Beneficis de l’allotjament VPS: qui ha d’utilitzar un servidor privat virtual

beneficia els serveis d'allotjament de servidor privat virtual


Un servidor privat virtual (VPS) és la solució perfecta quan el vostre negoci és tan gran que l’allotjament compartit no és suficient i necessiteu més recursos de servidor. VPS és en realitat una màquina virtual que utilitza un servidor normal o un núvol, amb recursos de servidor dedicats i programari personalitzat.

Les empreses que allotgen ofereixen diferents paquets VPS de 20 a 80 dòlars o fins i tot més en funció del recurs que desitgeu i necessiteu des d’1 GB de RAM Esclat, 512 Mb RAM garantida, 1 CPU Core 2.1 GHz, HDD de 25 GB, 1 IP dedicada, trànsit mensual il·limitat i un panell gratuït normalment Webuzo, ZPanelCp o altres fins a 8 GB RAMSTRO, 4 GB RAM garantida, 8 nuclis de CPU 2.1 GHZ, 150 GB HDD i 2 IP dedicades.

Definitivament, heu d’utilitzar un VPS Hosting si voleu funcions de correu electrònic especials com ara correus electrònics d’oficina o correu electrònic massiu, instal·lacions personalitzades, preus més baixos (en comparació amb els dedicats), control complet i alta seguretat..

Necessiteu enviar un gran nombre de correus electrònics?

Si heu d’enviar correus electrònics especials com ara correus electrònics d’oficina on a la mateixa ubicació hi ha un parell d’empleats que tenen correus electrònics i que els utilitzen, realment necessiteu un VPS per deixar de banda les connexions POP i IMAP, on l’allotjament compartit està limitat a 30 per hora i l’altra solució per evitar aquests límits és tenir diversos proveïdors de serveis d’internet, però és massa car.

Si també necessiteu missatges de correu electrònic massiu, VPS és la solució per la qual podeu enviar butlletins o intentar verificar diversos comptes de correu electrònic superant el límit de 500 missatges per hora. Si teniu una gran base de dades amb adreces de correu electrònic, podeu enviar correus electrònics des del vostre servidor privat virtual.

Normalment hi ha servidors virtuals especials, dedicats només a l’enviament de correus electrònics, les empreses d’allotjament proporcionen a aquests VPS 2 adreces IP dedicades, eina de gestió de llistes de correu electrònic massiva, eina de seguiment, programari d’edició, programari 24/7 MMS monitoritza el maquinari i el programari amb diferents nivells de rendiment, seguretat, còpia de seguretat, optimització de programari i actualitzacions de programari.

Necessiteu una instal·lació i configuració personalitzades?

Amb servidors privats virtuals, fins i tot podeu instal·lar programari personalitzat que sigui impossible d’instal·lar en allotjament compartit on utilitzin molts recursos o necessiten perquisits diferents. Com que teniu un VPS, podeu canviar el maquinari i el programari de l’allotjament en comparació amb la versió compartida per poder instal·lar sistemes operatius personalitzats com ara distribucions Linux, scripts personalitzats com Schedule Facebook Posts (PHPSFP), cPanel + WHM, diferents jocs i etc..

Podeu realitzar aquestes instal·lacions personalitzades per si mateix o amb l’ajuda de l’equip de suport de l’amfitrió, però els costos són molt baixos i teniu més control sobre les instal·lacions..

Preu assequible (obtenir més per menys)

Els preus VPS són inferiors als d’un servidor dedicat i fins i tot d’un allotjament compartit on allotgeu diversos llocs web o un ampli lloc i heu d’actualitzar el vostre allotjament compartit superant en aquest cas el cost d’un VPS..

Amb un rendiment òptim a preus assequibles, podeu obtenir un SSD o un Cloud VPS que inclogui Ceph, Stack, KVM, API OVH, tauler de control simplificat i molt més.

Com que normalment VPS funciona a Cloud, no necessiteu un equip de suport dedicat només per a vosaltres, sempre teniu un estalvi del vostre lloc web i el maquinari no es veu afectat pel programari del núvol, treballen gairebé de manera independent pel que no ho fan. perdre diners.

