Com fer que el vostre lloc web sigui SEO-friendly?

fer que el lloc web sigui amable


Només tenir un lloc web amb bon aspecte no és suficient per atraure molt trànsit. Perquè el vostre lloc es mostri als resultats del motor de cerca, haureu de respectar les normes de SEO. Si el vostre lloc web està a l’altura dels seus estàndards, se situarà més amunt a la llista de cerca. Coses com les paraules clau, les etiquetes i el disseny del lloc poden tenir un gran impacte en el rànquing de SEO del vostre lloc web.

En aquest article, us mostrarem alguns trucs que us ajudaran a obtenir més trànsit al vostre lloc web. No és que aquests punts no estiguin ordenats per importància, ja que tots són més o menys importants.

Utilitzeu paraula clau i ús de SEO en imatges

Les paraules clau són la font del vostre lloc web SEO. És la vostra manera d’ajudar el motor de cerca a determinar quina és la informació clau del vostre lloc web. Una de les vostres paraules clau s’ha d’esmentar a la primera frase de la pàgina web per ajudar el motor de cerca a determinar de què tractarà la pàgina.

S’han d’utilitzar molt les paraules clau al vostre lloc web. Des de etiquetes h1, atributs de títol, navegació, imatges, fins a meta descripció, fins i tot en noms de carpeta. Tota aquesta informació hauria de ser rellevant per al lloc global. Però no ompliu gaires paraules clau perquè puguin tenir un efecte contrari.

Normalment, només el text d’un lloc web s’optimitza, però també és important l’optimització d’imatges (encara que no es faci tan sovint). Les imatges del vostre lloc no han de ser massa grans ni estiguin fora de la línia de la pàgina. Hauria de tenir una mida d’uns 30 a 100kb i una resolució de 72 dpi. Si aneu molt més gran, la pàgina web es carregarà lentament i reduirà el rànquing de SEO.

A més, els textos alts de les imatges han de ser rellevants per a la imatge i no han de ser massa llargs. Tal com vam assenyalar, el posicionament de les imatges també és molt important, així com la connexió de la imatge amb la resta del lloc.

Disseny accessible

El vostre lloc web ha de ser accessible i, per tant, volem dir que es pot veure a tots els navegadors i dispositius. Hauria de tenir etiquetes especials per ajudar-lo a funcionar en versions més recents i antigues de navegadors, perquè la gent utilitza els més populars (Mozzila Firefox, Google Chrome o Opera) i, fins i tot, aquells que no són tan habituals, però que s’utilitzen (Internet Explorer).

La velocitat del lloc web també s’inclou en aquest punt, ja que un lloc web més lent tindrà un rànquing de motors de cerca més baix i es veurà afectat en gran mesura. Si és difícil navegar pel vostre lloc web, tindrà un impacte negatiu sobre el trànsit i la classificació general. Les imatges que hem esmentat abans també es poden afegir a aquest punt.

L’estructura de les vostres pàgines web és important, perquè un lloc web ben estructurat és molt més fàcil de passar. Per tant, cal evitar tenir pàgines òrfenes (si una pàgina no està adherida adequadament a l’estructura del lloc web) a qualsevol cost.

El vostre lloc web també ha de respondre per obtenir una qualificació més alta amb el motor de cerca. Si ho feu bé, amb dissenys sensibles per als dispositius mòbils, no haureu de duplicar les pàgines i tindreu cap problema amb la qualificació baixa del motor de cerca..

URL amigables

Les vostres URL no poden ser aleatòries i caòtiques, ja que no ajudaran el visitant o el motor de cerca a què serveix la pàgina. Si, per exemple, el vostre URL finalitza a yourite.com/id=243?64943, un motor de cerca es confondrà i el vostre lloc web es classificarà per sota del que hauria de.

Hauria d’haver un nom clar amb l’objectiu de la pàgina web actual, per exemple .com / films / action. D’aquesta manera, el motor de cerca tindrà una manera viable de categoritzar la pàgina web i us serà més fàcil trobar-la (que és el punt del SEO de totes maneres). A més, fer-se massa salvatge amb les diverses categories també pot tenir un impacte negatiu en la qualificació de pàgines, de manera que eviteu que siguin massa complexes.

Utilitzeu una o dues paraules clau a l’URL, perquè la pàgina sigui fàcil per als motors de cerca. Si teniu dues paraules per a la carpeta al nom de la ruta, sempre és millor utilitzar guionets (-), que guions baixos (_), ja que són estàndards per a aquest tipus de denominació de ruta.

