10 principals raons per les quals haureu de triar un CMS per al vostre lloc web

raons per les quals haureu de triar cms per crear lloc web


Els sistemes de gestió de continguts (CMS) comencen a dominar la manera en què les persones creen llocs web avui dia. La manera tradicional de penjar pàgines estàtiques als servidors s’està obsoleta i, tot i que algunes empreses encara confien en aquest mètode, la majoria de la gent reconeix les seves limitacions i opta per un CMS. Un sistema de gestió de continguts és un conjunt d’eines, aplicacions i programari que admeten la creació i la gestió de contingut digital. La creació, modificació i gestió de llocs web de contingut es pot aconseguir fàcilment fins i tot per usuaris que no disposen de la gran experiència tècnica d’un administrador web. A CMS és un programari del servidor, accessible mitjançant un navegador web, per tant, no cal la instal·lació del programari client.

Si ja teniu experiència amb la creació de llocs web, probablement coneixeu els molts avantatges d’un CMS i ja en feu servir. Tanmateix, com a principiant, probablement us preguntareu per què haureu d’utilitzar un CMS per al vostre lloc web? Per veure per què un sistema de gestió de contingut és la vostra millor opció per crear un lloc web, llegiu els deu principals motius pels quals haureu de triar un CMS per al vostre lloc web:

1. Plantilles d’estalvi de temps & temes

En comptes de crear coses des de zero, com ara els sistemes de gestió de contingut WordPress o Drupal incorporeu plantilles de pàgines excepcionals que podeu personalitzar i afegir més funcionalitats per crear pàgines segons sigui necessari i mantenir la coherència a mesura que es desenvolupi el vostre lloc web. Els temps de desenvolupament i de desplegament s’escurcen, permetent que el vostre lloc web, bloc, fòrum o lloc de comerç electrònic estigui en funcionament en molt poc temps. Els temes també són un avantatge dels CMS, ja que us estalvien temps per crear un disseny per al vostre lloc web. Afegiu connectors a l’equació i no voldreu tornar als mètodes de creació de llocs web tradicionals.

2. Fàcil d’utilitzar

Una altra de les raons per les quals haureu d’optar per un CMS és perquè proporciona a aquells que no tinguin coneixement tècnic la possibilitat de posar-se al dia ràpidament amb els coneixements associats a l’ús d’un CMS. Un dels sistemes de gestió de continguts amb més funcions i facilitat per l’ús és WordPress, que s’utilitza per professionals i no professionals, ja que converteix la gestió i el manteniment del vostre lloc web en un esforç sense codificació. WordPress també és un programari lliure i de codi obert, de manera que qualsevol pot utilitzar-lo lliurement.

3. Orientat al contingut

Amb les habilitats tècniques i la creació de disseny eliminades del procés, podeu centrar-vos en la creació i publicació de contingut al llarg del ritme. Això us permet dedicar-vos a la creació de contingut de qualitat, millorar SEO, generar més trànsit al vostre lloc web i obtenir millors conversions.

4. Admet diversos editors

Si necessiteu algú per gestionar el vostre bloc, una altra persona per penjar productes i descripcions de productes, un CMS us permetrà donar diferents permisos a diferents persones per accedir a determinades zones del vostre lloc web de manera focalitzada i limitada, sense el risc d’exposar el vostre. lloc web complet als canvis realitzats per usuaris no autoritzats.

5. Admet canvis globals

Si feu servir un CMS, és possible fer canvis globals al vostre lloc web sense haver d’actualitzar ni canviar fitxers individuals. Tant si voleu canviar les capçaleres, el logotip o altres aspectes d’aquest tipus, podeu fer-ho a tot el vostre lloc web, per tant, agilitzant el manteniment i l’actualització del vostre contingut. També us proporciona molta flexibilitat a l’hora d’implementar canvis ràpids com substituir el disseny d’un formulari de contacte o modificar alguns aspectes d’un botó de trucada a l’acció o afegir un disseny totalment nou al vostre lloc web. Tot això significa que podreu respondre millor a les exigències dels vostres clients, la qual cosa confereix una certa fluïdesa al vostre lloc web.

6. Admet funcions avançades

Mitjançant l’ús de plugins o elements integrats, podeu afegir funcionalitats al vostre lloc web com formularis o calendaris d’esdeveniments que serien difícils d’implementar fora dels límits d’un CMS. La possibilitat d’implementar aquestes funcionalitats fa que pugueu aconseguir coses al vostre lloc web que, d’una altra manera, podrien consumir molt temps i ser impossibles de crear.

7. Major seguretat

Els entorns CMS poden ser força segurs, especialment quan s’utilitzen amb plugins de confiança i s’actualitzen regularment. Si trieu instal·lar molts complements, l’ús d’un WAF (Firewall per a aplicacions web) us protegirà contra les vulnerabilitats provocades per plugins no fiables.

8. Costos reduïts

Solucions excepcionals com el CMS en si i les seves extensions que es presenten en forma de temes i plugins redueixen els costos de la creació d’un CMS personalitzat o de la creació d’un lloc web construint l’antic camí. Amb el temps, a mesura que els propietaris de llocs web es perfeccionen en el funcionament interior d’un sistema de gestió de continguts, la necessitat d’ajuda tècnica externa també disminueix i, a més, els costos també seran més baixos..

9. Eines d’analítica

Els CMS permeten la integració d’eines de SEO i d’anàlisis de tercers, que us poden proporcionar una visió de l’impacte del vostre contingut en els vostres usuaris. Aquestes eines us permeten fer un seguiment del rendiment del vostre contingut basat en text, pàgines de destinació, formularis de contacte, botons de trucada, vídeos i altres aspectes del vostre lloc web destinats a atraure el vostre públic i crear una base de clients forta i activa. . Aquests coneixements us poden ajudar a optimitzar molts dels elements del vostre lloc web o de la botiga en línia com ara l’assistència al client, el procés de revisió del client, el formulari de contacte, etc., i veure quins canvis es converteixen millor.

10. Control complet

El fet que pugueu controlar tots els aspectes del vostre lloc web, des del disseny fins al contingut en un termini curt de temps, és potser el motiu més important pel qual heu de triar un CMS per al vostre lloc web. Un CMS és una eina comercial que us permet assignar tasques, supervisar, comprovar el progrés i us proporciona tots els mitjans necessaris per crear i gestionar contingut de la manera més eficient i senzilla..

Hi ha moltes altres raons per les quals s’utilitzen CMS per a la creació de llocs web. La seva escalabilitat, adaptabilitat i personalització i la seva immediatesa són elements que poden ajudar-vos a estar al dia de les actuals tendències de disseny de llocs web, tendències d’experiència dels usuaris, directrius de qualitat dels motors de cerca i directrius del sector. El vostre treball serà molt més senzill amb un CMS i el vostre temps es dedicarà millor a altres tasques necessàries per executar un negoci més productiu. Podeu executar un lloc web sense un sistema de gestió de contingut, però per què ho faríeu??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map