5 millors proveïdors d’allotjament per a bloggers i amants de WordPress

millors proveïdors d'allotjament de blocs


Potenciant el 20% dels llocs web a Internet, WordPress és una de les plataformes de blocs més utilitzades. La majoria dels bloggers utilitzen WordPress perquè es va crear per fer blocs, té una corba d’aprenentatge fluida i és molt personalitzable i escalable. També proporciona totes les eines necessàries per als blogs. Sabent que WordPress és la plataforma de blocs preferida per molts bloggers, molts proveïdors d’allotjament han tingut en compte les necessitats dels bloggers i han integrat coses com ara instal·lar un clic de WordPress i allotjament optimitzat per a WordPress. Quins són els 5 majors proveïdors d’allotjament als bloggers, i per què tendeixen a triar aquests proveïdors en particular? En aquest article, exposarem el motiu pel qual alguns proveïdors d’allotjament tenen un èxit tan gran amb els blocaires.

Visió general dels millors proveïdors d’allotjament per a blocs

Vegem els 5 proveïdors d’allotjament que reben tot l’amor per part dels bloggers:

BlueHost

Visita l’amfitrió »

bluehost millor blog hostingBlueHost s’enorgulleix d’acollir més de 2 milions de llocs web i oferir una experiència de suport estel·lar. Els plans de BlueHost inclouen una devolució de 30 dies de reemborsament complet i la possibilitat de cancel·lar la vostra subscripció en qualsevol moment després del període inicial de 30 dies i rebre un reemborsament puntual del període de subscripció restant. Una de les raons per les quals BlueHost s’estima tant pels seus clients és perquè té moltes opcions d’allotjament i plans de subscripció per a tot tipus de necessitats, i inclou una instal·lació de 1 clic de WordPress per aconseguir que el vostre bloc sigui el més ràpid possible en línia..

BlueHost ofereix allotjament compartit, hosting dedicat, hosting VPS, allotjament WooCommerce i, per descomptat, hosting de WordPress. Si els vostres esforços en blocs estan en la seva fase inicial, BlueHost té un dels plans d’allotjament compartit més assequibles amb un preu inicial de 2,95 dòlars mensuals. Inclou 50 GB d’espai d’emmagatzematge, amplada de banda no modificada i 1 domini inclòs. Aquesta és una oferta més que generosa per als bloggers amb un pressupost.

Aquells que es poden permetre el luxe o han d’invertir més en un pla d’allotjament perquè el seu bloc ja atrau força trànsit, poden optar per un allotjament optimitzat de WordPress, que comença a 19,95 dòlars al mes, pot gestionar un trànsit de 100 milions de visites al mes. , inclou 30 GB d’emmagatzematge + 30 GB de còpia de seguretat, 1 domini i la cirera a la part superior – SiteLock CDN i SiteLock Pro per augmentar la seguretat i la velocitat. BlueHost us ofereix totes les eines necessàries per protegir i agilitar el vostre bloc de WordPress.

InMotion Hosting

Visita l’amfitrió »

allotjament de blocs inmotionInMotion és un altre dels preferits per al hosting de WordPress. Inclouen plans d’allotjament per a tot tipus de necessitats amb un focus lleugerament especial en les necessitats empresarials. InMotion es va llançar el 2001 i han estat creixent constantment des de llavors. Avui, ofereixen un dels serveis d’allotjament web més complets del mercat. Les seves eines d’allotjament web, incloses les eines de gestió de comptes (cPanel, Softaculous), els creadors de llocs web (BoldGrid, WordPress, B2evolution), el comerç electrònic (PrestaShop, OpenCart) i el suport CMS (WordPress, Joomla, Drupal) el converteixen en un servei d’allotjament web robust..

InMotion proporciona allotjament web optimitzat per WordPress per a tots els nivells d’habilitats, des de bloggers fins a petites empreses, desenvolupadors i empreses en creixement. El pla d’allotjament de WordPress Launch comença a partir de 5,99 dòlars mensuals i inclou dominis gratuïts, SSD gratuït per a velocitats de flaire, espai de disc il·limitat, transferències de llocs web gratuïtes, preinstal·lació de WordPress, Joomla i PrestaShop, garantia de devolució de 90 dies i crèdits de publicitat gratuïts, còpies de seguretat i suport complet.

L’allotjament de WordPress d’InMotion també inclou una funció d’editor de drag and drop de WordPress original per organitzar contingut i contingut multimèdia fàcilment. L’acord també s’educa amb temes gratuïts en determinades categories (per exemple, moda, fotografia) per començar el més ràpid possible. Els blocaires de WordPress trobaran que aquest allotjament InMotion està optimitzat per a WordPress en tots els seus aspectes i fa possible que els blocaires puguin llançar el seu projecte en un termini curt..

