Com començar un bloc de màrqueting d’afiliació?

començar el bloc de màrqueting d’afiliació


El llibre anomenat “La setmana de treball de 4 hores” ha despertat moltes idees emocionants en la ment de la gent des del seu llançament. Més persones busquen construir-se un flux de renda passiva que mai i qui pot culpar-los? Ningú no pot resistir la idea de tenir milers de dòlars com a ingressos passius cada mes, però pocs en realitat ho aconsegueixen. És cert que podeu guanyar tots aquests diners amb unes hores de treball cada setmana, però hi ha una quantitat increïble de treball a la fase inicial del vostre projecte..

Així, podeu oblidar-vos dels ràpids plans ràpids i dedicar-vos a la feina necessària per crear aquest flux d’ingressos passius per vosaltres mateixos. La bona notícia és que si esteu disposats a dedicar-vos al treball i l’esforç que calen per iniciar la vostra nova aventura en línia, definitivament podreu guanyar uns quants diners. Un cop entès la sensació de fer la vostra primera venda, no hi ha cap interrupció de motivació. Et motivarà per seguir guanyant més diners i per apilar tots els diners tan dolços a la butxaca.

El negoci de màrqueting d’afiliació no canvia gaire al llarg dels anys i la fórmula d’èxit és gairebé la mateixa que la que hi havia abans, independentment del vostre nínxol. Un cop hàgiu establert quin producte promocionareu i hàgiu creat el vostre lloc web, l’únic treball serà el de comercialitzar el vostre bloc i generar trànsit. Escriure bones publicitats i bones publicacions per al vostre bloc també és una habilitat important per dominar-la, que requereix molta pràctica, però podreu aconseguir prou aviat.

En aquest article, anem a desglossar el que és un bon bloc de màrqueting d’afiliació. Compartirem els passos principals del procés i els detallarem a les tasques individuals que hagueu de gestionar. Un bloc de màrqueting d’afiliació està format per uns quants ingredients molt senzills, de manera que si prestes atenció aquí i fas accions, estaràs bé en el camí de construir-ne un de sòlid. Així que, sense més, anem a conèixer ara com podeu iniciar un bloc de màrqueting d’afiliació ara mateix!

L’elecció d’un nínxol

La tria d’un nínxol és triar el vostre negoci i gira principalment cap a les preferències personals i possiblement en alguna cosa que tingueu coneixement o us interessi. Haureu de decidir quin tipus de lloc web creareu abans de sortir-hi i orientar-vos a persones amb ell..

Si ja sabeu què produireu contingut al voltant i quin tipus de productes promocionareu, esteu un pas més a prop de l’èxit. Però si encara no ho sabeu, dediqueu-vos el vostre temps i feu la vostra recerca, perquè és un dels passos més aclaparadors del procés. Podeu quedar-vos atrapats fàcilment en la paràlisi de l’anàlisi, així que no us oblideu.

Us oferim les següents preguntes per ajudar-vos amb aquesta part. Al final d’aquesta secció, també oferiré una llista dels deu nínxols amb millors resultats al web, de manera que us ha resultat molt més fàcil.

De què sapigueu o us interessa??

Si us apassiona alguna cosa com el disseny d’interiors, la fontaneria, les activitats a l’aire lliure o la roba, no és fàcil fer la tria. És molt més fàcil treballar en alguna cosa que ja coneixeu i us apassiona. Si en trobeu com a mínim un parell, no us haureu proposat per continuar amb la vostra investigació.

Què penseu que podríeu escriure 50 publicacions al bloc?

Per crear un lloc web d’autoritat, haureu d’estar al peu del procés en la creació de contingut. El tema que trieu hauria de tenir prou profunditat perquè pugueu escriure molt contingut. Això és important des de la perspectiva de SEO i també per a l’usuari. Escriure contingut d’alta qualitat i útil és el que atrau la gent al vostre lloc i el que provocarà prou interès perquè facin clic als enllaços d’afiliació. Com més contingut tinguis de qualitat sobre un tema, més probable és que els lectors es prenguin prou seriosament per comprar els productes a través del vostre lloc..