A més, cal que es redirigeixin els URL antics i dolents 301, de manera que no creïn confusions i no creïn aquests 404 errors. També guardaran els valors que van guanyar abans de baixar.

Integració en mitjans socials

Com que les xarxes socials es troben arreu i són molt populars amb gairebé tots els tipus demogràfics, és important integrar-se amb aquests llocs web per obtenir millors resultats. Faran que el vostre lloc web estigui molt millor, ja que les xarxes socials estan molt ben valorades pels motors de cerca.

Això no només ajudarà amb l’alta classificació amb el motor de cerca, sinó que també us proporcionarà un trànsit més gran al lloc web. També ajuda amb l’experiència del lloc, ja que si manteniu els visitants compromesos, els motors de cerca potenciaran el vostre trànsit millorant la vostra classificació en els resultats de la cerca..

 Limita l’ús de JavaScript

Com que alguns llocs web utilitzen codi completament complet per a JavaScript, farà que els motors de cerca resultin molt més difícils, ja que tindran problemes en llegir el vostre lloc web. Tot i que JavaScript pot resultar convincent visualment per al visitant del lloc web, no ajudarà els motors de cerca a determinar la naturalesa de la vostra pàgina web. Com que això la redueix, els motors de cerca no classifiquen els llocs com aquests.

Al marge d’aquest punt, JavaScript no està integrat bé en tots els dispositius mòbils i, per això, podríeu perdre un gran nombre de visitants possibles, limitant el vostre lloc web a un embolic complex i difícil de llegir. Heu d’ajudar el motor de cerca, limitant l’ús de JavaScript a alguns límits normals.

No són gaires elements de flaix

Els elements de flaix poden ser divertits i útils a la vostra pàgina web, però tingueu cura, ja que un ús excessiu pot distreure els vostres visitants i reduir el rànquing del vostre lloc web. Els motors de cerca no els ignora el flaix o s’aconsegueix el malbaratament si es fa en quantitats enormes. Així que si voleu que la vostra pàgina sigui simpàtica per SEO, proveu d’utilitzar elements Flash en poques ocasions quan realment puguin afegir alguna cosa fantàstica a la vostra pàgina web..

Ús de HTML5 i CSS adequat

HTML5 és l’última versió de l’idioma i és molt fàcil d’utilitzar cap als motors de cerca. Ofereix moltes etiquetes descriptives que ajudaran molt SEO a esbrinar de què tracta la pàgina. A més, els seus elements són fàcils de llegir per a un motor de cerca, de manera que anirà molt més ràpid del normal. Així que si utilitzeu l’antic codi HTML, el més correcte seria actualitzar-lo i facilitar-vos la vida.

Si sou un desenvolupador de la vella escola, tingueu en compte que els fotogrames HTML no són el camí a seguir i tindran un impacte negatiu en la qualificació del lloc. El mateix passa amb les taules que estan obsoletes d’aquesta manera, ja que ara es pot utilitzar CSS per crear dissenys a l’estil de taula.

El codi CSS no vàlid no canvia necessàriament la qualificació, però pot ser nociu si la pàgina web es trenca per al visitant. Per tant, no afectarà directament la qualificació, sinó que disminuirà el trànsit, cosa que pot rebaixar la vostra classificació.

A més, a la nota de codi: una cosa fantàstica seria crear Mapa del lloc XML que proporcionarà una gran ajuda als motors per ajudar-los a comprendre l’estructura del lloc web. Amb ell podeu determinar quines pàgines del vostre lloc són importants i quines no.

Etiquetes i meta descripcions úniques del títol

Cada pàgina del vostre lloc web ha de tenir la seva pròpia etiqueta de títol. Ajudarà a diferenciar cada pàgina i representarà cada pàgina. Proveu de mantenir-la curta amb al voltant de 30 a 50 caràcters.

La descripció meta és similar al títol i s’ha d’escriure amb les vostres paraules per obtenir el millor efecte. Aquest text es mostrarà a la petita vista prèvia d’una pàgina de cerca de Google. No hauria de ser massa llarg, els màxims 160 caràcters són més que suficients per rebre el vostre missatge sobre el lloc web.

