Com començar un lloc web de receptes amb WordPress?

com crear un lloc web de receptes amb wordpress


Per fer un lloc web de receptes bo i destacat amb WordPress, necessiteu molta feina i creativitat. També en aquest cas cal tenir un bon sentit del gust. La creació d’un lloc web perfecte com ara un lloc web de receptes amb WordPress requereix coneixement en diferents àrees d’expertesa com:

 • Alguns coneixements informàtics
 • Periodisme, habilitats d’escriptura
 • Fotografia
 • Gastronomia

1. Necessitat de coneixements informàtics mínims

Per crear qualsevol lloc web, necessiteu coneixements informàtics. En aquest tutorial us mostraré com crear un lloc web de receptes de WordPress sense coneixements informàtics ni mínims.

En primer lloc, heu de trobar una empresa d’allotjament fiable i registrar un bon nom de domini. Per a aquest projecte utilitzarem el sistema de gestió de continguts més popular: WordPress. És molt fàcil d’instal·lar i de començar. Tanmateix, si no us sentiu còmode en configurar el vostre lloc, podeu contractar un desenvolupador web que ho faci per vosaltres.

Obtenció d’allotjament web i nom de domini

D’entrada, no necessitareu un pla d’allotjament car. Podeu anar amb un amfitrió web amb un pressupost que us ofereix un 99,9% de temps de vida, una excel·lent velocitat del lloc web i atenció al client. També podreu registrar el vostre domini amb el vostre allotjament web. Alguns proveïdors d’allotjament ofereixen un domini gratuït si els compres allotjament. Cal triar una mica de creativitat a l’hora d’escollir un nom de domini. Podeu triar un domini de paraules clau, però també podeu anar amb el marcatge propi. Si el vostre nom és Danny, podríeu anar a Danny’s Kitchen. Per tant, registreu el domini dannys-kitchen.com.

A continuació, es mostren 3 proveïdors d’allotjament d’allotjament fiables i econòmics que ofereixen un domini gratuït:

Empresa
Preu promocional

1millor allotjament de dominis múltiples1,99 $ / mes
2millor allotjament per a diversos dominis3,95 dòlars / mes
3millor allotjament barat per a diversos llocs web3,49 dòlars / mes

Instal·lació i configuració de WordPress

Després d’haver escollit el nom de domini adequat i allotjament, cal instal·lar WordPress. Els amfitrions web esmentats anteriorment ofereixen una eina d’instal·lació de WordPress amb un clic, cosa que significa que no és necessari carregar manualment fitxers i crear bases de dades al servidor. Cada pas està automatitzat, només proporcioneu la informació d’inici de sessió i l’adreça de correu electrònic del vostre lloc i el sistema instal·larà WordPress per a vosaltres.

També llegiu: la nostra guia detallada sobre com configurar un lloc web amb WordPress i publicar el vostre primer article.

Després d’haver instal·lat WordPress al vostre lloc, haureu de fer alguns ajustos. A l’article esmentat anteriorment, podeu trobar més informació sobre cada ajustament que heu de fer. Bàsicament, haureu d’accedir al tauler del vostre lloc WordPress i configurar l’estructura d’URL, instal·lar connectors parells, canviar el tema, configurar la configuració de discussió i lectura, etc..

Instal·lació d’un tema i de complements necessaris

Per personalitzar el vostre lloc web de receptes necessiteu un bon tema i alguns complements útils.

Per veure alguns temes gourmet podeu accedir al lloc web oficial de WordPress a https://wordpress.org/themes/search/food/ on trobareu el tema Receptes d’aliments que us recomano. Aquest tema té el disseny adequat per a un lloc web gourmet i també funcions útils: fons personalitzat, capçalera personalitzada, menú personalitzat, estil editor, imatges destacades, disseny fluït, plantilla d’amplada completa, barra lateral esquerra, una columna, formats de publicació, disseny responsiu, dreta. barra lateral, publicació enganxosa, opcions de tema, traducció a punt, dues columnes.

Alguns dels complements necessaris per augmentar el rendiment i el nombre d’usuaris i, per tant, el seu plaer per entrar al lloc web són: Akismet – per bloquejar el correu brossa, Tot en un Seo Pack – per SEO, Mapa de llocs de Google Xml – per a Google, Jetpack de WordPress.com – per a estadístiques, articles similars i altres, Publicacions recents Slider – per a presentació de diapositives amb imatges de les darreres publicacions, Formulari de contacte 7 + Flamenc – per a formulari de contacte i llibreta de contacte i Compartir botons per AddToAny per a botons de xarxes socials.