Hi ha prou diners i interès en el vostre nínxol escollit?

Tenir passió per alguna cosa és una cosa, però no us adherireu gaire en el màrqueting d’afiliació si no hi ha prou diners. Malauradament, els diners sempre trunquen la passió si busqueu un esforç rendible. Si, per aquest motiu, de sobte se’t queda sense nínxol, torna a mirar al seu voltant. Si no coneixeu prou res, sempre podreu aprendre sobre això si us guanyeu diners.

No hauria de subratllar la importància dels lectors interessats que vénen a llegir i adquirir coneixement del vostre lloc. Si tenen la voluntat de comprar alguns productes també és el que acabarà la feina, doncs apunteu a un nínxol que tingui persones amb una intenció de compra forta si podeu.

Quin tipus de programes d’afiliació podeu utilitzar al vostre lloc escollit?

No tots els productes es poden vendre a través del programa d’afiliació d’Amazon, de manera que hi ha moltes cerques per fer un cop establert el vostre nínxol. Si hi ha molts programes d’afiliació als quals podeu participar i promocionar els seus productes, serà impressionant. Si no n’hi ha haureu de buscar un nínxol diferent, perquè no guanyareu diners amb ell sense un programa d’afiliació adequat.

Els 10 primers nínxols amb millors espectacles

Com he comentat, hi ha alguns nínxols fantàstics que tenen molts diners. Mireu-ne i potser hi trobareu el vostre camí al llarg del camí. Tingueu en compte que ja tenen una competència força sòlida, així que haureu de portar el vostre joc A per competir.

 • Salut
 • Aptitud
 • Pèrdua de pes i entrenaments
 • Animals de companyia
 • Cites i relacions
 • Guanyar diners en línia
 • Aficions (Golf, Activitats a l’aire lliure, Senderisme)
 • Blogging, SEO, Cursos en línia
 • Gadgets i tecnologia

Mira el teu nínxol des d’una perspectiva de SEO

Us suggereixo que estudieu com fer recerca amb paraules clau abans de decidir finalment construir el vostre bloc en un nínxol específic. És bo saber si la gent cerca els vostres temes a Google o no. Si ho són, només proporcionarà la prova que el vostre nínxol escollit té una gran demanda i serà més fàcil obtenir trànsit al vostre lloc. Si no, hi ha algunes coses que hauríeu de replantejar-les, però pot ser que el nínxol continuï bé.

Buscar i cercar programes d’afiliació

Quan sabeu amb quin tipus de nínxol treballareu, és el moment de començar a cercar programes d’afiliació. Si heu seguit amb els punts anteriors de l’article, probablement ja heu vist alguns programes d’afiliació. Ha arribat el moment de comprovar-ne més i de cavar-ne molt més a fons. Cada xarxa d’afiliació té diferents requisits per complir i funcionar en un sistema diferent, de manera que queda molt de lectura abans de triar-ne un.

Val la pena invertir molt temps en trobar el programa d’afiliació adequat, perquè és allà on obtindreu els vostres ingressos, així que voldreu fer la millor elecció possible. A continuació, es detallen els aspectes principals a l’hora de triar una xarxa d’afiliació amb la qual treballar.

Quin tipus de venedors utilitzen el programa?

És important que vegeu la popularitat de la vostra xarxa escollida i que llegiu l’aprovació d’altres usuaris que l’han utilitzat. És important que us assegureu que altres comercialitzadors han treballat i han tingut èxit amb el programa d’afiliació que trieu, de manera que conegueu la probabilitat d’èxit d’utilitzar el vostre programa..

Quant ofereix la Comissió per als productes?

