Com i on comprar llocs web de qualitat?

llocs web de qualitat de compra


Atès que la majoria de la gent navega per Internet en els seus ordinadors i dispositius mòbils, sempre és bona idea iniciar el vostre propi lloc web que us asseguri un flux d’ingressos constant. Quan la gent vol alguna cosa, acostuma a buscar-lo a través de Google i recórrer les moltes botigues en línia disponibles fins trobar el producte perfecte i comprar-lo.

La creació d’un lloc web requereix una gran quantitat de temps i esforç, sense oblidar-vos del treball que heu de dur a terme a SEO per obtenir un lloc preferible als rànquings de Google. Però en realitat hi ha dues opcions si voleu començar a vendre en línia. El primer és configurar un lloc web pel vostre compte, i el segon és comprar-ne un ja existent.

Aquesta idea pot semblar arriscada, però si trobeu un lloc web que ja s’ha demostrat com una gran font d’ingressos, segurament serà una bona inversió. Per descomptat, no estem parlant d’una petita inversió perquè un lloc web que ja té èxit és molt.

Tanmateix, si no teniu gaire experiència en aquest tipus de negocis, podeu fer un acord dolent. En aquest article, us mostrarem els principals avantatges de comprar un lloc web i totes les coses que heu de tenir en compte abans de comprar-lo. Al final d’aquest article, sabreu exactament on trobar llocs web de qualitat i com es poden distingir els llocs web dolents dels bons. Seguiu llegint.

Llegiu: Construir & Venda llocs web amb ànim de lucre

Per què hauríeu de comprar un lloc web?

El procés de compra d’un lloc web és força similar al de comprar o intercanviar qualsevol altra cosa a Internet. Aquesta transacció també ha d’incloure una plataforma de tercers que s’assegura que cada part queda satisfeta al final, garantint la seguretat i l’equitat. Un cop hàgiu trobat el lloc web perfecte, feu una oferta o pagueu un preu definit.

Al final, sou el nou propietari del lloc en rebre totes les dades necessàries, com per exemple, quan compreu una casa amb algú. Tot i que moltes persones no se n’han assabentat, la compra i venda de llocs web actualment és un mercat saludable i de ràpid creixement. Hi ha moltes raons per les quals comprar un lloc web pot ser molt beneficiós per al vostre negoci, com ara:

 • Crear un lloc web des de la base i augmentar la seva popularitat requereix molt de temps, cosa que potser no tindreu si voleu començar a vendre de seguida.
 • Potser sou expert en màrqueting, generant trànsit, millorant la taxa de conversió i altres, però no sabeu com dissenyar i programar un lloc web
 • Teniu un pressupost determinat i voleu invertir-lo en alguna cosa que tingui un gran potencial

De fet, si alguna de les afirmacions esmentades anteriorment és certa, haureu de comprar definitivament un lloc web. Si esteu interessats en aquesta idea, continuem i us donarem alguns consells sobre com aconseguir el vostre objectiu.

Llocs de mercat més populars per a llocs web

Podeu trobar molts llocs de mercat a la web amb un gran nombre de persones que ofereixen els seus llocs web i tones de compres amb èxit cada dia. Estem aquí per mostrar-vos els 3 millors mercats absoluts en aquest moment amb els llocs web de més alta qualitat disponibles on es poden comprar de manera segura.

Empire Flippers

llocs web empire-flippers-buy-quality-quality

Si només us interessen els llocs web establerts que tinguin un historial rellevant al darrere, no podreu equivocar-vos amb Empire Flippers. La majoria dels llocs web que hi podeu trobar tenen almenys dos anys i també van generar ingressos durant aquest temps. La companyia va assolir recentment la marca de 50 milions de dòlars quan es tracta del valor global dels llocs web que venien.

Segons les seves estadístiques, van vendre el 90% dels llocs web que es van enumerar els darrers 3 mesos i els llocs web que van vendre el darrer mes valen gairebé 1,5 milions de dòlars. Hi ha alguns grans noms que han escrit articles positius sobre Empire Flippers, com ara BuzzFeed, Huffington Post, Shopify, Moz i molt més. L’empresa té el seu propi podcast on parlen d’empreses en línia, màrqueting de continguts i temes similars.