Si teniu un pressupost més gran per crear el vostre lloc, us recomano que utilitzeu un tema de WordPress premium. D’aquesta manera podreu estar segur que obtindreu un tema de qualitat i de qualitat adequat que inclogui moltes funcions. Si utilitzeu un tema comercial, no haureu d’utilitzar un nombre elevat de plugins de tercers, ja que totes les funcions necessàries per a un lloc web de receptes ja formen part del tema. Aquí teniu 3 temes de receptes i menjars per a WordPress que m’agraden i us recomano:

tema de cuina de recepta de cuina de cuina

Demostració / descàrrega

recepta de cuina social tema de wordpress de menjar

Demostració / descàrrega

cuina de premsa de menjar recepta de tema wordpress

Demostració / descàrrega

Com mantenir el vostre lloc web?

L’últim pas d’aquesta categoria és el manteniment del lloc web de receptes. Cal que us actualitzeu periòdicament amb noves funcions, però també amb noves versions de plugins, temes i WordPress que ja teniu. El connector Notificacions actualitzacions de Wp us notifica sobre noves versions de temes, complements i nucli de WordPress mitjançant el vostre correu electrònic. Qualsevol persona pot realitzar el manteniment, però si necessiteu una personalització detallada, podeu contractar un programador web.

2. Coneixement periodístic i habilitats de redacció

• Capacitat de redacció de continguts i periodismePer a la redacció de continguts cal molta imaginació, destresa i uns coneixements periodístics. Millorareu les vostres habilitats d’escriptura amb el temps creant cada cop més contingut.

Quan escriviu un article utilitzeu paraules senzilles i proveu de que l’article sigui el més original possible. Proveu també d’utilitzar paraules clau que defineixin el vostre lloc web i el vostre article. Si escriviu sobre un aliment amb alguns ingredients, escriviu més sovint sobre aquests ingredients utilitzant-los en un context diferent. Una bona idea és escriure els ingredients juntament amb les quantitats específiques i després escriure les receptes on expliqueu com es prepara el menjar.

Cal ser tu mateix i ser creatiu. Intenta pensar fora de la caixa. Per exemple, utilitzeu diversos tipus d’articles: guies, ressenyes de menjar que heu menjat a diferents restaurants, dietes, com fer, consells i trucs i, per descomptat, receptes. La idea és ser el més creatiu possible perquè puguis escriure més i després tindràs molt més visitants.

No oblideu escriure correcte, ser amable i respectuós. Podeu fer acudits i fer servir diferents expressions i figures del discurs. L’editor de WordPress té correcció de correccions i podeu utilitzar-lo per corregir-vos exactament com en Word.

3. Coneixement fotogràfic

La paraula fotografia té en el seu origen dues paraules del grec. El primer: “φῶς (phōs)”, que es tradueix per “llum” i “γραφις (graphis)” que es tradueix en el verb “escriure”. Així que la traducció completa podria ser “escriure a la llum”.

Amb WordPress, podeu instal·lar diferents complements per a efectes fotogràfics, com ara Lightbox Litex responsive. També podeu utilitzar les opcions de la galeria per posar diverses fotos en una diapositiva o agrupar-les en una graella. A cada publicació podeu posar una foto com a imatge destacada.

• càmera digital per a fotografia d’aliments i receptes

No necessiteu una càmera fotogràfica cara, però necessitareu una bona font de llum per poder capturar grans imatges. També necessitareu un programari d’edició de fotografies per redimensionar i ajustar les imatges. Les imatges preses amb la càmera professional o semi-professional poden tenir entre 2MB i 15MB. No voleu penjar imatges d’aquestes mides al vostre lloc web. No només perquè aquestes imatges es carregaran per sempre, sinó que també consumireu una gran quantitat de banda d’amplada de banda i recursos del servidor. També molesteu els vostres lectors fent-los esperar que es carreguen les fotos.

Una foto és com mil paraules, sobretot si cuineu menjar extremadament saborós, que també sembla fantàstic, i aleshores podreu veure la pujada de vapor.

4. Coneixements gastronòmics

La gastronomia és l’estudi de la relació entre cultura i menjar. Sovint s’equivoca tenint en compte que el terme gastronomia es refereix exclusivament a l’art de cuinar.

La paraula “gastronomia” prové de les paraules gregues, “γαστήρ (gastér)” que significa “estómac” i “νόμος (nómos)” – “coneixement”.

En cas que no escriviu ressenyes sobre el menjar que cuineu, realment no necessitareu aquest pas. De tota manera heu de saber quan cal posar sal, quants ingredients utilitzar i així successivament. Si teniu coneixements de gastronomia podeu escriure un article detallat i fer fotos de tot el que feu a la vostra cuina, de la vostra manera original i original. No oblideu que les persones solen fer el menjar a la vostra manera, així que tingueu cura de cuinar.

Com acabar amb el meu tutorial de creació de llocs web de receptes de WordPress

Si la creativitat et colpeja realment, has de fer-la servir correctament. Així, podeu combinar la cuina amb el cant o amb altres aficions que tingueu. Una bona idea és tenir un vídeo a cada article escrit juntament amb fotos del menjar que vau escriure.

Al final, només puc dir Bon Apetit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map