Cada programa té una quantitat específica que guanyarà després de vendre un dels seus productes. Com més alta tingueu, més diners guanyareu. Prenguem aquests exemples:

 • Amazon ofereix comissions diferents per a cada tipus de producte, de manera que depèn realment. Aquestes comissions oscil·len entre l’1% i el 10%, cosa que no és massa, però encara hi ha diners per guanyar.
 • ClickBank només ofereix productes digitals, però les seves comissions són molt més elevades. Podeu obtenir comissions del 10% -75% per a la majoria dels seus productes, cosa que us permetrà guanyar diners realment un cop el flux continuï.
 • Per a altres productes digitals i físics, opteu per comissió com a mínim de 30-50 dòlars. Prenguem per exemple allotjament web. Molts proveïdors d’allotjament comercials us donen més de 50 dòlars per aconseguir-los un nou client.

Et preocupa els productes?

Per tenir èxit en el màrqueting d’afiliació, heu de conèixer bé els productes que veneu. També han de ser rellevants dins del vostre nínxol i d’alta qualitat.

Heu de creure en el producte per vendre’l, perquè tindreu dificultats per llançar-lo als lectors del vostre bloc. Si tingueu coneixement, també creareu confiança amb els vostres lectors, la qual cosa és importantíssim si voleu vendre’ls coses.

Trieu els vostres productes afiliats amb prudència

En un cas ideal, heu escollit un nínxol amb molts productes per vendre i a través de nombrosos programes d’afiliació. En aquest cas, teniu molts productes a oferir a la vostra comunitat, però no treballeu amb massa productes alhora. Aneu amb dos o tres per començar. Primer has d’establir-te com a persona de confiança abans d’empènyer els teus productes i demanar-los que els comprin.

El primer pas dels vostres esforços de promoció de productes és comprar el producte. Definitivament no esteu obligats a comprar tots els productes que promocioneu, però tenint i utilitzant el producte podeu promocionar-lo de manera més fiable, i això és important a l’hora d’establir confiança amb el vostre públic..

Crea el teu lloc web

Un cop decidit pel vostre nínxol, heu trobat un programa d’afiliació i productes per promocionar, la part teòrica i de recerca del procés es fa. Ja ha arribat el moment d’embolicar-se i començar a crear el nou bloc des de zero. Per sort, és bastant fàcil i no requereix cap coneixement tècnic extens. No obstant això, les habilitats de codificació definitivament seran útils si en teniu, o si coneixeu algú.

Com més temps i atenció dediqueu a cada pas aquí, millor creareu el bloc. Però també podeu volar i tenir el vostre blog en funcionament en les properes 24 hores. La vostra manera de triar és fer-ho a vosaltres, aquí teniu els passos que haureu de realitzar en les seves formes més senzilles.

Compra un nom de domini

Ha arribat el moment de crear idees creatives i idear un conjunt de noms de dominis per al vostre lloc web nou. En un escenari ideal, hauria de ser una cosa que es pugui associar al vostre nínxol, però no ho ha de ser necessàriament. El més important és que sigui el més atractiu possible i que tingui l’extensió .com.

A la web hi ha nombrosos serveis de noms de domini, a través dels quals podeu veure si el vostre nom de domini escollit està disponible i comprar-lo si és així. Els més populars són GoDaddy i NameCheap. Però també podeu utilitzar el servei de noms de domini que proporciona el vostre proveïdor d’allotjament.

És realment senzill de fer. Només heu de buscar el vostre nom de domini, trobar-lo, comprar-lo i fer-ho. Normalment un nom de domini costa al voltant de 10 dòlars, però pot costar més, fins a entre $ 500 i 1000 $ o fins i tot més, en alguns casos.

Obteniu un servei d’allotjament web

L’allotjament és l’espai on s’emmagatzemarà el vostre lloc web. L’espai que llogueu serà la vostra illa pròpia a Internet. Els serveis d’allotjament són bastant barats en aquests dies, i hi ha disponibles serveis d’allotjament fantàstics d’entre 3 a 5 dòlars mensuals.

El servei HostGator Cloud funciona molt bé i seria perfecte per al vostre bloc. És un paquet d’alta velocitat per 5 dòlars mensuals i l’empresa també ofereix una atenció al client gratuïta en la qual podeu confiar.

Instal·leu WordPress

Un cop tingueu el vostre nom de domini i el vostre poc espai a la web, és hora que també tingueu un lloc web.

