Com crear un lloc web de portafoli amb WordPress?


El disseny, el disseny i la funcionalitat del lloc web de la cartera tenen un impacte enorme en els vostres visitants. Heu de fer una primera impressió positiva i fer que la gent es quedi al vostre lloc web per passar el vostre contingut. Com que la majoria dels autònoms comencen sense experiència en disseny web, solen triar-los forma més senzilla de crear un lloc web de cartera.

Com a resultat, acaben amb un lloc que difícilment pot impressionar els seus visitants. Pot semblar que és massa difícil crear un lloc web d’aspecte professional com a principiant. Tanmateix, podem mostrar-vos que no és un gran problema la creació d’un lloc web de portafoli de primer nivell a WordPress. Aquest CMS està dissenyat per ser senzill i accessible per a tothom. Si ets independentista i vols mostrar al món de què ets capaç, aquesta guia segur que t’ajudarà a crear el lloc web perfecte.

El fantàstic de WordPress és que podeu trobar infinitat de plugins i temes a la xarxa. Podeu obtenir totes les eines, serveis o temes que necessiteu per al vostre nou lloc web i no necessiteu habilitats específiques per utilitzar-les. Al final d’aquesta guia, sabreu exactament com crear un lloc web de WordPress elegant i totalment funcional! Comencem.

Com crear un lloc web amb WordPress?

La creació d’un lloc web de WordPress no és ciència de coets. Si coneixeu qualsevol eina d’edició de text com OpenOffice o Microsoft Word, podreu aprendre i utilitzar WordPress en molt poc temps. A continuació, us guiaré a través de 5 passos fàcils sobre com configurar un lloc web de WordPress i convertir-lo en portafoli.

1. Un nom de domini curt i enganxós

Heu de presentar un nom de domini que s’adapti al vostre lloc web i que representi la vostra marca Un bon nom de domini és curt i fàcil de recordar. També hauria de tenir un aspecte agradable a la pàgina de destinació i és encara millor si conté una paraula clau rellevant que faciliti la visita als usuaris mitjançant la cerca de Google.

També es recomana triar una extensió a la qual les persones estiguin més acostumades. Podeu afegir “.com” o una extensió que representi el vostre país. Això és especialment cert si voleu atreure gent del vostre país al vostre lloc web de cartera com a públic objectiu. Per exemple, “.ru” per a Rússia o “.es” per a Espanya són perfectes per a aquests països.

Els noms de domini cal registrar-se, així que un cop trobat el perfecte, el següent pas és trobar un registre. Hi ha molts populars per fora, com GoDaddy i Namecheap. Una altra opció és comprar un paquet d’allotjament web d’un proveïdor que ofereixi un nom de domini entre les seves funcions.

Podeu obtenir un nom de domini gratuït triant un pla d’allotjament BlueHost. BlueHost és un dels majors noms de la indústria d’allotjament web i ofereix paquets poderosos per a principiants i empreses més grans. En registrar el vostre nom de domini i comprar un servei d’allotjament web fiable, podeu solucionar dos problemes al mateix temps.

2. Trieu un potent pla d’allotjament web

És imprescindible un pla d’allotjament web fiable si voleu garantir als vostres visitants una experiència de navegació perfecta al vostre lloc web. Fent un cop d’ull als paquets d’allotjament a BlueHost, podeu esbrinar fàcilment quin s’adapta més al vostre lloc web de la cartera. Atès que proporcionen el servidor, el rendiment del vostre lloc dependrà principalment del servei.

Si voleu assegurar un horari d’atenció 24 hores al dia tots els dies de l’any amb un equip d’atenció al client que està constantment disponible, simplement no podreu equivocar-vos amb BlueHost. Ja que aquí et recomanem un lloc web de WordPress, hauríeu de triar un dels plans del vostre WP. Aquests plans estan optimitzats per a WordPress i fins i tot es verifiquen per la plataforma com a plans fiables i d’alt rendiment. Llegiu aquesta ressenya detallada de BlueHost per conèixer per què recomano aquesta empresa.

bluehost-best-hosting-portfolio-wordpress-sites web

Amb aquests plans BlueHost, tindreu un WordPress preinstal·lat al vostre perfil. Només cal que inicieu la sessió i podreu començar a treballar al vostre lloc web immediatament. Les funcions addicionals inclouen una velocitat de càrrega de pàgina millorada, còpies de seguretat regulars i seguretat de pàgina web més destacada. Els servidors VPS garanteixen el rendiment i la seguretat millorats.