També tenen la seva pròpia eina d’avaluació d’Imperi que es pot utilitzar per calcular el valor actual del vostre lloc web. Empire Flippers classifica tots els llocs web en un nínxol i proporciona tota la informació necessària per als compradors, inclosos detalls sobre el mètode de monetització, els ingressos exactes que va generar fins ara i el trànsit durant el període de temps..

FE Internacional

Feus internacionals-comprar-llocs web premium

FE International es va llançar el 2010 i és un altre mercat on només podeu trobar llocs web establerts d’alt valor. Encara no hi ha cap lloc web inicial, però és un lloc ideal per a aquells que estiguin preparats per fer una gran inversió. Com que hi ha tants llocs web enormes disponibles a FE International, també hi ha un equip de corredors disponibles que podeu consultar en qualsevol moment que necessiteu assessorament.

El seu equip està disponible durant tot el procés fins que tingueu cura de l’últim document legal i finalment obteniu la propietat total del vostre lloc web. FE Internacional té un percentatge d’èxit de 94,1% en vendes de llocs web de mitjana. Tenen un equip fort que té una gran experiència en consultoria estratègica, emprenedoria, banca d’inversions i tecnologia.

Hi ha nombrosos grans noms que van entrevistar FE International o van fer un podcast amb ells, com ara Huffington Post, Inc., Marketever, Skip Blast i eCommerce Fuel, per esmentar-ne alguns. A més, hi ha molts articles disponibles a la companyia escrits per Time, Yahoo Finance, Fortune, Fox News i molt més. FE International també té el seu propi bloc complet d’articles relacionats amb els negocis que definitivament hauríeu de consultar.

Flippa

Flippa-compra-llocs d’alta qualitat

Flippa va començar el seu viatge el 2009 i el valor de tots els llocs web venuts a la plataforma es va sumar en aquest moment per sobre dels 200.000.000 de dòlars. Per descomptat, van requerir molts milers de transaccions fins arribar a aquesta fita i també les va convertir en un dels mercats més populars.

Com podeu veure al seu lloc web, també podeu comprar llocs web d’inici, llocs web establerts, dominis i aplicacions. Qualsevol persona pot llistar el seu propi lloc web, domini i aplicació per un preu assequible i, si el ven, obté un 15% addicional del preu final.

Flippa és una empresa d’èxit de confiança en molts grans noms, com Forbes, Mixergy, Business Insider i Mashable, i també van escriure ressenyes positives sobre el mercat. Una de les raons per les quals la gent li agrada tant és la seva interfície fàcil d’utilitzar i el fet que tothom pot posar-se en contacte amb el seu equip si necessita ajuda.

En un dia mitjà, a Flippa surten 5.000 nous llocs web que busquen un nou propietari i venen amb èxit una mitjana de 30.000 d’ells anualment. Una altra cosa fantàstica és que Flippa posa a la vostra disposició tota la informació sobre l’historial i el trànsit dels llocs web, per la qual cosa ni tan sols cal que la reviseu.

Com descobrir el millor lloc web?

És bo saber quins són els millors llocs per comprar un lloc web, però com determinar si un lloc web és bo o dolent? Us mostrarem algunes pràctiques importants que us poden ajudar a prendre la decisió correcta. Cadascun d’ells requereix un esforç, ja que haureu d’analitzar els llocs web des de diferents punts de vista, però en realitat no serà res si obteniu un lloc web potent a canvi.

Cada lloc té un historial

Abans de triar, heu de fer un cop d’ull a l’edat del lloc web. És un dels factors més importants perquè si un lloc web és més antic, indica que també és més estable. Anem a mostrar-vos per què:

 • Es necessita molt de temps per generar trànsit orgànicament, que segurament tenia un lloc web més antic
 • Teniu moltes dades sobre els ingressos generats pel lloc web en el passat
 • És vella i encara funciona, la qual cosa és un bon signe. Els llocs web que no tenen èxit solen desaparèixer

Determinar l’edat d’un nom de domini no és gran cosa. Al web hi ha eines com Comprovar l’edat del domini on només heu de copiar l’adreça del lloc web al camp i us mostrarà els números exactes.