WordPress és el sistema de gestió de continguts més famós del món, perfecte per executar un bloc i qualsevol altre lloc web per aquest tema. És gratuït d’utilitzar i és molt fàcil d’utilitzar. Així, encara que no tingueu molts coneixements tècnics, podreu executar el vostre bloc amb molta facilitat.

Instal·lar WordPress no necessita gaire esforç. La majoria dels proveïdors d’allotjament ofereixen una instal·lació d’un sol clic, de manera que només cal localitzar la seva icona i fer clic. També podeu instal·lar WordPress manualment, però és un procés més llarg i requereix algunes habilitats informàtiques. Un cop espereu que s’instal·li al vostre servidor, el vostre lloc estarà en funcionament.

Trieu i instal·leu un tema

El més interessant de WordPress és el fet que és ridículament fàcil d’utilitzar. Podeu fer que el vostre lloc web sembli completament diferent cada minut si voleu, gràcies al seu sistema de temes simplificat. Tot el que heu de fer és descarregar un tema gratuït o de pagament i activar-lo a través del menú temes.

WordPress té centenars de milers de temes per triar. Hi ha molts gratuïts, però si realment voleu crear un lloc web d’alta qualitat, hauríeu de comprar un tema. Normalment costen al voltant de 60 dòlars i, sens dubte, et serviran molt millor que un tema gratuït.

Un cop tingueu el tema, tindreu diverses opcions de personalització que podeu utilitzar per organitzar el vostre lloc web tal com voleu. Una vegada que tot faci clic al lloc, tindreu un lloc web ben dissenyat que la gent pot visitar per llegir les vostres publicacions i veure el contingut que feu.

Produïu contingut impressionant per al vostre nou bloc

Ara que teniu un lloc web en funcionament, és hora de resoldre’l. Aquí hi ha la part del treball dur que he esmentat al principi. La creació de contingut és la part que més temps requereix del negoci de màrqueting d’afiliació. Escriure alguna cosa que sigui de gran qualitat i útil per al lector. Aquí és on entra en el joc la frase abusiva “contingut és rei”.

En aquesta secció, parlaré de diversos tipus de publicacions de bloc que podeu escriure i utilitzar per promocionar els vostres productes afiliats.

Feu comentaris de producte

Escriure crítiques sobre productes és una de les maneres més senzilles de mostrar productes afiliats i proporcionar una cosa útil a la vostra audiència. És un dels models més comuns per als venedors afiliats i ha aconseguit milers de milions de persones a tot Internet.

El concepte és senzill. Trieu un producte dins del vostre nínxol, proveu-lo, analitzeu-lo i escriviu-ne el comentari. Sigueu sincers i sincers sobre el que us ha agradat i no us ha agradat del producte i compartiu tantes opinions personals com sigui possible.

Avui, la majoria de persones llegeixen com a mínim un comentari abans de sortir al mercat i comprar un telèfon nou o qualsevol altre tipus de producte. Sens dubte, podeu aprofitar-ho produint bones ressenyes.

Escriu llistes de dalt

Coneixeu els millors productes per resoldre un problema concret o teniu una llista dels millors llibres del 2018? Feu una publicació al bloc sobre ells. Les llistes principals són una manera ideal de captar l’atenció del públic i de mostrar nombrosos productes al mateix temps.

Aquí teniu un bon exemple: 25 raons per les quals haureu d’utilitzar WordPress

Respon a preguntes comunes i adreceu-vos a problemes habituals

En realitat, podeu investigar què demana la gent la major part del temps i quin tipus de problemes necessiten. Una bona eina per a això són les MOZ explorador de paraules clau. Només heu d’escriure en una pregunta o paraula clau específica a la qual vulgueu orientar-vos i us donarà un impacte amb els resultats. Veureu el volum de cerca mensual, quin tipus de publicacions s’han escrit sobre aquest tema i molt més.

Hi ha moltes dades que podeu extreure de la investigació de les paraules clau i us ajudaran a escriure publicacions que criden l’atenció dels lectors.

