Com crear un lloc web classificat mitjançant WordPress?

crear lloc web wordpress classificat


Els anuncis classificats o els llistats existents només als diaris han transcendit ara mateix als llocs web. Craigslist és un dels llocs web classificats més populars que permet publicar anuncis de forma gratuïta en diverses seccions dedicades a feines, personals, serveis, etc..

Si voleu llançar el vostre propi lloc web d’anuncis classificats gratuïtament o de pagament i crear un nou mercat interessant on es puguin reunir compradors i venedors, la nostra guia per crear el vostre lloc web classificat us portarà els passos necessaris i destacarà alguns consells sobre monetització i comercialització del vostre. lloc web per garantir el seu èxit a llarg termini.

De totes les maneres possibles de crear un lloc web, hem escollit WordPress que serveixi de plataforma per al vostre lloc web de publicació d’anuncis.

Com a visió general, aquí teniu els passos principals necessaris per crear un lloc web dedicat als anuncis classificats:

 1. Elecció d’un nom de domini
 2. Elecció d’un amfitrió web
 3. Escollir el sistema de gestió de continguts adequat
 4. Escollir el disseny adequat
 5. Estructuració del vostre lloc web
 6. Afegir els anuncis
 7. Monetitzar el lloc web d’anuncis classificats
 8. Publicitat lloc web d’anuncis classificats

D’entrada, els passos implicats en la creació del vostre lloc de publicació d’anuncis poden semblar aclaparadors, però seran amb nosaltres i podreu fer-lo amb el vostre lloc nou per a classificar-vos en menys d’una hora.!

1. Comenceu amb un nom de domini

Com a primer pas, penseu en un nom de domini per al vostre lloc web. Podeu triar un nom de domini que cregueu que descriu millor la vostra marca. Assegureu-vos d’escollir una cosa curta, fàcil d’escriure i fàcil de recordar.

A continuació, trieu una extensió popular com “.com” o una extensió específica del país si els vostres llocs web classificats estaran limitats a un determinat país (per exemple, “.it” per a Itàlia).

Un cop heu triat el nom del vostre domini, és hora de registrar-lo. Podeu utilitzar registres de domini populars com Namecheap o GoDaddy, però també podeu registrar el vostre domini amb el vostre webhost.

Alguns host web com BlueHost ofereixen un nom de domini gratuït durant un any amb tots els seus plans d’allotjament, de manera que podeu triar tant el vostre domini com el vostre pla d’allotjament del mateix proveïdor..

2. Cerqueu un amfitrió web & Pla d’allotjament

L’elecció d’un amfitrió web fiable és un pas important per crear qualsevol lloc web. Atès que el rendiment del vostre lloc web està directament influït per l’amfitrió web que trieu, us recomanem triar-ne un que tingui un temps de funcionament excel·lent, múltiples plans d’allotjament i suport 24 hores / 7.

Pel que fa al pla d’allotjament, recomanem triar un pla optimitzat de WordPress (veuràs més endavant en aquest article per què WordPress és la millor elecció per al vostre lloc) de BlueHost, que és el millor hosting per a llocs de WordPress.

L’elecció d’un pla d’allotjament BlueHost optimitzat per a WordPress significa que el compte es preinstal·la amb WordPress, s’optimitza per a la velocitat i la seguretat i inclou còpies de seguretat automàtiques. Aquests plans estan basats en la tecnologia VPS, que es tradueix en un millor rendiment, recursos garantits i seguretat completa.

3. Utilitzeu WordPress com a plataforma

Com a sistema de gestió de continguts, WordPress és de molt la plataforma més popular. La versatilitat i l’adaptabilitat d’aquesta plataforma són algunes de les raons per les quals haureu de triar WordPress per crear un lloc web classificat. Altres avantatges de WordPress inclouen:

 • És gratuït & programari de codi obert: podeu descarregar-lo gratuïtament o instal·lar-lo al vostre compte d’allotjament;
 • És fàcil d’utilitzar: WordPress pot ser versàtil, però podeu aprendre fàcilment com utilitzar-lo;
 • És molt personalitzable: gràcies a l’abundància de plugins i temes, podeu afegir diverses funcions i dissenys al vostre lloc;
 • És SEO friendly fora de la caixa: WordPress està creat per jugar bé amb els motors de cerca i una varietat de complements de SEO pot millorar encara més la naturalesa del motor de cerca;
 • La majoria d’amfitrions web ofereixen plans d’allotjament totalment optimitzats per a WordPress.