Normalment, podeu comprar funcions addicionals al vostre allotjament compartit, com ara dominis addicionals, més espai, IP dedicada, etc., però ja s’inclouen a l’amfitrió VPS i són més barats si compreu el paquet VPS en lloc de comprar per separat funcions. al vostre paquet compartit.

Control complet sobre el vostre servidor virtual

Teniu més control sobre els vostres servidors virtuals perquè sou el propietari i no els compartiu amb altres persones per poder accedir a root, instal·lacions personalitzades, canvis de maquinari, etc..

Normalment, les empreses d’allotjament ofereixen un Tauler de control com OVH, Bhost, Eezpal, Virtualizor, Web AppZ Live, Virtuozzo on inicieu la sessió amb un nom d’usuari i una contrasenya i després podreu modificar les opcions fàcilment sense necessitat de coneixements tècnics i podeu agrupar. recursos junts per projecte, gestionar drets, delegar, transferir, compartir tasques, adaptar eines, estadístiques, iniciar, arrencar, reiniciar, instal·lar, editar el nom d’amfitrió, editar DNS, configuració de l’API, etc..

Amb VPS podeu instal·lar un tauler de control, però també un tauler de control d’allotjament com cPanel o Plesk, on podreu gestionar els vostres propis clients que comprin allotjament compartit. En aquest cas, podeu gestionar el contingut del seu lloc web, DNS, missatges de correu electrònic al servidor basat en Linux o al servidor basat en Windows.

Fins i tot podeu actualitzar, baixar i actualitzar el programari, podeu executar fitxers per lots, fer còpies de seguretat i configuracions de tallafoc personalitzades o particions d’usuari.

Amb un Tauler de control adequat, podeu gestionar totes les vostres solucions de virtualització des d’una sola plataforma flexible amb memòria i deduplicat IOPS, actualitzacions sense reinici, emmagatzematge d’arxius d’imatge única, plantilles d’aplicacions preinstal·lades, caché SSD i molt més..

Filtratge d’alta seguretat i trànsit

En un VPS realitzeu la vostra seguretat juntament amb les mesures de seguretat ja implementades per l’empresa de hosting escollida, de manera que tingueu automàticament recuperació automàtica, protecció de dades, etc..

Podeu utilitzar Firewalls i llistes negres com UFW, IPTables i NFTables per bloquejar l’accés no desitjat al vostre servidor i podeu filtrar el trànsit com vulgueu. Altres opcions de seguretat són l’accés de contrasenya i nom d’usuari, SSH, Intrusion Detection System per detectar l’accés no autoritzat com Tripwire, Bro o Psad; Configuració de còpia de seguretat automàtica, SFTP, permís i rols d’usuari, anti-malware i antivirus.

A més de malwares i virus, heu de revisar periòdicament amb l’ajuda d’eines del tauler de control després del formmail, els kits d’arrel i la força bruta. També heu d’amagar la informació sensible com ara el número de versions d’Apache, desactivar la navegació de directoris, reduir el Timeout Value, limitar les peticions grans i inhabilitar els mòduls innecessaris. Tot això us ajudarà a aconseguir una major seguretat al vostre VPS.

Qui hauria de triar un pla d’allotjament VPS?

Una empresa de mida mitjana a major que posseeixi una botiga en línia, empreses de disseny i desenvolupament web, fòrums, blocs d’alt trànsit i llocs web no duraran gaire temps en un allotjament compartit, necessitarà un VPS tard o d’hora per les raons abans esmentades (millor control , més seguretat, major flexibilitat).

Per a blocs petits o llocs web de presentació d’empreses un pla compartit serà suficient, mentre que per a llocs web més grans (amb milers de visitants diaris) caldrà un servidor dedicat o un pla d’allotjament en núvol.

Si cerqueu un proveïdor de servidor privat virtual fiable, consulteu la pàgina enllaçada d’aquest paràgraf.

InMotionHosting Plans VPS

Servidors privats virtuals a partir de 29,99 dòlars mensuals

Aprèn més “

Icona de https://www.iconfinder.com/iconsets/picol-vector

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map