Tutories i guies

Qualsevol públic sempre valora molt la informació que es pot ajudar a aprendre noves habilitats o fer alguna cosa millor. Molts venedors afiliats ofereixen un producte gratuït, com un llibre electrònic per despertar una mica d’interès dins de la seva audiència i aconseguir que se subscriguin a la seva llista de correu. Si el producte que proporcioneu és realment d’alta qualitat, també oferirà molt de trànsit al vostre lloc. Les persones sempre busquen aprendre coses noves i llegir alguna cosa que és realment útil, així que n’aprofiteu!

Contingut perenne

El contingut estacional a curt termini és bo per assolir objectius a curt termini. Definitivament, haureu de fer ofertes nadalenques i crear contingut en funció de la temporada que sigui, si el vostre nínxol ho exigeix. Però el contingut de fulla perenne és molt important per tenir al vostre bloc. És una cosa a la qual els usuaris tornaran i una peça de contingut que sempre podeu comercialitzar i que espereu obtenir trànsit. Les publicacions de fulla perenne tenen una vida útil més llarga.

Aquestes solen ser llistes de consells útils que ajuden a l’usuari a assolir objectius específics. Com una guia per ajustar els focus del vostre cotxe. Seria una obra fantàstica si treballéss al nínxol de peces de cotxe. Els cotxes sempre tindran focus i algú sempre voldrà ajustar-ne. Mireu què arribo aquí?

Aneu sempre per obtenir una qualitat per sobre de la quantitat

No es tracta d’un tipus de publicació, però és important esmentar el mateix. El valor més elevat té una publicació ben escrita i molt valorada pel públic i es comparteix amb freqüència. És molt més valuós que deu publicacions mal escrites que realment no tenen un propòsit i només hi són. Per tant, per obtenir la qualitat òptima de cadascuna de les publicacions, seguiu aquests consells:

 • Sigues conversador i estableix el teu propi estil d’escriptura únic. Esbrineu què voleu dir i com voleu dir-ho. Quin tipus d’impressió voleu fer?
 • Afegiu imatges i infografies rellevants i d’alta qualitat a cadascuna de les publicacions.
 • Afegiu un vídeo a la publicació si hi ha algun contingut rellevant sobre el tema que parleu. A més de punts si fas la teva. Recordeu que el vídeo és una de les peces de contingut més potents que podríeu produir i que la majoria prefereix mirar-ne una que publicar publicacions extensives.
 • Feu servir un controlador de llegibilitat de cadascuna de les publicacions. Tot i que SEO SEO té el seu propi verificador de llegibilitat, també n’hi ha d’altres. Consulteu el testador Flesch Reading Ease o Llegible .
 • Escriviu coses que coneixeu i busqueu convertir les coses ordinàries en extraordinàries. Això funciona molt millor que intentar dir alguna cosa que bufa tot el temps.
 • Aprofiteu-vos per produir qualitat, no hi ha necessitat d’afanyar-lo. Podeu fer molt més amb una publicació que heu treballat durant una setmana que escrivint-ne una cada dia. Bé, depèn de com de bo sigui el vostre escrit i de moltes altres coses. Però normalment és una bona regla general.

Comercialitzar el vostre bloc i crear un públic

Diuen que heu de dedicar el temps igual o el doble a la promoció del contingut del que ho heu fet a la creació del contingut. Per tant, si heu dedicat una setmana a crear una publicació, hauríeu de dedicar almenys una setmana o fins i tot dues setmanes a promocionar-la. Tot i així, hi ha moltes maneres de fer sobre el màrqueting del vostre bloc i sobre això us parlaré en aquesta secció.

Utilitzeu les xarxes socials per promocionar les vostres publicacions

Una de les formes més habituals de construir una audiència és a través de les xarxes socials. Gairebé tothom utilitza la seva plataforma de xarxes socials preferida per descobrir contingut, per la qual cosa és ideal per reunir nous lectors i crear relacions. En funció del vostre nínxol, indústria i públic, podeu utilitzar Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram o Pinterest.