3. Obteniu el màxim rendiment de WordPress

Actualment, WordPress és un dels 3 millors CMS (sistema de gestió de continguts) del web. Hi ha moltes funcions i complements disponibles que poden resultar útils a l’hora de crear el lloc web de la cartera. Té una interfície senzilla a la qual es pot acostumar qualsevol persona en pocs minuts. Amb la quantitat de flexibilitat i opcions de personalització que ofereix WordPress, només el cel és el límit.

Només depèn de la quantitat de temps i esforç que estigueu disposats a invertir en la creació del vostre lloc web. Us expliquem què és el que fa de WordPress el millor CMS:

 • És una plataforma de codi obert amb una enorme comunitat. Sempre podeu trobar una discussió o una guia al web sobre qualsevol problema relacionat amb WordPress, i hi ha moltes persones que treballen en el seu desenvolupament que us poden ajudar..
 • WordPress és gratuït per a tothom. Podeu instal·lar-lo ràpidament i començar a utilitzar-lo. O simplement trieu un pla d’allotjament web on ja estigui instal·lat, com heu esmentat anteriorment.
 • Tot i que hi instal·leu tones de plugins, WordPress continua sent fàcil d’utilitzar i s’hi pot acostumar ràpidament com a principiant.
 • Milions de llocs web utilitzen WordPress com a plataforma i tots han de poder obtenir un bon rànquing a la Cerca de Google. La plataforma no només és SEO, sinó que hi ha nombrosos plugins populars disponibles que poden millorar encara més el SEO del vostre lloc web.
 • Hi ha tones de proveïdors d’allotjament web que són conscients de la popularitat de WordPress i proporcionen plans específics per a la plataforma

4. Trieu un tema de portafoli i comenceu a personalitzar-se

Un cop heu planificat el disseny i la maquetació del lloc web, és hora de començar a treballar-hi. Tot comença amb l’elecció del tema perfecte de la cartera entre els centenars de temes de WordPress d’alta qualitat disponibles a Internet. Normalment es poden personalitzar, cosa que permet utilitzar una àmplia gamma de colors, dissenys, animacions, elements grans i petits i funcions que es poden activar i desactivar..

Themeforest és un dels llocs que més recomanem quan es tracta de temes de cartera. Podeu triar entre moltes categories diferents i els temes no requereixen experiència de programació. Pràcticament tothom pot configurar-los i fins i tot obtenir una ajuda decent dels desenvolupadors en aquest procés.

Després d’instal·lar el tema, podeu començar a personalitzar cada pàgina web al front-end mantenint un seguiment dels canvis en temps real. El popular mètode arrossega i deixa anar el que facilita personalitzar els principiants el lloc web per als principiants. Així és com funcionen la majoria dels temes, però assegureu-vos que el tema que us interessi tingui ressenyes positives i ofereix totes les funcions necessàries abans de comprar-lo.

Definitivament, heu d’evitar l’ús de temes gratuïts. Només els premium inclouen actualitzacions periòdiques, complements integrats, suport fiable, guies i altres complements que són necessaris per a l’execució d’un lloc web professional. A més, us heu de centrar a extreure el màxim valor d’un tema que pugueu.

Utilitzeu una àmplia gamma d’opcions de personalització i presteu atenció als detalls per crear un lloc web realment únic que els vostres visitants recordaran.

Millors portafolis temes de WordPress

Avada – Tema polivalent i sensible

Avada-best-portfolio-wordpress-theme

Com que aquesta guia és agradable per a principiants, hem volgut recomanar-vos Avada, que és un tema que us proporcionarà totes les funcions que necessiteu per a una experiència perfecta de creació de llocs web. De fet, ni tan sols heu de fer res, a més de comprar el tema. Avada disposa de 41 llocs web ja elaborats i 255 dissenys de pàgines web prèviament elaborades, per la qual cosa només cal que escolliu amb raó.

A més d’això, teniu 6 plugins premium i el tema us ofereix més de mil opcions de personalització. Fins i tot es poden canviar els detalls més minsos i el resultat final només depèn de la vostra creativitat. Més de 400.000 persones estan satisfets amb Avada fins ara i el preu d’aquest miracle és de només 60 dòlars. Per descomptat, les actualitzacions són gratuïtes un cop compres el tema i cadascuna d’elles inclou moltes novetats i millores.

Mentre personalitzeu el vostre lloc de portafoli, treballeu amb una interfície arrossegada i amb més de 50 panells d’opcions de personalització que no requereixen cap coneixement de codificació. Un cop el lloc web estigui preparat, quedarà excel·lent a la pantalla del dispositiu. Avada és compatible amb tots els populars complements de WordPress.