Tot i que WordPress és la plataforma superior que recomanem per a un lloc web d’anuncis classificats, també podeu optar per opcions de llocs web classificats que s’allotgen de manera autònoma, que proporcionin allotjament i us permetin llançar un lloc web en pocs minuts. Tanmateix, si voleu tenir un control total sobre el vostre lloc i no imposar-vos restriccions sobre la monetització del lloc web, us aconsellem que aneu amb WordPress.

4. Trieu un tema & Personalitzar el disseny

Ara que teniu cura del vostre nom de domini, del vostre pla d’allotjament i de la vostra plataforma, podeu accedir als detalls de la vostra aparença del vostre lloc web en termes de disseny..

Per personalitzar el vostre lloc web classificat per WordPress, heu d’escollir un tema de WordPress, que podeu personalitzar més al vostre gust canviant l’esquema de colors, ordenant com ha de ser el vostre lloc d’inici, afegint / eliminant funcions, etc..

Podeu triar entre centenars de temes premium disponibles a Themeforest com el tema MyListing, que us permet crear qualsevol tipus de directori que vulgueu, sense codificar. Podeu dissenyar les vostres pàgines al front-end i obtenir una vista prèvia en temps real dels canvis que feu a les vostres pàgines.

El tema del directori MyListing respon completament, inclou un creador de pàgines front-end (arrossegar i deixar anar) (Elementor), conté més de 50 elements preparats per a la creació del vostre lloc web i és compatible amb la integració de WooCommerce.

Aquest tema us permet monetitzar fàcilment el vostre lloc mitjançant la venda de llocs publicitaris i us permet obtenir ingressos de les publicacions en diferents paquets.

També podeu utilitzar el tema d’AdForest, que us permet configurar fàcilment un lloc web d’enviament d’anuncis. Aquest tema us permet crear paquets d’enviament d’anuncis il·limitats, mostrar anuncis d’AdSense o banner, cobrar pels anuncis destacats o executar una pàgina d’anuncis classificats multilingües..

Els temes premium inclouen guies detallades sobre com utilitzar-los, assistència, pedaços de seguretat, actualitzacions, llestos per utilitzar plantilles predefinides, altres integracions de productes, etc. Per tant, no us recomanem que utilitzeu temes gratuïts per al vostre lloc web..

Trieu un tema premium classificat que sigui flexible i que us oferirà moltes opcions per obtenir ingressos al vostre lloc.

També val la pena dedicar-vos a buscar un tema amb un disseny excel·lent, perquè un lloc amb un disseny elegant és més probable que atrapi els vostres visitants i augmenteu les possibilitats que els visitants recordin el vostre lloc..

5. Dóna alguna estructura al teu lloc

Ara que estàs satisfet amb l’aspecte del teu lloc, a continuació, hauràs d’afegir pàgines, menús i, finalment, anuncis per donar una mica d’estructura al teu lloc web.

El vostre tema inclourà diverses plantilles per a pàgines importants que hauria de contenir el vostre lloc, de manera que només podeu simplement editar aquestes pàgines amb les dades que vulgueu mostrar. O creeu les vostres pròpies pàgines.

Si teniu totes les vostres pàgines a punt, podeu enllaçar-les amb menús i submenús que reflecteixen les diferents categories de fitxes. La creació d’aquestes categories (per exemple, llocs de treball, personals, entreteniment, etc.) manté el vostre lloc ben organitzat i permet als usuaris buscar ràpidament els llistats de la categoria o categories que els interessen sense perdre el temps..

La pàgina d’inici també hauria de tenir un enllaç a la pàgina que permet als usuaris enviar els seus anuncis classificats o crear un compte. Normalment es mostra com un botó de crida a l’acció que es col·loca en un lloc destacat de la pàgina d’inici.

Assegureu-vos d’exposar a la pàgina principal a tots els enllaços i CTA importants per ajudar els usuaris a navegar ràpidament i fàcilment pel vostre lloc.

6. Afegir productes / serveis classificats

Si heu creat les diferents categories i subcategories i heu facilitat la cerca als visitants en categories rellevants, podeu començar a afegir fitxes de classificacions reals. Si publiqueu productes, afegiu diverses imatges d’alta resolució per tal que els visitants puguin tenir una millor idea dels productes que vengueu.

A més de les imatges i la descripció del producte, altres detalls importants haurien de ser el preu, la ubicació del producte o servei, la manera de contactar amb el venedor del producte o la llista d’un anunci (per exemple, número de telèfon, adreça de correu electrònic o un contacte. botó de venedor).

Segons el tipus de fitxa, podeu afegir altra informació que considereu rellevant.

Com a nota final relacionada amb l’afegit d’anuncis classificats, assegureu-vos que el vostre botó de crida a l’acció “publicar un anunci” estigui ben dissenyat, es col·loca en un lloc visible i de fàcil accés.