Creeu un perfil de xarxes socials per al vostre bloc, promocioneu-ne les publicacions i comenceu a reunir-vos.

Feu servir algunes d’aquestes eines fantàstiques

Tiberr – Aquesta és una excel·lent eina que us ajudarà a trobar les seccions de comentaris dels blocs que funcionen amb les mateixes paraules clau que vosaltres. A continuació, podeu escriure a les seves seccions de comentaris, afegint un enllaç a una de les vostres publicacions. És una manera fantàstica de fer arribar el contingut davant d’ulls que ja estiguin interessats en veure’l.

Buffer – Aquesta és una de les eines de màrqueting de xarxes socials més impressionants, ja que us permet programar les publicacions i fer-ne un seguiment. És capaç de gestionar multitud de plataformes de xarxes socials, cosa que us facilita mantenir actualitzada la vostra audiència des d’un mateix lloc.

Blog Post Head Analyzer – El títol de la publicació del vostre blog és el primer que veuran tots els vostres lectors a les xarxes socials i qualsevol altre lloc on vagin a la recerca de contingut. És la vostra primera impressió, per tant, analitzar-la i assegurar-se que sigui el més potent possible és important fins a tot el moment.

Analitzador de valor de màrqueting emocional – L’analitzador de valor de màrqueting també és una eina per examinar i avaluar els seus títols. Us proporcionarà un gràfic transparent sobre com de potent és el vostre títol i els consells sobre com podeu millorar-lo.

Gramaticalment – La gramàtica no és exactament una eina de màrqueting, però si el vostre text està farcit de paraules d’escriptura incorrecta i altres errors d’ortografia, això no serà adequat per al vostre màrqueting. Gramàsticament és fantàstic en ajudar-vos a detectar i corregir qualsevol defecte que hagueu pogut produir al vostre text. També és gratuït d’utilitzar!

Feu que les vostres publicacions siguin clares

Aquests dos són els que impulsen el contingut i el context de la redacció. Una clara comprensió del vostre públic i del tema que ens ocupa. Haureu de saber qui és el vostre públic, quin tipus de preguntes tenen, quins reptes tenen i què volen aconseguir.

La millor manera de trobar-ho és fent recerca de paraules clau i veient els volums de cerca mensuals de preguntes individuals. Podeu utilitzar l’explorador MOZ, Google AdWords o Google Trends per obtenir més informació sobre el que cerquen les persones.

Practiqueu un bon SEO per a cadascuna de les vostres publicacions

Les bones pràctiques de SEO són ​​una de les vostres principals eines de màrqueting quan es tracta d’un bloc d’afiliació. No es perd molta visibilitat si no es manté el SEO en perspectiva. Seguiu aquestes directrius bàsiques de SEO per assegurar-vos que el SEO bàsic de la vostra publicació sempre està verificat.

El primer i més important, però, és que descarregueu el fitxer Plugin SEO de Yoast, perquè és senzillament impressionant. Us donarà una avaluació de SEO i us recordarà totes les coses que he esmentat aquí.

 • Afegiu les vostres paraules clau al text i al títol de cada imatge que pengeu en una publicació.
 • Afegiu les vostres paraules clau al títol de la publicació.
 • Afegiu les vostres paraules clau a la meta descripció de la publicació
 • Afegiu les vostres paraules clau al primer paràgraf de la publicació.
 • Al voltant del 80% de la publicació s’ha d’escriure en veu activa, perquè la veu passiva és molt menys potent.
 • La majoria de les frases han de tenir menys de 20 paraules, de manera que sempre són fàcils de llegir.

Conclusió

Una sola publicació no és pràcticament prou per parlar de tots els nus i de les gestions d’un negoci de màrqueting d’afiliació, però és un principi. Si encara no heu llançat el vostre bloc, està bé, feu tota la recerca que necessiteu i comenceu quan us sentiu a punt.
Espero que us ajudem a aprendre alguna cosa nova a través d’aquest article i que us hagi agradat llegir-la. Espero veure-us en el proper!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map