Com crear un lloc web de l’Agència de Viatges amb WordPress?

crear lloc web de l’agència de viatges


WordPress és, amb molt, la plataforma més gran d’Internet que permet a usuaris, professionals i entusiastes crear i operar blocs, llocs web, pàgines i publicacions. Tot el treball es realitza mitjançant una interfície molt fàcil d’utilitzar i fàcil d’utilitzar, adequada per a principiants i no requereix cap experiència ni habilitats de codificació web. Analitzarem algunes novetats bàsiques a l’hora d’entendre com funcionen WordPress i els llocs web en general.

Cal fer una diferenciació important a l’hora de parlar de pàgines i publicacions i de la forma de manejar de WordPress. La diferència principal és que les pàgines són permanents i les publicacions poden ser temporals. Les publicacions s’utilitzen principalment per a contingut actualitzable i pàgines com la pàgina d’inici, les pàgines “Sobre” i les pàgines d’arxiu són permanents. Per això, les pàgines estan dissenyades per a continguts atemporals imprescindibles per a qualsevol lloc web o bloc.

Una cosa important a tenir en compte sobre les publicacions d’un lloc web és que es mostren en un ordre invertit cronològicament. Això vol dir que apareixeran les publicacions posteriors noves, mentre que les anteriors es retrobaran en la comanda. Tindreu la llibertat d’escollir exactament quantes publicacions voldríeu mostrar en una pàgina, però també depèn de la seva longitud i de si inclouen imatges grans o incrustar vídeos o altres suports..

El que fa que WordPress destaqui com a plataforma líder en aquest camp és la gran quantitat de complements, plugins i eines disponibles a la vostra disposició. Fins i tot podeu utilitzar alguns dels molts temes gratuïts i premium disponibles com a plantilla per al vostre lloc web o bloc. Totes aquestes eines no només us ofereixen un gran nombre d’opcions, configuracions i funcions que poden enriquir el contingut del vostre lloc web, sinó que simplifiquen el procés de configuració i manteniment d’un lloc web o bloc d’èxit..

Passos per crear una pàgina web de l’agència de viatges

Després dels següents passos, podreu configurar un lloc web de l’agència de viatges a

1. WordPress Hosting

Un dels aspectes més importants de qualsevol lloc web amb èxit, especialment un lloc web d’empresa per a una agència de viatges, és sens dubte un bon pla d’allotjament. Un bon allotjament no només pot garantir que el vostre lloc web estigui en funcionament constant perquè els vostres clients puguin navegar, sinó que també pot proporcionar eines i opcions per augmentar els vostres rànquings mitjançant mètodes d’optimització de motors de cerca i augmentar així el trànsit i les vendes del vostre lloc web..

Hi ha molts tipus diferents de plans d’allotjament disponibles per als usuaris, hi ha plans d’allotjament gratuïts però limitats, servidors privats compartits, virtuals i també plans d’allotjament premium dedicats. Tots tenen els seus defectes i avantatges, però ens centrarem en uns quants proveïdors de hosting que heu seleccionat especialment per a vosaltres, en funció de la seva fiabilitat i la gran quantitat d’opcions i plans que ofereixen..

InMotion Hosting

Immotion hosting crea el lloc web de l’agència de viatgesInMotion és un altre gran proveïdor d’allotjament que ofereix diversos paquets mensuals i anuals per als clients. Aquest servei d’allotjament proporciona allotjament compartit per a petites empreses, així com servidors dedicats per a empreses més grans i avançades. També ofereix una protecció avançada contra DDoS, encaminament intel·ligent i proveïdors de banda ampla premium.

A banda de l’allotjament comercial, el proveïdor d’allotjament InMotion té solucions per a aquells que necessiten un servidor privat virtual (VPS), servidors dedicats, així com la possibilitat de revendre l’allotjament. Aquest proveïdor inclou diversos complements i eines diferents per ajudar qualsevol creador de llocs web a iniciar el seu negoci. El més important de tots és el creador de llocs web BoldGrid que us ajuda a crear el vostre lloc web perfecte de WordPress de manera fàcil i ràpida. InMotion també proporciona paquets especials amb un gran descompte, especialment per al hosting de WordPress, que és molt útil.

BlueHost

bluehost crea el lloc web de l’agència de viatgesUn dels proveïdors d’allotjament que us recomanarem és BlueHost. Es tracta d’un proveïdor d’allotjament que ofereix plans anuals amb alguns descomptes molt importants. Com més llarg sigui el vostre compromís amb els serveis que BlueHost ofereix, majors són els descomptes que podreu obtenir.

Fins i tot el paquet inicial del servei BlueHost és força atractiu. Obtindreu un nom de domini gratuït que sigui completament vostre sempre que utilitzeu aquest proveïdor d’allotjament, així com una transferència de domini gratuïta en cas que ho necessiteu. Tots els paquets d’allotjament ofereixen transferències de dades mensuals il·limitades, així com capacitats d’emmagatzematge molt grans, a partir de 100 GB i més. Els paquets avançats i premium inclouen algunes funcions molt útils com ara eines i protecció anti-spam, bústies i fins i tot l’emmagatzematge il·limitat.