X – Tema

x-portfolio-wordpress-theme

El tema X és un altre tema de WordPress molt popular i absolutament amable per als principiants a Themeforest. Permet crear un lloc web de cartera que tingui un disseny modern i net increïble. Aquest és l’únic tema creat per ThemeCo, l’equip de desenvolupadors de X – Theme. Aquesta és només la prova que l’equip inverteix tot el temps en millorar el tema i proporcionar un suport fiable.

Gairebé 200.000 persones han comprat el tema i les crítiques són aclaparadores. Ara només podeu obtenir el tema per només 29 dòlars, ja que va superar una fita enorme: compres per valor de 10.000.000 dòlars fins ara. X el tema és adequat per a tothom, inclosos negocis, bloggers, botigues en línia i persones creatives. Obre la porta a infinites possibilitats amb la seva àmplia gamma d’opcions de personalització.

Sens dubte val la pena passar una estona amb X: el tema perquè és tan versàtil que la majoria de la gent ni tan sols utilitza la meitat de les funcions. Al cap i a la fi, ThemeCo volia crear un tema complex i adequat per crear qualsevol tipus de lloc web. Tens tota aquesta complexitat integrada en una interfície senzilla que et permet crear una mica a mica el teu lloc web mentre et mostra una vista prèvia en temps real..

Un cop hàgiu comprat X: el tema, tindreu 6 mesos de suport fiable les 24 hores. Us donaran una extensa documentació que explica totes les funcions. Aquesta documentació també és una guia que us mostra com combinar el vostre lloc web.

The7 – Tema WordPress de múltiples usos

el tema 7 de portafoli-wordpress

El The7 fins i tot s’anuncia com el tema més personalitzable de Themeforest. És un tema polivalent que es pot utilitzar per crear qualsevol tipus de lloc web que desitgi, inclosos els llocs de cartera nets i elegants. The7 és el tema més popular i versàtil fins ara de l’equip de desenvolupadors anomenat Dream-Team. Ja l’han venut més de 100.000 vegades i el nombre d’usuaris satisfets creix cada dia.

El 7 us permet utilitzar 3 estils de disseny diferents. Cadascun d’ells és únic i canvia fonamentalment l’aspecte del vostre lloc web. És com treballar amb tres temes diferents, fer de The7 un tema de tres en un. Podeu experimentar amb els tres estils i després treballar amb el que s’adapti més a la idea del vostre lloc web.

Hi ha tones d’opcions de personalització disponibles per a cada estil, que permeten canviar-ho tot al més mínim detall. Us permet afegir tots els colors, tipus de lletra, botons, galeries i altres elements que vulgueu, exactament tal com els vau imaginar. Obteniu el connector Visual Composer que inclou una eina d’arrossegar i deixar anar útil per crear el disseny desitjat per al vostre lloc de portafoli.

Si compres The7 per 39 dòlars, obtindràs 5 plugins premium que valen 99 dòlars en total, la qual cosa és una ganga absoluta. El seu equip d’experts està preparat per proporcionar suport 24 hores durant 7 mesos. El tema inclou una documentació on s’explica amb tot detall la característica de tot.

5. Creeu un lloc ben estructurat

Si esteu satisfets amb el disseny del vostre lloc de portafoli, és hora d’afegir totes les pàgines necessàries i incloure-les tant als menús com a categories específiques. També heu de trobar els millors llocs dels vostres anuncis on la gent els pugui veure sense haver-vos molestat.

Hi ha pàgines més importants que necessiten la majoria de llocs web, com ara Inici, Contacte, Sobre mi, bloc, galeria, etc. Podeu utilitzar les opcions de personalització per crear-les des de zero o bé utilitzar plantilles on només cal editar el text i fer alguns canvis menors. Si compres un complement premium, sens dubte obtindràs una àmplia gamma de plantilles per a les teves pàgines web.

Conclusió

La clau per atraure més visitants al vostre lloc web és crear el millor lloc web de cartera de WordPress que pugueu. Si us preneu el treball seriosament, haureu de crear un lloc web que reflecteixi aquest aspecte i que tingui un aspecte professional. Mitjançant l’ús dels recursos d’un bon tema premium, podreu impressionar als vostres visitants i destacar-los a la competició.

Segur, triguen bastant de temps des de l’inici fins al final amb tota la personalització, provant diferents complements i experimentant diverses plantilles. La qüestió és que la creació d’un lloc web de portafoli bo a WordPress és una qüestió de temps i creativitat en l’actualitat i es pot fer sense cap experiència en el disseny web.

La creació d’un lloc web de cartera és el mateix procés que crear qualsevol altre lloc web a WordPress. Un cop hàgiu trobat totes les eines necessàries, només us caldrà temps i el vostre èxit estarà garantit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map