El pas 6 conclou la part relacionada amb la creació d’un lloc web classificat. Els dos següents passos se centraran en la monetització, màrqueting i manteniment del vostre lloc de WordPress del directori.

7. Consells sobre com obtingueu ingressos al lloc d’anuncis classificats

Tot i que tècnicament es pot fer amb la creació d’un lloc web del directori d’anuncis classificats en poc temps, el manteniment i la gestió que comporten aquests llocs poden comportar una part important del vostre temps. Per tant, és important trobar les millors i més fàcils maneres de generar ingressos al vostre lloc perquè es converteixi en una font fiable d’ingressos passius.

Les dues maneres més fàcils de generar ingressos al lloc web classificat són mitjançant banderes publicitàries i llistats d’anuncis classificats de pagament.

Els banners publicitaris es poden col·locar a qualsevol lloc del lloc web, però els anuncis publicats a la pàgina principal són els que obtindran més visualitzacions. Tanmateix, podeu posar anuncis de bàner a les pàgines de categories o a les pàgines de detalls del producte i oferir-los diferents opcions de preus.

Els temes classificats premium com el tema MyListing o el tema AdForest solen tenir una manera senzilla de mostrar anuncis de banderes al vostre lloc web..

Tot i que el vostre lloc d’anuncis d’anuncis encara està a la primera infància, potser haureu d’adreçar-vos als anunciants vosaltres mateixos, però tan bon punt el vostre lloc guanyi més terreny als motors de cerca i obtingui més trànsit, serà molt més fàcil atreure anunciants que vulguin anunciar-los. els seus productes o serveis al vostre lloc.

Una altra opció de monetització és tenir diferents nivells per a aquells que vulguin publicar els seus anuncis al vostre lloc. Podeu tenir una capa gratuïta, que inclou algunes funcions estàndard (p. Ex. Llistats d’anuncis gratuïts durant 15 dies, possibilitat d’afegir múltiples fotografies d’alta resolució, etc.), però també podeu pagar per enviaments classificats i oferir funcions addicionals com ara promocionades o llistats destacats durant 30 dies, llistats múltiples, etc..

Disposar de paquets de preus diferents és una manera ràpida d’augmentar els ingressos publicitaris, però si implementeu enviaments de pagament i diferents plans de presentació, haureu de poder acceptar els pagaments. El vostre tema d’anuncis probablement tindrà integració PayPal per a aquest propòsit, però també és compatible amb altres processadors de pagaments.

8. Consells sobre com promocionar el vostre lloc d’anuncis classificats

No n’hi ha prou amb llançar un lloc web d’anuncis de WordPress, també hauràs de promocionar-lo i conduir-hi el trànsit.

Una forma de promocionar el vostre lloc seria publicitat de pagament Google AdWords. Aquesta és una manera senzilla d’aconseguir més visitants al vostre lloc, però és costós. El mateix passa amb els anuncis de pagament a la ràdio o la televisió.

Si no voleu invertir massa diners en la promoció del vostre lloc d’anuncis, haureu d’invertir temps i esforç. Podeu promocionar el vostre lloc en plataformes de xarxes socials, podeu afegir un bloc al vostre lloc i començar a escriure articles interessants al vostre nínxol, o crear un canal de YouTube i apuntar-vos a anar viral amb un vídeo divertit o enginyós per al vostre lloc classificat..

A més de promocionar el vostre lloc, també us haureu de fer càrrec del seu manteniment. Perquè les coses funcionin sense problemes, manteniu les pestanyes sobre el contingut que s’afegeix i mantingueu actualitzat el vostre lloc.

Per obtenir algunes estadístiques sobre els vostres visitants, us heu de registrar a Google Analytics, que us oferirà una visió general clara del nombre de visitants del vostre lloc, d’on provenen els vostres visitants (trànsit orgànic, trànsit de pagament, mitjans de comunicació social, etc. ), de manera que sabreu ajustar els vostres esforços de màrqueting.

Conclusió

Els passos bàsics per crear un lloc web classificat amb WordPress segueixen pràcticament els mateixos passos necessaris per crear qualsevol altre lloc web de WordPress.

Si el vostre lloc funciona i es pot funcionar en poc temps, promocionar-lo i conduir el trànsit al vostre lloc pot requerir més esforços, sobretot si publiqueu les vostres promocions amb un pressupost més reduït. Tot i així, la majoria de mètodes de màrqueting gratuïts que funcionen per a altres llocs solen funcionar també en llocs web classificats.

Si un lloc web de publicació d’anuncis és una cosa que esteu considerant, la nostra guia de 8 passos us pot ajudar a llançar el lloc web d’anuncis de WordPress que sempre heu somiat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map