSL..

Adquisició d’un certificat SSL

Com en tot, el cost del certificat SSL també es veurà influït per alguns factors com el proveïdor d’allotjament que l’ofereix, el nombre de llocs que cal assegurar i la naturalesa dels llocs que s’han de garantir (lloc web personal o lloc web de comerç electrònic). ). Per exemple, un SSL bàsic per a un domini únic costa 36,75 dòlars / any a SSL.com, mentre que els costos per a paquets SSL de diversos dominis varien entre 140 $ i any i 320 $ / any.

Alguns proveïdors d’allotjament poden oferir certificats SSL gratuïts amb alguns dels seus plans d’allotjament (per exemple, InMotion Hosting ofereix un certificat SSL gratuït amb els seus plans d’allotjament empresarial), així que abans que us afresseu a comprar un certificat SSL per al vostre lloc de WordPress, potser voldreu comprovar si el vostre amfitrió ja no us ha configurat cap.

Si el certificat SSL no proporciona gratuïtament el vostre amfitrió web o necessita un tipus de certificat SSL diferent del que ofereix el vostre amfitrió (per exemple, pot ser que el vostre amfitrió ofereixi un domini validat SSL de forma gratuïta, però és possible que necessiteu una SSL de validació estesa), podeu adquirir-ne un de tercers proveïdors i importar-lo.

Podeu demanar ajuda per a la instal·lació del certificat SSL del vostre host web, ja que molts hostes instal·laran el certificat SSL al vostre servidor. També podeu utilitzar un complement de WordPress per ajudar-vos a instal·lar un certificat SSL.

Afegir el certificat SSL

Si teniu un paquet d’allotjament amb diversos dominis, heu de seleccionar el domini que obtindrà el certificat SSL. Una de les maneres més fàcils d’aconseguir instal·lar un certificat SSL al vostre lloc de WordPress és utilitzar plugins.

Hi ha diversos complements SSL que faran els canvis necessaris per a vosaltres sense cap entrada per part vostra. Simplement compra el SSL i activa el connector.

A continuació, es detallen alguns complements de SSL de WordPress que poden simplificar molt la instal·lació d’un certificat SSL:

WP Force SSL

Si no voleu tocar cap codi mentre instal·leu un certificat SSL al vostre lloc web de WordPress, el SSL WP Force ajudarà a redirigir el trànsit HTTP a HTTPS. Així, tot el trànsit del vostre lloc serà redirigit automàticament mitjançant HTTPS segurs.

SSL realment senzill

Un cop instal·lat i activat el connector Really Simple SSL, detectarà automàticament el vostre SSL al vostre lloc i farà els canvis necessaris al fitxer .htaccess de forma automàtica i configurarà el lloc web perquè es faci càrrec de HTTPS..

CTW SSL per Cloudflare

Aquest complement està dissenyat per fer que CloudFlare Flexible SSL estigui llest per utilitzar amb el vostre lloc web de WordPress i per evitar redireccions. Un cop instal·lat i activat, el CTW SSL realitzarà automàticament els canvis necessaris.

Canvi de la configuració de WordPress

Després de comprar el certificat SSL i instal·lar i activar el complement SSL que escolliu, és el moment de preparar el vostre nou lloc WordPress per a SSL. Per fer-ho, aneu a Configuració -> General -> Camps d’adreces d’URL de WordPress i del lloc i actualitzar els vostres URL per assegurar-vos que mostra el prefix “HTTPS”.

Si esteu afegint un SSL a un lloc existent, podeu modificar manualment el fitxer .htaccess per redirigir SSL de WordPress des de HTTP a HTTPS. Per fer-ho, podeu afegir les següents línies al fitxer .htaccess:

ReescriuEngina activada
RewriteCond% {SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^ (. *) $ Https://www.yoursite.com/$1 [R, L]

Si afegir un certificat SSL al vostre lloc web de WordPress és una inversió digna que reforçarà la seguretat i la credibilitat del vostre lloc tant als ulls dels vostres clients com en els motors de cerca..

Si teniu problemes per instal·lar un certificat SSL al vostre lloc web de WordPress, podeu demanar ajuda al vostre proveïdor d’allotjament. La majoria dels hostes ofereixen rutinàriament ajuda o instal·lació SSL per ajudar a importar certificats SSL de tercers com a part de l’activitat d’atenció al client.

Conclusió

Atès que les ramificacions de seguretat d’HTPTP són considerables, permetent que els segrestadors i segrestadors comprometin la seguretat de les transmissions de dades, canviar el vostre lloc web de WordPress a HTTPS no només és una millora significativa en la seguretat, sinó que també pot suposar un impuls en els rànquings de SEO..

Un certificat SSL garanteix un protocol segur d’intercanvi d’informació a Internet i, mentre que potser no voleu instal·lar-ne un per al vostre lloc web de WordPress, la directiva “HTTPS a tot arreu” de Google treballa per fer que HTTPS sigui important per a qualsevol lloc web no només per als bancs. i botigues en línia.

La instal·lació d’un certificat SSL al vostre lloc es pot fer en uns quants passos i pot afegir molt a l’hora de reforçar la seguretat del vostre lloc i dels visitants, ajudant-vos a establir una presència en línia autoritària i a evitar ser penalitzats pels motors de cerca..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map