Ús del xifrat HTTPS

No fa gaire, el xifrat HTTPS només es va utilitzar per a botigues web i llocs web on necessitava protegir dades sensibles (ex. Números de targetes de crèdit). Però actualment, a mesura que les amenaces a la xarxa creixen, també ho és la necessitat de protecció de dades personals. És per això que Google pressiona que s’hagi d’utilitzar HTTPS a tot arreu, com a capa de defensa addicional. Tampoc hauria de reduir la velocitat del lloc web, aprofitant-lo al màxim. Gairebé tots els principals llocs web ja han implementat aquest pas, ja que la informació cada cop és més valuosa.

Així mateix, haureu de renovar els certificats de seguretat per tal que no mostrin avisos als visitants del vostre lloc web.

Declaració DOCTYPE

Pot semblar una cosa poc notificada, però si es fa malament pot reduir una mica el vostre rang. Doctype és útil ja que ajuda al navegador a traduir pàgines web del vostre lloc. Si no hi ha cap declaració, el navegador ha d’endevinar i això necessita temps i, a vegades, pot faltar o equivocar-se. És un petit codi de codi que estalvia molt temps i problemes.

No hi ha més impressió per a imprimir

Aquesta és una de les coses de la vella escola que ja no són necessàries. No necessiteu un botó “pràctic per a la impressora” al vostre lloc web, ja que ara es fa a CSS com a solució més neta i ràpida per a aquest problema. De manera que qualsevol botó així provocarà banderes vermelles durant la cerca del motor.

Enllaç de pàgina adequat

Com que l’enllaç a llocs es fa servir a gairebé totes les pàgines, heu de fer els vostres enllaços clarament visibles. A més de subratllar de forma regular, els enllaços han de ser d’una altra manera, ja que cal esbrinar si el text no és efectiu..

Aquests enllaços sempre haurien de ser absoluts, fins i tot si els relatius són més fàcils de manipular. Però els enllaços relatius poden ser interpretats equivocadament o fins i tot ratllats. Els enllaços absoluts són majors, sobretot quan es fa navegació per llocs.

Heu de ser conscients que no es suposa que una sola pàgina tingui més de 100 enllaços. Controleu l’ús d’enllaços i creeu-los només quan sigui necessari.

Marqueu les pàgines que no s’han de verificar

Amb la creació de robots.txt, podeu controlar quines parts de la pàgina no han d’accedir pels robots del motor de cerca.

Això és útil quan teniu una botiga web i no voleu que els robots de Google afegissin productes al vostre carro perquè han seguit un enllaç. Majoritàriament, aquestes pàgines no es mostraran en el resultat de la cerca, tret que hi hagi senyals en algun lloc que els expliquin el valor de la pàgina.

Augmenta la velocitat de càrrega de la pàgina

Una cosa lògica és millorar la velocitat de càrrega de les vostres pàgines. Intenteu escurçar i treballar el vostre codi de manera que sigui pràctic d’utilitzar-lo. En qualsevol cas, l’objectiu de qualsevol desenvolupador ja és aconseguir que el seu lloc web sigui més ràpid, però, per aconseguir-ho, també obtindreu una classificació molt més alta amb els motors de cerca. Per tant, es tracta d’un acord per a un tipus.

Centrat en l’estructura

L’estructura del vostre lloc web ha de ser clara i entenedora, ja que facilitarà la feina dels motors de cerca que s’arrosseguen per les vostres pàgines. Intenta implementar dades estructurades al voltant d’elements clau. Això també afectarà el aspecte del vostre lloc quan es mostra a la pàgina de resultats de cerca i quina informació està disponible per veure.

Lectura del text

Pot semblar banal, però els textos de la pàgina han de ser llegibles. Algunes de les coses que cal tenir en compte són: la durada de la frase, la freqüència de la veu passiva i el nombre de síl·labes per paraula.

El contingut que publiqueu hauria de ser comprensible, sense errors sintàctics o gramaticals i amb una estructura d’oracions adequada. En funció de la informació demogràfica objectiu, aquestes normes s’han d’aplicar en conseqüència.

Resum

Com és possible que ja us heu adonat, el SEO serà amable amb la vostra qualitat del lloc web. Factors com el disseny i la facilitat d’accés són importants per al motor de cerca i només els llocs web que estiguin ben fets obtindran els beneficis que ofereix. Així doncs, esperem que aquest article sigui útil i que aportés informació general sobre el món dels motors de cerca.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map