HostGator

Visita l’amfitrió »

allotjament de blocs d’amfitrióHostGator és un altre proveïdor d’allotjament web que se situa entre les preferències dels bloggers i han estat en el negoci des de fa més d’una dècada, cosa que significa que han acumulat una gran experiència en el negoci d’allotjament i coneixen els aspectes externs de la creació d’un èxit. servei d’allotjament Els plans d’HostGator tenen com a objectiu donar resposta a qualsevol tipus de necessitat d’allotjament web, per tant, HostGator té diversos tipus de plans d’allotjament alineats com ara allotjament compartit, hosting al núvol, hosting dedicat, VPS i hosting de WordPress.

El primer pla d’allotjament de WordPress té un preu de 5,95 dòlars mensuals i inclou migració gratuïta, emmagatzematge de 50 GB, CDN global, eliminació automàtica de programari maliciós, crèdit de Google AdWords gratuït i pot gestionar 25.000 visitants mensuals. Els seus servidors de baixa densitat, l’arquitectura del núvol, múltiples capes de memòria cau i CDN proporcionen temps de càrrega de 2,5x més ràpid. La interfície de WordPress Cloud es centra en la usabilitat i racionalitza els processos associats a l’allotjament web.

Aquests, juntament amb les còpies de seguretat automàtiques i les restauracions d’un clic, ajuden els usuaris a mantenir-se al capdavant de la seva gestió d’allotjament web. Si voleu més informació pel que fa a plans d’allotjament, podeu consultar els plans de nivell superior que disposen d’espai d’emmagatzematge més o il·limitat i seguretat avançada a preus realment assequibles..

WPEngine

Visita l’amfitrió »

allotjament de blocs wpengineWPEngine és un proveïdor d’allotjament web que es centra en la prestació de serveis d’allotjament per a llocs web de WordPress. Atenen a més de 50.000 clients de 120 països i ofereixen tot el necessari per a un allotjament de WordPress ràpid i segur, escalable. Els plans de WPEngine no són els més barats del mercat, tanmateix, la seva experiència i la seva millor tecnologia a la classe fan que sigui una inversió digna, especialment per als blocaires que ja veuen trànsit important als seus blocs i que es preveu que augmentin..

El pla més barat, el pla Personal, és de 29 dòlars al mes i inclou les següents característiques: 1 instal·lació, 25 visites al mes, 10 GB d’emmagatzematge local, suport de xat 24/7, LargeFS per emmagatzemar i transferir dades il·limitades, instal·lacions i instal·lacions transferibles, seguretat empresarial i garantia de devolució de 60 dies. Els plans de nivell superior també inclouen CDN, WPE SSL, suport per a terceros SSL, GeoIP, suport multisector. És possible que WPEngine no sigui prou assequible per als blocaires que comencen al camp, però és una bona opció un cop el vostre bloc hagi començat a obtenir més trànsit i ingressos. WPEngine és una creació personalitzada per a llocs de WordPress i es comercialitza per a blocs més grans que necessiten eines de seguretat i escalabilitat avançades..

ASmallOrange

blog de hosting asmallorangeASmallOrange té una novetat renovadora en allotjament web que ofereix plans per a tot tipus de llocs web en funció de la mida (minúscula, mitjana, gran) o perfil (no empresarial o empresarial). Els seus plans de hosting dedicats estan dissenyats per satisfer els diferents tipus de CPU (servidors de CPU únics i servidors multi-CPU), memòria i requisits de disc. El seu pla d’allotjament compartit de baix nivell, el Tiny, costa només 2,92 dòlars mensuals i és un dels plans d’allotjament més assequibles del mercat i inclou els següents: emmagatzematge de 500 MB, amplada de banda de 5 GB, 1 lloc web i correu electrònic i 24/7 i assistència de xat en directe.

Els plans d’allotjament compartit de nivell superior inclouen dominis gratuïts i allotjament per a llocs web il·limitats. Tots els plans compartits inclouen servidors d’unitat d’estat sòlid per a un rendiment de 15x, tauler de control cPanel, servidors optimitzats de WordPress, instal·lador de scripts Softaculous perquè el vostre bloc estigui en funcionament en pocs minuts, creador de llocs web Weebly, 99,99% de garantia de vida i millor seguretat del lloc web. Els bloggers ens encanten ASO per la varietat de plans i preus assequibles.

Conclusió

Com a blogger, teniu un munt d’opcions en termes d’allotjament web, de manera que podeu triar la que millor compleixi els vostres requisits de pressupost i allotjament. Amb sort, hem aconseguit començar amb quin proveïdor d’allotjament web hauria de considerar per allotjar el vostre bloc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map