HostGator

hostgator crear lloc web de l’agència de viatgesHostGator és un dels proveïdors d’allotjament més grans i de confiança de tot Internet. Ofereix allotjament barat i molt fiable amb molts paquets diferents desenvolupats i ajustats en funció de diferents necessitats d’allotjament. Els paquets en els quals ens centrarem són els paquets de hosting de WordPress que HostGator ofereix.

Compte amb grans funcions, com ara servidors de baixa densitat, xarxes d’entrega de contingut i moltes capes de memòria cau, el proveïdor d’allotjament HostGator és capaç d’oferir temps de càrrega fins a tres vegades més ràpids que altres proveïdors d’allotjament. Els paquets d’allotjament de WordPress també inclouen la inestimable interfície del núvol i el panell de control d’administració WordPress fàcil d’utilitzar que permet la personalització completa i les còpies de seguretat automàtiques..

2. Trieu un tema adequat

Després d’haver comprat allotjament per al lloc web de l’agència de viatges de WordPress, és hora de configurar el lloc web. Recomanem que tots els usuaris, principiants o experts utilitzin un tema de WordPress premium a causa del gran nombre de funcions, eines i solucions que proporcionen per a un negoci de WordPress amb èxit..

Altair

altair tema de l'agència de viatges wordpress

Vista prèvia & Descarrega Altair

El tema d’Agència de viatges i viatges d’Altair és un dels millors temes de WordPress disponibles al mercat quan es tracta de llocs web d’agències de viatges. Compta amb més de cent mil clients al llarg de 7 anys.

Aquest tema té diverses plantilles diferents per a pàgines de contingut que es poden equipar tant amb amplada fixa com amb dissenys de pàgines d’amplada completa. Això permet crear pàgines boniques per a les vostres ofertes i paquets turístics i enriquir-les amb detalls petits o extensos. El tema de l’agència de viatges Altair també inclou el seu propi formulari de reserva únic, que segur que impressionarà a tots els vostres clients potencials.

Les funcions addicionals que ofereix aquest tema són les opcions de cerca avançada de visites i destinacions, la paralaje especial per a pàgines que consisteixen en destinacions de viatges i l’equip dedicat i professional d’atenció al client..

Viatges de moda

tema de wordpress de l’agència de viatges de moda

Vista prèvia & Descarrega Trendy Travel

Trendy Travel és un altre tema excel·lent de WordPress dissenyat per a negocis i llocs web d’agències de viatges. És un tema polivalent que pot adaptar-se a les necessitats de tot tipus de nínxols relacionats amb els viatges i el turisme, com ara directoris d’hotels, blogs de viatges, agències de viatges, paquets turístics, complexos turístics, retirs i molts més.

El disseny del tema Trendy Travel és plenament receptiu i ja està a punt. Inclou eines i opcions potents com el Menú Mega, moltes opcions de codi curt, opcions de disseny il·limitades i molt més. Totes aquestes funcions i moltes més que podeu trobar en aquest gran tema de WordPress us ofereixen totes les eines necessàries per permetre-vos construir i mantenir el lloc web perfecte de l’agència de viatges per al vostre negoci..

Love Travel

amor tema de l'agència de viatges wordpress

Vista prèvia & Descarrega Trendy Love

El tercer i últim tema premium de l’agència de viatges WordPress que hem decidit recomanar-vos és el fantàstic tema creatiu de WordPress Love Love. Aquest tema en particular té un suport multilingüe integrat en ell i té un suport complet per als serveis de viatges WooCommerce.

Podreu personalitzar completament el vostre lloc web amb alguns dels més de cent components que teniu a la vostra disposició mitjançant el tema WordPress Travel Love. Hi ha components de filtre de viatges per a la funció de cerca, hi ha suport i integració de l’important complement de formulari de contacte 7, així com el complement de control lliscant Revolution que permet crear lliscants bonics i atractius per al vostre lloc web i molts més components i funcions..

3. Carregueu contingut

Al món competitiu dels llocs web d’agències de viatges, el contingut és reial. Podeu penjar contingut ric i atractiu per mantenir el vostre lloc web i negocis atractius per als vostres clients potencials. Simplement tenir un trànsit elevat sovint no és suficient per garantir que el vostre lloc web tingui vendes.

Hi ha moltes formes diferents de contingut que podeu utilitzar per al lloc web de l’agència de viatges. Podeu incorporar vídeos de les destinacions de viatges que ofereix el vostre lloc web. Podeu crear i publicar belles i atractives galeries de llocs exòtics i complexos hotelers.

Les formes de contingut addicionals inclouen ofertes promocionals, ofertes de temps limitat i destinacions de viatges estacionals només disponibles en determinades èpoques de l’any. Aquest tipus de contingut no només enriqueix el vostre lloc web, sinó que també us pot ajudar a promocionar el lloc web i augmentar el vostre públic.