Tot i això, és important tenir en compte que amb aquest mètode, només esbrinarà l’edat del domini, que no és la mateixa que l’edat del lloc web. Per saber quina és l’edat real, heu de cavar més a fons. Hi ha un lloc web anomenat Wayback Machine, que és bàsicament un arxiu a Internet i que us pot ajudar a descobrir-ho en pocs minuts.

Import i Font del Trànsit

El segon que cal fer és comprovar la quantitat de trànsit que s’acumulava el lloc web en un determinat període de temps. Ja hi ha informació útil, però podeu desglossar-la encara més fent una ullada a la procedència del trànsit. Les fonts de trànsit inclouen motors de cerca, xarxes socials i altres llocs que van escriure sobre el lloc web.

Aquesta és una manera excel·lent de mesurar el valor d’un lloc web. És senzill: si tenia una gran audiència, és molt valuós. D’altra banda, els llocs web amb un trànsit baix no són gaire diferents que els principiants. Afortunadament, tots els llocs web dels que hem parlat anteriorment ofereixen una gran quantitat de detalls sobre l’audiència d’un lloc web determinat i les fonts d’on provenien.

També us mostren de quins països provenien els visitants. Per exemple, si la gent del Regne Unit és el vostre públic objectiu, pot ser que un lloc web amb visitants principalment de la Xina no sigui adequat per al vostre negoci. Per tant, no és necessàriament un lloc de gran trànsit.

Per tant, si trobeu un lloc web amb una gran quantitat de trànsit procedent de diverses fonts, és important comprovar les regions d’on prové el trànsit, o bé, aparentment, es pot convertir fàcilment en una extracció..

Assegureu-vos que el lloc web sigui SEO-friendly

I hi ha una última cosa, però molt important: SEO. L’optimització de motors de cerca ajuda molt a l’hora de generar trànsit orgànic per al vostre lloc web. Heu de trobar un lloc web amb SEO que n’és un bon indicador, ja que ja genera una quantitat important de trànsit orgànic.

Tot i que un bon SEO és definitivament un avantatge, no és obligatori. Podeu comprar un lloc web amb un SEO deficient si us sembla convenient el trànsit, les fonts i la història general. És una cosa que es pot millorar en qualsevol moment i ni tan sols és difícil amb la gran quantitat d’eines de SEO disponibles en línia. Tingueu en compte que Google penalitza els llocs web que implementen pràctiques de SEO dolentes, de manera que si hi ha algun problema amb això, s’han de solucionar el més aviat possible.

Hi ha dues pràctiques de SEO realment dolentes que són força comunes entre els llocs web:

 • Contingut de baixa qualitat que desafia totes les regles bàsiques d’ús adequat de les paraules clau
 • Duplica el contingut que es copiava totalment o parcialment d’altres llocs

El bo és que podeu consultar qualsevol d’aquests detalls abans de segellar l’acord i comprar el lloc web. Si no us agrada el que veieu, seguiu buscant perquè hi ha molts llocs web disponibles per a la venda que poden aportar molts elements a la taula.

En conclusió

Hi ha moltes raons per les quals voleu comprar un lloc web que ja existeix. Tant si no us convé construir un lloc web, no teniu temps per començar a construir-lo, o bé considereu que és una gran inversió. Les raons poden variar, però sempre és important dedicar-vos el temps i triar amb prudència. No oblideu aquests tres factors que tenen un paper important en l’elecció del lloc web perfecte:

 • Des de quan funciona el lloc web?
 • El nombre de visitants i les fonts de procedència
 • Quant trànsit orgànic aconsegueix el lloc? És SEO-friendly?

Tot això, ja sabeu quines coses heu de mirar abans de comprar un lloc web. També podeu fer aquests passos com a consell sobre com millorar el vostre lloc web si voleu vendre’l en un futur per obtenir un valor més alt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map