4. Promoció del lloc web

La promoció del lloc web és sovint el factor clau per a una empresa d’agències de viatges amb molt d’èxit. Podeu tenir les millors ofertes disponibles, el lloc web més bonic i professional i el contingut més ric que hi ha, tot això serà inutilitzat a menys que promocioni amb èxit el vostre lloc web i condueixi el trànsit cap a la vostra empresa d’agències de viatges..

Si heu decidit utilitzar un tema premium per al vostre lloc web de l’agència de viatges de WordPress i us recomanem molt que en feu servir un, tindreu a la vostra disposició diverses eines i opcions promocionals. Una de les formes més importants de promocionar el vostre lloc web i el vostre negoci és, naturalment, les xarxes socials.

La presència de les xarxes socials és una necessitat absoluta en el món modern de la promoció web. El fet d’estar present i actiu en l’àmbit de les xarxes socials d’Internet pot ajudar-vos a arribar a una immensa audiència que podria estar interessada en el que el vostre lloc web ofereix. Tenir una pàgina de Facebook per al vostre lloc web o un compte de Twitter i Instagram actiu pot resultar molt útil.

Tampoc s’han d’ignorar les opcions integrades en mitjans socials a WordPress. Una secció de comentaris atractiva i activa a cadascuna de les vostres pàgines i publicacions pot animar els clients potencials a dir-vos què en pensen. Disposar d’una pàgina de revisió on publiqueu algunes de les millors ressenyes que el vostre lloc web acumula és també una bona manera de promocionar el lloc web de l’agència de viatges. També es poden mostrar testimonis i comentaris positius al vostre lloc web.

Un altre aspecte clau de la promoció de llocs web és definitivament SEO. Si manteniu el lloc web de l’agència de viatges totalment optimitzat per als motors de cerca, us pot ajudar a classificar el vostre lloc web molt més elevat de l’habitual i conduir grans quantitats de trànsit cap al vostre negoci. El fet de ser un dels llocs web de més alt nivell del vostre nínxol pot ajudar el vostre negoci a ser enorme. Els temes premium de WordPress que us hem recomanat inclouen algunes eines i opcions d’optimització de motors de cerca que us poden ajudar a iniciar el vostre camí cap a la promoció del vostre lloc web al màxim de les vostres capacitats..

5. Mantingui el contingut actualitzat

A ningú li interessarà el vostre lloc web si el vostre contingut està obsolet i obsolet. És per això que és absolutament necessari que el contingut del lloc web de l’agència de viatges sigui constantment actualitzat i renovat. Això també us ajudarà a situar les vostres pàgines i publicacions més amunt en els motors de cerca i fer que el vostre contingut sigui més atractiu per als vostres clients potencials.

A més de publicar una nova destinació de viatge i noves ofertes i ofertes al lloc web de l’agència de viatges, també podeu actualitzar el contingut amb un bloc de viatges aventurer i atractiu. També podeu fer publicacions setmanals o fins i tot diàries en què destaqueu alguns dels llocs, resorts i destinacions més bonics que us ofereix l’agència de viatges. Només heu d’assegurar-vos que feu les actualitzacions de manera puntual i regular.

Conclusió

L’agència de viatges és un nínxol competitiu i saturat d’Internet, per la qual cosa iniciar la vostra aventura cap a un lloc web d’agència de viatges amb èxit pot ser una tasca difícil i complicada. Tanmateix, si seguiu les nostres instruccions i recomanacions, garantim que tindreu un lloc web d’agència de viatges amb èxit en molt poc temps.

Per recuperar-ho, el primer pas és triar un proveïdor d’allotjament de confiança i de confiança per al vostre lloc web de WordPress. D’aquesta manera, es garanteix que el vostre lloc web estarà en funcionament tot el temps i que el vostre lloc web pugui gestionar fins i tot quantitats molt elevades de trànsit sense que es produeixin bloqueigs. Els proveïdors d’allotjament que us recomanem també inclouen funcions i eines de seguretat importants per a la protecció DDoS i molt més.

El segon pas, i el més important, és triar un tema de WordPress adequat que s’adapti a les vostres necessitats. Recomanem que utilitzeu un dels tres temes premium de WordPress que varem escollir a la vostra pàgina. Un gran tema us proporcionarà totes les eines necessàries per crear un bell i atractiu lloc web de l’agència de viatges de WordPress i us equiparà amb moltes opcions de personalització i eines promocionals..

Després d’això, hauríeu de penjar contingut al vostre lloc web regularment, promocionar el lloc web el màxim possible i tindreu totes les eines necessàries perquè el lloc web de l’agència de viatges de WordPress tingui un gran èxit..

Comenceu ara el lloc web de l’agència de viatges

Trieu un proveïdor d’allotjament de la llista següent i configureu el lloc web de l’agència de viatges mitjançant WordPress.

Empresa d’allotjament
Preu promocional

1començar el lloc web de l'agència de viatges3,49 dòlars / mes
2crear lloc web de l’agència de viatges3,95 dòlars / mes
3crear lloc web de l'agència de viatges3,95 dòlars / mes
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map